خبر یزد
تصمیم جنجالی: شاید قهرمان ایران عوض شود
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 12:02:13
خبر یزد - به گزارش "ورزش سه"، دیروز تیم فولاد سیرجان ایرانیان در بازی دوم فینال به هر سختی که بود توانست پیروز میدان شود و کار را برای قهرمانی به بازی سوم بکشاند.
در ست پنجم یک صحنه مشکوک داوری رخ داد که در نهایت به ضرر شهداب یزد شد. در امتیاز 16 بر 16 بازیکن فولاد سیرجان ایرانیان در حمله آبشارش را زد که در نگاه اول به نظر می‌رسید توپ به تور برخورد کرده است اما داور بازی ادامه بازی داد و خطای چهار ضرب این تیم را نگرفت.
خاویر کنسپسیون سرعتی‌زن شهداب یزد که مدافع روی تور شهداب یزد در این صحنه بود پس از این اتفاق بازی را رها کرد و با نشان دادن عدد چهار به نشانه چهار ضرب از مهدی مهدوی خواست که ویدیو چک بگیرد.

خبر یزد

شاید با توجه به اصرار بازیکنان شهداب یزد مبنی بر عدم برخورد توپ، اگر مهدی مهدوی سریعا درخواست ویدیو چک می‌کرد با بازبینی صحنه این امتیاز به شهداب یزد می‌رسید و حتی سرنوشت قهرمان نیز عوض می‌شد اما او این کار را نکرد تا حالا جدال سومی برای قهرمانی ایجاد شود.
طبق قانون فدراسیون جهانی والیبال در زمانی که مسابقه در جریان است‌ و داور سوت نزده، تیمی که در خواست ویدیو چک دارد باید خیلی سریع درخواست خود را ارائه کند و نمی‌تواند پس از آنکه امتیاز رد و بدل شد درخواست ویدیو چک بکند چون زمان قانونی درخواست به پایان رسیده است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/709296/تصمیم-جنجالی--شاید-قهرمان-ایران-عوض-شود
بستن   چاپ