خبر یزد
اضافه شدن یک ورزشگاه جدید به تهران
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 15:34:19
خبر یزد - فارس /ورزشگاه آریو اسلامشهر از سال آینده آماده بهره‌برداری است.
با شروع فصل جاری لیگ دسته اول تلاش‌های باشگاه میهن آریوی اسلامشهر که در چندین رشته تیم‌داری می‌کند، برای بهسازی استادیوم شهدای اسلامشهر آغاز شد. ورزشگاهی 7 هزار نفری که فرآیند ساخت آن از سال 1388 شروع شد و در سال 1397 افتتاح شد.
 با این حال این ورزشگاه تازه تاسیس شهدای اسلامشهر هم مانند بسیاری از استادیوم‌های افتتاح شده، پس از مدتی که میزبان بازی‌های حساس استان تهران و همینطور لیگ دسته اول بود، به حال خود رها شد. 
این بی‌توجهی سبب شد تا طی سال‌های اخیر چمن استادیوم به طور کامل از بین برود و خاک جای آن را بگیرد. در همین مدت بسیاری از تجهیزات ورزشگاه نیز به مانند استادیم 50 هزار نفری پارس شیراز به سرقت رفت تا عملا چیزی شبیه خرابه از این ورزشگاه تازه‌تاسیس باقی بماند.
در این میان حضور جدی باشگاه آریو اسلامشهر و تیم‌داری این مجموعه در لیگ دسته اول فوتبال کشور سبب شد تا آن‌ها در صدد بازسازی و بهسازی ورزشگاه 7 هزار نفری اسلامشهر برآیند. برای این منظور مزایده‌ای در اداره ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد و اداره این ورزشگاه برعهده باشگاه آریو گذاشته شده است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/701173/اضافه-شدن-یک-ورزشگاه-جدید-به-تهران
بستن   چاپ