خبر یزد
پیش بینی قیمت دلار 29 بهمن 1403
يکشنبه 28 بهمن 1403 - 22:10:53
خبر یزد - تجارت نیوز / قیمت دلار طی دومین روز هفته در منطقه‌ای محدود نوسان بالایی داشت. موضوع پیش فروش سکه های مرکز مبادله مهمترین دلیل نوسان قیمت دلار در روز یکشنبه بود. شروع این اقدام بانک مرکزی توانست روند تقاضا را در بازار ارز کمی تعدیل کند، اما با پایان یافتن حراج، قیمت دلار به منطقه روز شنبه برگشت و افزایشی شد.
قیمت دلار روز یکشنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد. افت پلکانی قیمت دلار با تلرانس 100 تا 150 تومانی تا ظهر روز یکشنبه ادامه داشت، اما در نهایت اسکناس دلار با اختلاف قیمت 100 تومانی با کانال اول از کریدور نهم، یعنی منطقه قیمتی روز شنبه به کار خود پایان داد.
روند تقاضا در بازگشایی بازار ارز در روز یکشنبه کمی کاهشی شد و بعد از ظهر بار دیگر تقاضا افزایش یافت. به اصطلاح معامله‌گران بازار ارز، نجوای «کی دلار داره؟ کی دلار داره؟» دوباره شروع شده است.

پیش بینی قیمت دلار
روند نوسانی قیمت دلار در روز شنبه متاثر از برگزاری پیش‌فروش سکه‌های بانک مرکزی در مرکز مبادله اتفاق افتاد. این سکه‌ها در قالب ربع‌ سکه، نیم‌ سکه و تمام سکه و با تاریخ تحویل چهار تا هشت ماه دیگر عرضه می‌شود. در همین حال، بانک مرکزی به صراحت سلب ریسک و مسئولیت خود و مرکز مبادله را به خریداران اعلام کرده است. این یعنی بانی پیش‌فروش هیچ مسئولیتی در قبال تحویل سکه‌ها از سوی بانک ملی ندارد.
گفتنی است مهمترین مساله هفته‌های اخیر برای بازارهای مالی، موضوع احتمال شدت یافتن تحریم‌ها علیه ایران و حاضر شدن ایران و آمریکا پای میز مذاکره است. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی این ریسک همچنان در بازارهای مالی بالاست و تلاش سیاست‌گذار در آزمودن راه‌های جنبی برای کاهش قیمت دلار اثر قابل توجهی ندارد.
قیمت تتر از دلار جلو افتاد
قیمت درهم روز یکشنبه همانند دلار، نوسان بالایی داشت و با کاهش 400 تومانی به کانال 24 هزار تومانی برگشت، اما در پایان معاملات بار دیگر در کانال 25 هزار تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد 600 تومانی روی رقم 91 هزار و 400 تومانی معامله شد. در لحظه نگارش این گزارش تتر از دلار تهران 500 تومان گران‌تر معامله می‌شود.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 114 هزار و 840 تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح 95 هزار و 790 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه با رشد 469 تومانی روی رقم 69 هزار و 218 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در دومین روز معاملاتی هفته با رشد 457 تومانی یک کانال پیش‌روی کرد و روی رقم 67 هزار و 333 تومانی کشف قیمت شد.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/698355/پیش-بینی-قیمت-دلار-29-بهمن-1403
بستن   چاپ