خبر یزد
تلاش برای راه‌اندازی یک باشگاه ورزشی در خراسان رضوی
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 16:58:39
خبر یزد - استاندار خراسان رضوی از تلاش برای راه‌اندازی یک باشگاه ورزشی قدرتمند در استان خراسان رضوی خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ،غلامحسین مظفری، امروز در جلسه شورای عالی سیاستگذاری ورزش استان خراسان رضوی، با تاکید بر اینکه با تمام وجود در خدمت ورزش استان هستم، اظهارداشت: تلاش می‌کنیم یک باشگاه ورزشی خوب در استان داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
و امیدواریم بتوانیم نقش و رسالت خود را در این حوزه ایفا کنیم. وی خاطرنشان کرد: جوانان سرمایه عظیمی برای استان هستند و همه تلاشمان را به کار می‌گیریم تا در جهت اعتلای ورزش و ایجاد شور و نشاط اجتماعی گام‌های مؤثری برداریم.
مظفری با بیان اینکه هیچ کشوری بدون نشاط اجتماعی توسعه نمی‌یابد، گفت: یکی از مسیرهای ایجاد این شور و نشاط، توجه به ورزش است. ورزش یکی از نیازهای جدی جامعه و از زیرساخت‌های اصلی توسعه اجتماعی به شمار می‌رود.
استاندار خراسان رضوی افزود: مردم خراسان رضوی شایسته بهره‌مندی از ظرفیت‌های بیشتر هستند. از 26 میلیون تن استخراج سنگ‌آهن در سنگان، تنها 2 میلیون تن سهم استان بوده که این موضوع نیازمند بازنگری است. باید از منابع و ظرفیت‌های اقتصادی استان، به‌ویژه در حوزه مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها، برای حمایت از ورزش بهره‌برداری شود.
وی با تأکید بر اهمیت تداوم این نشست‌ها خاطرنشان کرد: خراسان رضوی ظرفیت دارد که به اوج خود در رشته‌هایی چون کشتی بازگردد. با برنامه‌ریزی، هم‌افزایی و پیگیری مستمر، می‌توان آینده روشنی برای ورزش استان رقم زد.
مظفری تصریح کرد: با تمام وجود در خدمت ورزش هستیم. جوانان سرمایه‌های عظیم ما هستند و توسعه زیرساخت‌های ورزشی، مهم‌ترین اقدام در جهت شکوفایی استعدادها و ایجاد نشاط در جامعه خواهد بود.
استاندار خراسان رضوی تأکیدکرد: باید به این باور برسیم که خراسان رضوی ظرفیت داشته و دارد و می‌تواند به اوج خود در کشتی و ورزش بازگردد. اگر نخواهیم کاری انجام شود، هیچ اتفاقی نمی‌افتد؛ باید مدیریت کنیم، برنامه‌ریزی کنیم، کمک بگیریم و این جمع‌های تخصصی را استمرار دهیم.
وی افزود:خوشحالم که دوازدهمین جلسه شورای عالی سیاستگذاری ورزش استان برگزار شده است. این یک فرصت استثنایی برای ماست و این امکان و فرصت را داریم که با همفکری و همدلی، موضوعات را مدیریت کنیم و به موفقیت‌های بزرگ برسیم.
در ادامه این نشست، امیرحسین آیت‌اللهی، رئیس کانون پیشکسوتان و نام‌آوران خراسان رضوی و مشاور استاندار در حوزه ورزش و جوانان، ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور مسئولان، به تبیین برنامه‌های توسعه ورزش کشتی در استان پرداخت.
آیت‌اللهی با اشاره به تشکیل شورای عالی سیاستگذاری ورزش استان خراسان رضوی گفت: این شورا از زمان حضور استاندار فعال شده و با هدف بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های استان، در مسیر توسعه، بسط و رشد ورزش و ورزشکاران حرکت می‌کند. یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های این شورا، همکاری با نهادهای بالادستی، وزارت ورزش، فدراسیون‌ها و سایر سازمان‌های مؤثر برای تقویت ورزش استان و کشور است.
وی با اشاره به جلسات برگزار شده با علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، افزود: پس از نشست‌های مشترک، تفاهم کلی میان استانداری خراسان رضوی و فدراسیون کشتی حاصل شده که بر اساس آن مقرر شد 40 سالن ورزشی در سراسر استان به تجهیزات تخصصی کشتی مجهز شود. همچنین برنامه‌ریزی برای برگزاری رقابت‌های ملی و بین‌المللی در مشهد، به ویژه در رده‌های پایه و بزرگسالان، در دستور کار قرار گرفت.
آیت‌اللهی ادامه داد: در این راستا، مقرر شد با همکاری شهرداری و شورای شهر مشهد، کمپ بین‌المللی کشتی در این شهر ایجاد شود که شامل تمام امکانات مورد نیاز از جمله سالن‌های مجهز و امکانات رفاهی خواهد بود. علاوه بر این، با استفاده از ظرفیت‌های شهرداری، اداره کار، آموزش و پرورش، آستان قدس رضوی و سایر دستگاه‌ها، سالن‌هایی در سطح استان به فدراسیون کشتی واگذار می‌شود تا پس از تجهیز، در اختیار جوانان و نوجوانان قرار گیرد.
انتهای پیام/282

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/713378/تلاش-برای-راه‌اندازی-یک-باشگاه-ورزشی-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ