خبر یزد
وزش باد و گردوخاک در یزد تا صبح دوشنبه ادامه دارد
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 14:27:18
خبر یزد - طبق پیش‌بینی‌ها یزد امروز شاهد وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردوخاک است و ناپایداری‌های جوی تا صبح فردا ادامه دارد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بر پایه تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی اداره‌کل هواشناسی، امروز یکشنبه، 26 فروردین‌ماه، استان یزد تحت تأثیر سامانه ناپایدار جوی قرار گرفته و وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردوخاک در نقاط مختلف آن پیش‌بینی شده است.
این شرایط جوی تا صبح روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و احتمال افزایش ابر، تشدید وزش باد و بروز رگبارهای پراکنده در برخی مناطق نیز وجود دارد.
در حال حاضر دمای هوای شهر یزد 20 درجه سانتی‌گراد گزارش شده و انتظار می‌رود دمای بیشینه امروز به 31 درجه برسد. بر اساس اعلام اداره هواشناسی، سردترین نقطه استان در شب گذشته منطقه سبزدشت با 6 درجه سانتی‌گراد و گرم‌ترین نقطه نیز شهرستان بافق با دمای 36 درجه بوده است.
اداره‌کل هواشناسی استان از شهروندان به‌ویژه افراد دارای بیماری‌های تنفسی و سالمندان خواسته در زمان وقوع گردوخاک از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و اقدامات احتیاطی لازم را رعایت کنند.
فعالیت این سامانه جوی به‌صورت محدود در سراسر استان ادامه خواهد داشت و در برخی ساعات احتمال کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی در مناطق مستعد وجود دارد.
انتهای پیام/781/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/708342/وزش-باد-و-گردوخاک-در-یزد-تا-صبح-دوشنبه-ادامه-دارد
بستن   چاپ