خبر یزد
کاهش چشمگیر مصدومان چهارشنبه‌سوری در یزد
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 10:52:02
خبر یزد - تعداد مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال در یزد نسبت به سال گذشته کاهش یافت. اورژانس استان اعلام کرد که 24 نفر به دلیل حوادث این شب دچار آسیب شدند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، چهارشنبه‌سوری امسال در استان یزد با کاهش قابل‌توجه آمار مصدومان نسبت به سال گذشته همراه بود، بر اساس گزارش سازمان اورژانس استان، در جریان این شب سنتی و پرهیجان، 24 نفر بر اثر انفجار مواد محترقه دچار آسیب شده و برای دریافت خدمات درمانی به مراکز پزشکی منتقل شدند.
سیدمحمدجواد میرجلیلی، رئیس سازمان اورژانس استان یزد در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به کاهش 50 درصدی آمار مصدومان نسبت به سال گذشته، این روند را نتیجه افزایش آگاهی عمومی، اجرای تمهیدات ایمنی و آمادگی کامل نیروهای امدادی دانست و اظهار داشت: در سال گذشته 48 نفر در این شب آسیب دیدند، اما امسال با اطلاع‌رسانی گسترده و همکاری شهروندان، شاهد کاهش چشمگیر حوادث بودیم.
وی همچنین تأکید کرد: برای مدیریت بحران‌های احتمالی، 69 پایگاه امدادی شهری و جاده‌ای در سطح استان در حالت آماده‌باش قرار داشتند تا در صورت وقوع حادثه، خدمات‌رسانی سریع و مؤثری انجام شود.
با وجود این کاهش، اورژانس همچنان از شهروندان درخواست دارد که در سال‌های آینده نیز نسبت به استفاده از مواد محترقه احتیاط کرده و اصول ایمنی را رعایت کنند تا چهارشنبه‌سوری به جشنی ایمن و بدون حادثه تبدیل شود.
انتهای پیام/781/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/703730/کاهش-چشمگیر-مصدومان-چهارشنبه‌سوری-در-یزد
بستن   چاپ