خبر یزد
شایعه قطع آب انتقالی میبد تکذیب شد
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 14:45:48
خبر یزد - مدیر امور آبفای میبد با رد شایعات مطرح‌ شده، از تداوم پایدار جریان آب انتقالی به این شهرستان با کیفیت استاندارد خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مجید دشتی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: آب انتقالی با میانگین دبی 180 لیتر بر ثانیه در طول سال وارد مخازن آب شهرستان میبد می‌شود و پس از ترکیب با آب چاه‌ها، با کیفیتی مطابق با استانداردهای ملی، در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
وی گفت: شایعاتی که در خصوص قطع یا عدم تخصیص آب انتقالی به شهرستان میبد در فضای مجازی منتشر شده کاملاً بی‌اساس است و هیچ اختلالی در جریان این منابع آبی وجود ندارد.
مدیر امور آبفای میبد ادامه داد: در حال حاضر، آب ورودی به مخازن 40 هزار مترمکعبی شهرستان از نوع آب انتقالی خالص است که پس از اختلاط با آب چاه‌ها، وارد شبکه توزیع می‌شود. نسبت ترکیب آب انتقالی و چاه‌ها تقریباً پنجاه پنجاه است که مشابه دیگر شهرها و روستاهای استان است.
دشتی تصریح کرد: در سال‌های گذشته با کمک خیران و همراهی مسئولان، 50 ایستگاه آب شرب در مناطق مختلف شهرستان از جمله بخش مرکزی، بفروئیه و ندوشن راه‌اندازی شده که دسترسی مردم به آب شیرین را به شکل مطلوبی بهبود داده است.
وی در پایان تأکید کرد: مردم اخبار مرتبط با کیفیت و کمیت آب را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و از اعتماد به شایعات فضای مجازی خودداری کنند، همچنین مدیران کانال‌ها و گروه‌های خبری در فضای مجازی پیش از انتشار هرگونه اطلاعات، حتماً صحت آن را از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان یزد جویا شوند.
انتهای پیام/781/

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/711264/شایعه-قطع-آب-انتقالی-میبد-تکذیب-شد
بستن   چاپ