خبر یزد
در ایام نوروز 7000 نفر در اقامتگاه‌های مهریز اسکان گرفتند
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 12:46:33
خبر یزد - به گزارش خبرنگار گردشگری ایونا به نقل از ایسنا/یزد، فرماندار مهریز با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری مهریز به عنوان یکی از مقاصد محبوب گردشگری که توانسته است پذیرای تعداد زیادی از مسافران و گردشگران باشد، از اسکان بیش از هفت هزار نفر در هتل‌ها و بوم‌گردی‌های این شهرستان در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.
حسین عسکرزاده در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: پس از مرکز استان یزد، مهریز دارای بیشترین تاسیسات گردشگری است به طوری که این شهرستان با حدود 71 مجموعه گردشگری اقامتی و ظرفیت اقامتی حدود 1100 نفر شب خواب، خدمات متنوعی را به مردم استان و کشور ارائه می‌دهد.
وی افزود: بوم‌گردی‌ها و هتل‌های شهرستان با ارائه خدمات مناسب و جلب رضایت مهمانان، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و فرهنگی منطقه ایفا می‌کنند.
فرماندار همچنین بر لزوم حفظ و ارتقاء کیفیت خدمات در این مراکز تأکید کرد و گفت: آمار اقامت گردشگران در این اقامتگاه ها طی این ایام نشان‌دهنده رونق صنعت گردشگری در مهریز است و مسئولان محلی امیدوارند با ادامه این روند، زمینه‌های بیشتری برای جذب گردشگران فراهم شود.
عسکرزاده همچنین از برنامه‌ریزی برای توسعه بیشتر امکانات گردشگری و معرفی جاذبه‌های طبیعی و تاریخی شهرستان خبر داد.

خبر یزد


http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/706422/در-ایام-نوروز-7000-نفر-در-اقامتگاه‌های-مهریز-اسکان-گرفتند
بستن   چاپ