خبر یزد
باید در همه ورزش‌ها از فرهنگ پهلوانی بهره بگیریم | اخبار ورزشی
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 00:53:21
خبر یزد - به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و بر اساس گزارش پایگاه خبری ورزش و جوانان، دنیامالی در مراسم نکوداشت روز ملی ورزش پهلوانی اظهار داشت: خوشحالیم که این برنامه در حضور یادگار حضرت امام (ره) برگزار می‌شود. ما همیشه از بیانات ایشان استفاده می‌کنیم و از اینکه اجازه دادند این برنامه در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب برگزار شود ممنونیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: ورزش ما فضای خالی زیادی در ورزش پهلوانی دارد. ورزش پهلوانی فقط اختصاص به ورزش زورخانه‌ای ندارد و باید در همه ورزش‌ها و رشته‌ها از فرهنگ و ورزش پهلوانی بهره بگیریم.
وی گفت: امسال ما پنج رویداد مهم در ورزش داریم. اولین رویداد مسابقات دانش‌آموزی ژیمنازیاد بود که در فروردین‌ماه در صربستان برگزار شد. بیش از 60 کشور در این مسابقات حضور داشتند و بچه‌های ایران 88 مدال گرفتند و با توجه به اینکه اولین دوره بود که ایران در این مسابقات حضور داشت خوشبختانه مقام ششم را به دست آوردیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین امسال مسابقات دانشجویی را در آلمان خواهیم داشت. مسابقات کشور‌های اسلامی نیز یکی دیگر از رویداد‌های مهم امسال است که پنجمین دوره آن در ریاض عربستان برگزار می‌شود و کاروان مجهزی اعزام خواهیم کرد.
دنیامالی اظهار داشت: من این قول را به مردم، دولت و مجلس دادم که کاروان‌های ورزشی ایران کیفی و پر از مدال باشد. هیچ حوزه‌ای مثل ورزش این قدرت را ندارد که سرود جمهوری اسلامی ایران را در میان کشور‌های دنیا به اهتزاز درآورد.
وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: اتفاقات خوبی در رشته زورخانه‌ای در سراسر کشور رخ داده و تلاش ما این است که بچه‌ها را با مشی پهلوانی آشنا کنیم و سیره ائمه معصومین را به کودکان کشور آموزش دهیم و خودمان نیز تاسی از سیره ائمه اطهار بگیریم.
انتهای پیام/
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/713096/باید-در-همه-ورزش‌ها-از-فرهنگ-پهلوانی-بهره-بگیریم-|-اخبار-ورزشی
بستن   چاپ