خبر یزد
جلسه شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی برگزار شد  – آفتاب نو | اخبار ورزشی
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 16:58:46
خبر یزد - به گزارش خبرنگار مهر، ظهر پنجشنبه امیرحسین آیت‌اللهی، رئیس کانون پیشکسوتان و نام‌آوران خراسان رضوی و مشاور استاندار در حوزه ورزش و جوانان در جلسه شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی اظهار کرد: شورای عالی مدیران ورزش استان با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف برای هم‌افزایی ظرفیت‌های ورزشی استان تشکیل شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس کانون پیشکسوتان و نام‌آوران خراسان رضوی افزود: فعالیت‌های زیادی در حوزه ورزش استان برنامه ریزی و اجرا شده، از جمله تشکیل شورای سیاست‌گذاری ورزش، برگزاری مسابقات بین‌المللی، میزبانی مسابقات اکو و تدوین برنامه پنج ساله ورزش مشهد.
مشهد ظرفیت بالایی برای توسعه کشتی دارد
علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی نیز در این جلسه اظهار کرد: مشهد ظرفیت بالایی برای توسعه کشتی دارد و باید با برنامه‌ریزی دقیق از این پتانسیل استفاده کرد.
رئیس فدراسیون کشتی بر اهمیت تمرکز بر حمایت مردمی تاکید کرد و گفت: شهرداری‌ها باید در ورزش همگانی فعال‌تر شوند.
وی با اشاره به نقش کشتی در کسب مدال‌های جهانی و المپیک برای کشور، بر ضرورت رعایت عدالت در توزیع منابع و توجه به محلات کم‌برخوردار برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی تاکید کرد.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/713381/جلسه-شورای-عالی-مدیران-ورزش-خراسان-رضوی-برگزار-شد -–-آفتاب-نو-|-اخبار-ورزشی
بستن   چاپ