خبر یزد
ساخت بخشی از واحدهای نهضت مسکن و جوانی جمعیت ابرکوه یزد آغاز شد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 15:57:44
خبر یزد - به گزارش بازار، حسین حاتمی فرماندار ابرکوه در جریان آغاز ساخت این واحدها به خبرنگار ایرنا گفت: این واحدهای مسکونی به صورت ویلایی 200 متری در سایت 28 هکتاری ساخته می شود.
حاتمی اظهار کرد: این طرح شامل بخش دوم فاز 6 نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت است و دارای 467 قطعه است که هر کدام در مساحت 200 مترمربع توسط بنیاد مسکن آماده سازی و واگذار می شود.
وی با بیان اینکه تمامی خدمات زیرساختی این طرح شامل آب، برق و گاز پس از شروع عملیات اجرایی انجام میشود ادامه داد: سعی داریم تا پایان امسال آماده سازی طرح اتمام یابد و به متقاضیان واجد شرایط واگذار شود .
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ابرکوه هم در این زمینه گفت: در چهار سال گذشته 2 هزار و 270 قطعه زمین در این شهرستان در قالب بنیادساخت یا شخصی‌سازی، قرعه کشی و تحویل جوانان فاقد مسکن شده است.
"حمیدرضا چاکرالحسینی " افزود: سایت 8.5 هکتاری شهر مهردشت شامل 142 قطعه زمین است که 50 قطعه آن مربوط به طرح جوانی جمعیت است .
چاکرالحسینی با اشاره به سایت 480 واحدی بنیادساخت نهضت ملی مسکن و از نخستین سایت‌های پروژه مسکن سازی، ادامه داد: برای این طرح ، سفت‌کاری انجام و شبکه آب، برق، گاز و سنگ جدول و عملیات اولیه آماده و تحویل متقاضیان شده است که برخی از آنها در این سایت ساکن هستند.
این مسئول با بیان اینکه سایت 30 هکتاری از لحاظ آماده سازی‌های اولیه، حدود 85 درصد پیشرفت دارد خاطرنشان کرد: این سایت شامل 570 قطعه زمین است که حدود 70 قطعه آن طرح جوانی جمعیت است و از طرح‌های عادی 200 قطعه آن بنیادساخت و بقیه قرعه کشی و برای اخذ پروانه به شهرداری معرفی شده‌اند.
رئیس بنیاد مسکن ابرکوه ادامه داد: همچنین سایت اختصاصی طرح جوانی جمعیت که بخشی از سایت 11 هکتاری و شامل 136 قطعه زمین است، در قالب زمین‌های 200 متری آماده‌سازی آن توسط بنیاد و قرعه کشی آن توسط راه و شهرسازی انجام شده است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/712764/ساخت-بخشی-از-واحدهای-نهضت-مسکن-و-جوانی-جمعیت-ابرکوه-یزد-آغاز-شد
بستن   چاپ