خبر یزد
وزیر ورزش: توجه به ورزش زورخانه‌ای موجب ترویج مشی پهلوانی است
جمعه 24 اسفند 1403 - 14:36:11
خبر یزد - وزیر ورزش و جوانان گفت: توجه به ورزش‌های باستانی و زورخانه‌ای، که ریشه در فرهنگ و تاریخ ایران دارد، ترویج مشی پهلوانی را در پی دارد.
به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، احمد دنیامالی روز جمعه در آیین کلنگ‌زنی طرح ساخت زورخانه بین المللی در سبزوار، افزود: در حوزه ورزش اولویت ما توجه به مسائل فرهنگی و معنوی است و خواست ما آن است که ورزشکارانی مردمی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ورزشکاران ما قبل از اینکه دنبال نام آوری باشند، باید درونگرایی، معرفت، مشی پهلوانی، خضوع و رفتار فروتنانه در مقابل مردم را داشته باشند و در برابر زورگویان محکم و بااراده بایستند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی از مصادیق چنین رفتار‌هایی است و گود زورخانه‌ای نیز بر همین مبنا طراحی شده است و در آن از مولاعلی (ع) حرف می‌زنیم و به نوعی به ارزش‌های دینی ارج نهاده و آن را بر فضای ورزش مستولی می‌کنیم.
دنیامالی افزود: در ساخت فضا‌های ورزشی علاوه بر اینکه به فکر جوانان و نسل آینده هستیم باید در طراحی چنین اماکنی به حضور بیشتر ورزشکاران، تماشاگران و مردم به عنوان مخاطبان ورزش توجه داشته باشیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: در دهه گذشته همواره نام شهرستان سبزوار در کنار هندبال دیده شده است و این شهرستان بازیکنان زیادی داشته است و توقع آن است که اکنون نیز با ظرفیت‌های مختلف منطقه و خیران این حوزه شاهد شکوفایی ورزش شهرستان به خصوص در این رشته ورزشی باشیم.
دنیامالی افزود: به دنبال ارتقای شاخص‌های سرانه فضای ورزشی سبزوار با نگاه مدیران ورزش استانی و شهرستان به ویژه در ورزش‌های باستانی و زورخانه‌ای هستیم که سابقه دیرینه‌ای نیز در این منطقه دارند.
شهرستان سبزوار از قطب‌های رشته ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی کشور است و قدمت ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی در این منطقه و نیز کشور به دوران نهضت سربداران می‌رسد.
هم اینک بیش از 300 ورزشکار رشته پهلوانی و زورخانه‌ای در رده‌های سنی نونهالان تا پیشکسوتان در 6 زورخانه سبزوار فعالیت دارند و 30 مرشد برجسته نیز در سبزوار حضور دارند که برخی از آنان در سطح کشوری و فرامرزی شناخته شده‌اند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/702079/وزیر-ورزش--توجه-به-ورزش-زورخانه‌ای-موجب-ترویج-مشی-پهلوانی-است
بستن   چاپ