خبر یزد - دیجیاتو /مطالعه جدید دانشمندان نشان میدهد خوردن بیش از حد کره میتواند خطر مرگ زودرس را در پی داشته باشد اما جایگزینکردن کره با برخی روغنهای گیاهی میتواند مرگومیر را تا 20 درصد کاهش دهد.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد دریافتند احتمال مرگ افرادی که بیشتر از بقیه کره میخورند، نسبت به افرادی که کره مصرف نمیکنند، تا 15 درصد بیشتر است. همچنین به نظر میرسد استفاده از برخی روغنهای گیاهی مانند ذرت، زیتون و کلزا میتواند در کاهش احتمال مرگ زودرس مؤثر باشد و افراد را سالمتر نگه دارد.
دانشمندان با استفاده از پرسشنامههای غذایی و ردیابی بیش از 221 هزار آمریکایی در دورهای پنجاهساله، رژیم غذایی افراد را آنالیز کردند. در پایان، مشخص شد استفاده از روغنهای گیاهی بهجای کره میتواند تا 20 درصد در کاهش احتمال مرگ افراد مؤثر باشد.
بازار
![]()
همچنین مشخص شد افزایش 10 گرمی مصرف روغن گیاهی در روز خطر مرگ ناشی از سرطان را 11 درصد و خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا 6 درصد کاهش میدهد. درعینحال، افزایش روزانه مصرف 10 گرم کره میتواند خطر مرگ ناشی از سرطان را تا 12 درصد افزایش دهد. شرکتکنندگان در این مطالعه با جایگزینکردن کره مصرفی با روغن گیاهی توانستند خطر مرگ خود را تا 17 درصد کاهش دهند.
درمجموع، 50 هزار و 932 نفر از شرکتکنندگان در این دوره مطالعاتی جان باختند 12 هزار و 241 نفر بهدلیل سرطان و 11 هزار و 240 نفر بهدلیل بیماری قلبی.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/700721/مطالعه-جدید-؛-جایگزینی-کره-با-روغن-گیاهی-میتواند-ریسک-مرگ-زودهنگام-را-تا-20-درصد-کاهش-دهد