خبر یزد
شهرداری یزد با 800 نیرو وخودرو در کشیک نوروزی خدمت رسانی می کند
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 14:06:08
خبر یزد - به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، عزیزالله سیفی افزود: این نیروها علاوه بر ایستگاه های استقبال از مسافران نوروزی، در 3 محل نصب چادر مسافران که در نقاط ورودی شهر میراث جهانی یزد مستقر می شوند و از 28 اسفند به صورت شبانه روزی خدمت رسانی می کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: از زحمات نیروهای خدماتی به ویژه در پایان سال که به عنوان نیروهای خط مقدم خدمت رسانی فعالیت دارند کمال تشکر را داریم ضمن اینکه جمع آوری زباله ها یک روز درمیان بود نیز در پایان سال همه روزه شده است.
سیفی گفت: تلاش های همه شهرداران و پرسنل واحد های شهرداری باعث شده شهری پویا و سرزنده را داشته باشیم و در همه محلات عدالت محوری برقرار بوده و طرح های مختلفی انجام شده است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/702848/شهرداری-یزد-با-800-نیرو-وخودرو-در-کشیک-نوروزی-خدمت-رسانی-می-کند
بستن   چاپ