خبر یزد
اگه تو هم رنگ ماکارونیت بعد پخت از بین میره راه‌حلش اینجاست! | طرز تهیه ماکارونی به سبک ایتالیایی‌ها، با رنگ و طعمی بی‌نظیر +ویدئو
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 10:40:17
خبر یزد - آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که بعد از پخت ماکارونی، رنگ آن پریده و بی‌حال می‌شود؟ دیگر نگران نباشید! در این خبر، ترفندی ساده و کاربردی را به شما آموزش می‌دهیم که با استفاده از آن، ماکارونی شما همیشه خوش رنگ و اشتهاآور خواهد بود.
ماکارونی یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است که به دلیل طعم لذیذ و پخت آسان، طرفداران زیادی دارد.
اما یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد در هنگام پخت ماکارونی با آن مواجه می‌شوند، تغییر رنگ آن بعد از پخت است. در این خبر، قصد داریم راهکاری ساده و مؤثر برای جلوگیری از این مشکل را به شما آموزش دهیم.
اگه دلت یه ناهار راحت اما شاهانه میخواد قیمه لاپلو با گوشت چرخ کرده درست کن | نکات خاص درست کردن قیمه لاپلو سه سوته برای تهیه ماکارونی خوش رنگ و خوش طعم، به مواد زیر نیاز دارید: سیر 2 حبه
نمک 1 و ½ ق چ
فلفل سیاه ½ ق چ
آویشن یا اورگانو 1 ق چ
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پاپریکا شیرین یک ق م
نمک، زردچوبه 1 ق چ
ماکارونی 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
رب گوجه 2 ق غ
آب نیم لیتر
روغن
طرز تهیه ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
آب را به مواد اضافه کنید و بگذارید سس بجوشد.
ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید.
ماکارونی پخته شده را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر، آویشن یا اورگانو و پاپریکا شیرین را به ماکارونی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
با استفاده از این روش ساده، ماکارونی شما همیشه خوش رنگ و خوش طعم خواهد بود. نوش جان!

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/697803/اگه-تو-هم-رنگ-ماکارونیت-بعد-پخت-از-بین-میره-راه‌حلش-اینجاست!-|-طرز-تهیه-ماکارونی-به-سبک-ایتالیایی‌ها،-با-رنگ-و-طعمی-بی‌نظیر--ویدئو
بستن   چاپ