خبر یزد
تکواندو استان ظرفیت تبدیل شدن به یک قطب ملی را دارد
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 09:56:09
خبر یزد - مدیرکل ورزش و جوانان استان قم با اشاره به ظرفیت‌های موجود، اظهار کرد: با هم‌افزایی فدراسیون، اداره کل ورزش و جوانان و سایر نهادهای مرتبط، قم می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم تکواندو در کشور تبدیل شود.
حسین رضایی در مجمع سالانه هیات تکواندو استان قم که با حضور هادی ساعی رئیس فدارسیون برگزار شد، ضمن مرور عملکرد هیات تکواندوی قم، به پیشرفت‌های حاصل‌شده اشاره کرد و گفت :برگزاری مسابقات کشوری و بین‌المللی، توسعه زیرساخت‌ها، افزایش مشارکت بانوان، برگزاری دوره‌های آموزشی و حمایت از مربیان، از جمله گام‌های مؤثری بوده که تاکنون برداشته شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری تأکید کرد و گفت: از طریق جلب حمایت اسپانسرها و همکاری با خیرین، می‌توان منابع مالی جدیدی برای توسعه زیرساخت‌های تکواندو تأمین کرد. علاوه بر این، انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و سایر نهادها، می‌تواند نقش بسزایی در گسترش این ورزش در میان جوانان و نوجوانان ایفا کند.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/702608/تکواندو-استان-ظرفیت-تبدیل-شدن-به-یک-قطب-ملی-را-دارد
بستن   چاپ