خبر یزد
مدیر فنی آکادمی استقلال معرفی شد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 12:45:40
خبر یزد - ورزش 3 /مدافع پیشین استقلال در دهه شصت، مدیر فنی آکادمی این باشگاه خواهد بود.
 رضا رجبی بعد از جلسه‌ای باشگاه و پیشکسوتان و همچنین مذاکرات علیرضا اسدی عضو هیئت مدیره،بعنوان مدیرفنی آکادمی استقلال برگزیده شد. رجبی پیش از اینکه حکم رسمی را از باشگاه دریافت کند، تاکید داشت که حضور هر گزینه در این باشگاه باید منتج به تغییرات بزرگ بشود و حالا او خودش بخشی از این ماموریت است. البته این حکم هنوز رسمی روی رسانه رسمی باشگاه قرار نگرفته است.
رجبی در پاسخ به این سوال که آیا حضورتان در آکادمی نهایی شده است گفت: بعد از جلسه پیشکسوتان با باشگاه با من صحبت شد و اعلام شد که کارهای حضور من در آکادمی تمام شده است و فعالیتم را آغاز کنم و تغییراتی که مدنظر است را انجام دهم،آکادمی استقلال همیشه یکی از مهم‌ترین بخش‌های باشگاه بوده و من افتخار می‌کنم که دوباره به این مجموعه برگشتم. امیدوارم بتوانیم با همکاری تیم جدید، تغییرات مثبتی را ایجاد کنیم، مدیریت جدید دلسوز است و تلاش می‌کند با برنامه بلند مدت و پنج ساله هدف‌گذاری برای آکادمی داشته باشد، همانطور که در دوره‌های قبل که این مسئولیت را برعهده داشتم حدود 20 بازیکن فعال در لیگ برتر حضور دارد و امیداورم که این اتفاق بازهم تکرار شود.
رجبی درباره تغییراتی که مدنظر او است و در قدم‌های اول انجام خواهد داد گفت: هدف ما ارتقاء سطح بازیکنان جوان و بهبود عملکرد آکادمی است. یکی از برنامه‌هایمان چیدمان مربیان تیم‌های پایه است. ما قصد داریم کنار هر مربی پیشکسوت، یک پیشکسوت دیگر به عنوان سرپرست تیم‌های پایه قرار دهیم. این کار به افزایش کیفیت تمرینات و آموزش بازیکنان کمک خواهد کرد و از پیشکسوتان بیشتری در کار کمک خواهیم گرفت، به عنوان مثال اگر خسرو را در جایگاه مربی قرار دهم، یک پیشکسوت دیگر را هم در کنار او به عنوان سرپرست قرار می‌دهم تا کارها بهتر پیش برود و بازیکنان جوان از تجربیات آنها استفاده کنند، این اتفاق در تمام رده‌ها صورت می‌گرد.
او ادامه داد: تصمیم داریم تمرینات و مسابقات تیم‌های پایه را از ورزشگاه امام رضا به مجموعه ورزشی مرغوبکار منتقل کنیم. این مجموعه امکانات بهتری را برای بازیکنان فراهم می‌کند و می‌تواند به بهبود کیفیت تمرینات کمک کند، همچنین باشگاه برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای استفاده از هوش مصنوعی در نظر دارد. این تکنولوژی می‌تواند به ما در شناسایی استعدادها و بهبود فرآیند آموزش کمک کند و به شکل جدی دنبال خواهیم کرد.
رجبی در انتها گفت: امیدوارم با ورود به آکادمی، بتوانیم استعدادهای بیشتری را شناسایی و پرورش دهیم. هدف ما این است که بازیکنانی باکیفیت و مستعد به سطح اول فوتبال ایران معرفی کنیم و به استقلال کمک کنیم که در سال‌های آینده شرایط بهتری داشته باشد، امیدوارم که هواداران به مدیریت فعلی فضای کار کردن بدهند، آنها دلسوز هستند و من هم تمام توانم را به کار خواهم گرفت، تحصیلات کافی برای اینکه بتوانیم تغییراتی ایجاد کنم را خواهم داشت و این اتفاق با همراهی مجموعه و هواداران اتفاق خواهد افتاد.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/712160/مدیر-فنی-آکادمی-استقلال-معرفی-شد
بستن   چاپ