خبر یزد
مطمئنم فحاشی به بیرانوند به سراسر ایران کشیده می‌شود!
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 22:43:02
خبر یزد - بهادر عبدی به شعار‌هایی که در استادیوم‌های مختلف علیه علیرضا بیرانوند داده می‌شود، واکنش نشان داد. بهادر عبدی، بازیکن اسبق پرسپولیس و سرمربی فعلی تیم جوانان پرسپولیس، در حاشیه تمرین تیم دهه شصتی‌ها درباره عملکرد پرسپولیس در بازی با نساجی و شانس قهرمانی این تیم صحبت کرد و گفت: شرایط سختی است. به هفته‌های پرفشار لیگ رسیدیم و بچه‌ها مصدومیت دارند.
من خبر دارم که یک مریضی خیلی بد یکی دو هفته در تیم افتاد که شاید سر تمرین 10 نفر هم نبودند. متاسفانه این مشکلات به وجود آمده، اما تا لحظه آخر همه بازیکنان از جمله سروش رفیعی با ابروی شکافته تلاش کردند و می‌بینید که چقدر خوب انرژی می‌گذارند. به گزارش «شایانیوز» به نقل از همشهری ورزشی؛ او با اشاره به گل‌زنی عنایت‌زاده در بازی با نساجی ادامه داد: بازی خیلی سختی بود. آقای عنایت‌زاده بازیکن تیم امید خودمان بود و بسیار بااستعداد است. من در تیم‌هایی مثل راه‌آهن بازی کرده‌ام که برای سقوط نکردن جنگیدیم و می‌دانم بازی برابر این تیم‌ها چقدر سخت است، به خصوص با جو وحشتناکی که هواداران نساجی ایجاد می‌کنند. دیدید که با تمام وجود جنگیدند و پرسپولیس سه امتیاز خیلی مهم گرفت. فکر می‌کنم اگر این امتیاز از دست می‌رفت، کاملا امید از دست می‌رفت. خدا را شکر این اتفاق نیفتاد. من در ادامه راه برای تیم نساجی هم آرزوی موفقیت دارم.
عبدی درباره شانس قهرمانی پرسپولیس نیز گفت: پرسپولیس تا زمانی که روز کاغذ بتواند قهرمان شود و از جدول حذف نشود، شانس دارد. این تیم سال قبل هم فصل دو سه هفته صدرنشین بود و در نهایت قهرمان شد. من فکر می‌کنم تیم‌های دیگر می‌دانند پرسپولیس به خصوص اینجای فصل خیلی ترسناک می‌شود. یکی از حیاتی‌ترین بازی‌های چند سال اخیر برابر سپاهان خواهد بود، نه فقط برای قهرمانی، بلکه برای سهمیه آسیا که از لحاظ مالی و اعتباری اهمیت زیادی خواهد داشت و من امیدوارم که هفته خوبی برای پرسپولیس باشد.
او سپس در خصوص فحاشی به علیرضا بیرانوند در یزد صحبت کرد و گفت: علی برای پرسپولیس و تیم ملی زحمت کشیده و عضو تیمی بوده که سال‌ها قهرمان بلامنازع لیگ برتر بودند و علی هم یکی از اعضای حیاتی این قهرمانی‌ها بوده و من به او خسته نباشید می‌گویم. طبیعتا من به عنوان هوادار پرسپولیس دوست داشتم علی سال‌ها دروازه‌بان تیمش باشد و مطمئنا مردم هم همین فکر را می‌کنند، اما اینکه در استادیوم‌های دیگر فحاشی شود را نمی‌پذیرم. هواداران پرسپولیس یک مشکلی با ایشان دارند که البته آن را هم من می‌گویم با خودش مشکل دارند و پدر و مادر و برادر گناهی نکرده‌اند.
بازیکن سابق پرسپولیس افزود: این مشکل هم یک روزی حل می‌شود، اما حرف من این است یک مشکلی بین آقای بیرانوند و هواداران پرسپولیس وجود دارد و هواداران به حق یا ناحق راضی نبودند و دوست داشتند ایشان سال‌ها دروازه‌بان این تیم باشند، اما اینکه در شهر‌های دیگر این اتفاق بیفتد را من قبول نمی‌کنم. ایشان گلر ملی ما است.
هواداران فوتبال صاحبان اصلی این فوتبال هستند و ما را بزرگ می‌کنند و به عرش می‌رسانند و اگر اعتراض بکنند هم حق دارند، اما خارج از فحاشی هم می‌شود اعتراض کردند. با این حال من نمی‌پذیرم بیرون از تهران و ورزشگاه آزادی این اتفاقات بیفتد. من در شهر یزد دوستان بسیار خوبی دارم و مردم یزد بسیار محترم هستند، اما ربطی به یزد ندارد. مطمئن باشید از این به بعد در شهر‌های دیگر هم این اتفاق میفتد. من امیدوارم جلوی آن گرفته شود. این یک مشکل بین هواداران پرسپولیس و آقای بیرانوند است که من مطمئنم یک روزی حل می‌شود ولی به نظرم اگر به استادیوم‌های دیگر شیوع پیدا کند، درست نیست.
عبدی گفت: ما جام جهانی را در پیش داریم و بیرانوند سرمایه ملی فوتبال ماست و امیدوارم مشکلش با پرسپولیس حل شود. من گاهی اوقات با او صحبت می‌کنم و واقعا مشکلی ندارد؛ او یک تصمیمی گرفته و من هم به عنوان هوادار پرسپولیس دوست داشتم او سال‌ها در پرسپولیس باشد، اما این اتفاق نیفتاد و نظر او این بود که شرایط فوتبالی‌اش را تغییر بدهد، اما اینکه استادیوم‌های دیگر هم بخواهند از پرسپولیس و استادیوم آزادی نشات بگیرند، درست نیست. مطمئن باشید هواداران پرسپولیس هم از سال جدید این اتفاق را رقم نمی‌زنند. بالاخره ناراحتی دارد، او گلر یک تیم ملی بوده و از تیم‌مان رفته است و من شخصا ناراحت شدم، ولی تصمیمی است که گرفته است.
+
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/711923/مطمئنم-فحاشی-به-بیرانوند-به-سراسر-ایران-کشیده-می‌شود!
بستن   چاپ