خبر یزد
تبریک احمد دنیامالی به رییس جدید کمیته بین‌المللی المپیک
شنبه 2 فروردين 1404 - 15:25:24
خبر یزد - برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان، انتخاب رییس جدید کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.
احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان ایران در این نامه خطاب به خانم کریستی کاونتری آورده است: «اینجانب به عنوان وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران، انتخاب سرکارعالی را به عنوان رئیس جدید کمیته بین المللی المپیک (IOC) صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم.
معتقدم تحت ریاست شما، جنبش المپیک بیش از هر زمان دیگری رشد خواهد کرد. وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران به همراه کمیته ملی المپیک از کمیته بین‌المللی المپیک و رئیس جدید آن برای پیگیری توسعه ورزش و مقابله با چالش‌های پیش‌رو حمایت خواهد کرد.
برای شما در این پست جدید آرزوی موفقیت دارم.
با احترام
احمد دنیامالی
‎بر اساس این گزارش، کریستی کاونتری پنج‌شنبه گذشته (30 اسفند1403) به عنوان رئیس «کمیته بین‌المللی المپیک» انتخاب شد و به نخستین زن و در عین حال به نخستین آفریقایی تبدیل شد که به یکی از مهم‌ترین سمت‌ها در دنیای ورزش دست پیدا می‌کند.
‎او که وزیر ورزش زیمبابوه و دارنده دو مدال طلای المپیک در رشته شنا است، گفت: «این نشانه‌ای است که ما واقعا یک نهاد جهانی هستیم.»
کاونتری که برای رسیدن به این مقام باید با هفت نامزد دیگر در انتخابات رقابت می‌کرد، با پیروزی چشمگیر در دور اول رأی‌گیری که با مشارکت 97 عضو کمیته بین‌المللی المپیک برگزار شد، به این سمت دست یافت.
انتهای پیام/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/704461/تبریک-احمد-دنیامالی-به-رییس-جدید-کمیته-بین‌المللی-المپیک
بستن   چاپ