چطور خورشت کنگر تهرانی با سبزی های معطر بپزیم؟
جمعه 8 فروردين 1404 - 15:57:46
|
|
خبر یزد - این خورشت خوشمزه مجلسی امضای سفره های کدبانوهای تهرانی در فصل بهار است. پس درست کردن این خورشت به سبک تهرانی ها را از دست ندهید. مدت تهیه: نیم ساعت زمان پخت: 2 ساعت تعداد: 5 نفر مواد لازم: کنگر پاک شده: 700 گرم گوشت: 400 گرم پیاز متوسط : یک عدد جعفری: 200 گرم نعنا: 50 گرم رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری لیموعمانی: 3 عدد زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم زعفران دمکرده: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه: 1- برگهای سفت و دور کنگر رو جدا کنید و پوست قسمت انتهایی ساقه که ترد و قابل خوردن است را جدا کنید و بشویید. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان 2- گوشتهایی که خورشتی خوردکرده ایرد را در روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. 3- پیازها را نگینی خورد و سپس سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا عطر فلفل بلندشود. 4- کنگرهای خوردشده را به پیاز داغ و ادویهها اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن لیمو عمانی هایی که چند سوراخ ریز در آنها ایجاد کرده اید. 5- رب گوجه فرنگی را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بعد کمی آب گرم به آن اضافه کنید تا رب ها در آب کاملا حل شود. در ادامه به اندازه کافی آب به محتویات قابلمه اضافه کنید. 6- برای جا افتادن خورشت کنگر حدود 2 ساعت زمان لازم دادید تا خورشت حسابی جا بیفتد. 7- در نیم ساعت پایانی پخت خورشت، سبزیهای معطر را که پاک کرده و ساطوری کرده اید، به همراه زعفران دمکرده به خورشت اضافه کنید. 8- در اواخر پخت، نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید. نکته: - اگه دوست دارید خورشت غلیظتری داشته باشید، میتوانید کمی آرد نخودچی یا لپه را تفت داده و به خورشت اضافه کنید. -میتوانید به جای گوشت خورشتی، از مرغ هم در این خورشت استفاده کنید. برای این کار مرغ را به همراه پیاز و ادویهها تفت دهید و بعد بقیه مراحل را طبق دستور انجام دهید. کد خبر 933954 منبع: همشهری آنلاین برچسبها سلامت آشپزی توصیهها و آداب خبر مهم آشپزی - دستور پخت
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/705920/چطور-خورشت-کنگر-تهرانی-با-سبزی-های-معطر-بپزیم؟
|