خبر یزد
آزادی زندانیان جرایم غیرعمد با پخش زنده فوتسال جام رمضان
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 19:39:23
خبر یزد - هدف از پوشش زنده مسابقات فوتسال جام رمضان 1403 در سراسر کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دو حوزه فرهنگی و به‌منظور ایجاد نشاط و امید در میان نوجوانان و جوانان صورت پذیرفت.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، سال ها پیش مسابقات فوتسال در شب های ماه رمضان از جایگاه خاصی برخوردار بود و در سطوح مختلفی شاهد برگزاری چنین مسابقاتی بودیم اما در سال های اخیر این موضوع از رونق افتاد تا اینکه امسال شرایط تغییر کرد.
اواسط بهمن ماه سال جاری طی تفاهم‌نامه‌ای میان فدراسیون فوتبال و صداوسیما، مقرر شد تصاویر و گزارش مسابقات فوتسال جام رمضان 1403 از طریق شبکه‌های استانی به صورت زنده پوشش داده ‌‌شود. البته این مسابقات به صورت زنده از شبکه ورزش سیما هم پخش می شود.
در مراسمی که به این منظور در بهمن ماه برگزار شد، عنوان شد که این مسابقات فرصتی بی‌نظیر برای کشف استعدادهای فوتسالی در نقاط مختلف کشور و ترویج فرهنگ ورزش در ماه مبارک رمضان خواهد بود. همچنین اعلام شد که رسانه ملی با پوشش این رویداد، شور و هیجان فوتبالی را به خانه‌های مردم خواهد برد و زمینه‌ساز افزایش مشارکت اجتماعی در ورزش خواهد شد.
در این شرایط امروز مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان و پخش آن از طریق صداوسیما، گفت: ما امسال تفاهم‌نامه‌ای را با صداوسیما به امضا رساندیم تا در کنار پخش این مسابقات، از محل مشارکت بیش از یک میلیون علاقه‌مند به رشته فوتسال بتوانیم هر شب تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی را از زندان‌ها آزاد کنیم.
او افزود: قطعا این حرکت فرهنگی در کنار ایجاد فضای پرشور و نشاط در ورزشگاه‌ها آن هم در شب‌های ماه مبارک رمضان شرایط استثنایی را به وجود آورده که نمونه‌ای از این شادابی و سرزندگی را در فینال جام رمضان اردبیل شاهد بودیم.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/703648/آزادی-زندانیان-جرایم-غیرعمد-با-پخش-زنده-فوتسال-جام-رمضان
بستن   چاپ