خبر یزد
تاناسکوویج: نباید ورزش دانش آموزی را با ورزش حرفه‌ای یکی دانست
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 20:52:06
خبر یزد - رییس فدراسیون بین‌المللی ورزش مدارس گفت: حضور 16میلیون دانش آموز در ایران یک ظرفیت بسیار خوب برای ما محسوب می‌شود و خوشحال می‌شویم از این ظرفیت استفاده کنیم.
تاناسکویج در حاشیه مسابقات المپیک دانش آموزی گفت: می‌خواهیم نگاه به ورزش مدارس متفاوت از ورزش حرفه‌ای باشد. می‌خواهیم به دانش آموزان یاد بدهیم که چطور می‌توان در مسابقات برنده شد و نباید ورزش دانش آموزی را با ورزش حرفه‌ای یکی دانست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رییس فدراسیون جهانی دانش‌آموزی گفت: حضور 16میلیون دانش آموز در ایران یک ظرفیت بسیار خوب برای ما محسوب می‌شود و خوشحال می‌شویم از این ظرفیت استفاده کنیم. 
وی خاطرنشان کرد: ما در فدراسیون جهانی از برنامه‌های ایران در بحث توسعه ورزش دانش‌آموزی استفاده خواهیم کرد. امیدوارم که حضور خوب ایران در این مسابقات منجر به اتفاقات خوب برای ورزش دانش‌آموزی این کشور شود. خیلی خوب است که ایران با یک کاروان پرتعداد در مسابقات ظاهر شده و هدف ما این بود که لبخند را روی لب دانش‌آموزان بیاوریم. 
وی در پایان تصریح کرد: یکی از اهداف ما ایجاد یک پل بین فدراسیون جهانی دانش‌آموزی و فدراسیون‌های ملی است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/709805/تاناسکوویج--نباید-ورزش-دانش-آموزی-را-با-ورزش-حرفه‌ای-یکی-دانست
بستن   چاپ