خبر یزد
ترویج قصه‌گویی، نیازمند تقویت ارتباط مدارس با کانون‌های پرورش فکری کودکان است
شنبه 27 بهمن 1403 - 18:39:18
خبر یزد - استاندار یزد از «قصه و قصه‌گویی» به عنوان یکی از راه‌های تبلیغ مبانی فرهنگی یاد کرد و گفت: ترویج قصه‌گویی، نیازمند تقویت ارتباط مدارس با کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان‌ها است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در آئین آغاز مرحله پایانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در یزد با شرکت برترین قصه‌گویان ایران و 15 کشور جهان در تالار مرکزی یزد برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی را اقدام فرهنگی ارزنده از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و قصه و قصه گویی یکی از راه‌های ترویج مبانی فرهنگی ایران است.
وی با بیان اینکه انسان‌ها باید از سنین کودکی با کتاب و قصه‌خوانی مأنوس شوند، گفت: در سال‌های پیش از انقلاب طیف متنوعی از فعالیت‌های فرهنگی در کتابخانه‌های کودک و پس از انقلاب در قالب کانون پرورش فکری کودک و نوجوان انجام شده است.
استاندار یزد با بیان اینکه می‌توان با استفاده از قالب قصه و قصه گویی مطالب دشوار و پیچیده را به صورت لطیف و ظریف بیان کرد، افزود: انسان در طول تاریخ همنشین قصه‌ها بوده و همواره با قصه و داستان زندگی کرده است.
بابایی اثرگذاری قصه‌های کوتاه را بیشتر از یک سخنرانی طولانی دانست و تصریح کرد: خداوند متعال نیز در قرآن کریم می‌فرماید «ای پیامبر ما بهترین قصه‌ها و داستان‌ها را در کتاب آسمانی قرآن برای درس گرفتن مؤمنان آورده‌ایم.»
وی با بیان اینکه قصه‌های قرآنی حاوی نکات اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی،، سیاسی و حتی اقتصادی است، عنوان کرد: به طور کلی برخی داستان‌ها مجموعه‌ای از مطالب ارزشمند است که به مخاطب ابلاغ می‌شود.
استاندار یزد در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط مدارس شهرستان‌ها با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راستای ترویج قصه‌گویی از مهمترین برنامه‌های استان در این حوزه است.
کد خبر 840378

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/698167/ترویج-قصه‌گویی،-نیازمند-تقویت-ارتباط-مدارس-با-کانون‌های-پرورش-فکری-کودکان-است
بستن   چاپ