خبر یزد - این رویداد با حضور ورزشکاران پرتعدادی از ایران و چندین کشور خارجی برگزار می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس در کنفرانس خبری قبل از آغاز این مسابقات با اشاره به اینکه ١٧ اردوی ملی طی سال گذشته در فارس برگزار شده، خاطرنشان کرد: تمامی اردوهای تیم ملی در شیراز و شهرستان های مختلف فارس برگزار شد تا نشان دهد که استان دارای ظرفیت های مختلفی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
عبدالرحیم خداجو تصریح کرد: فارس معدن استعداد های ورزشی است و میتوان با برگزاری رویداد های ورزشی زمینه شناسایی و توسعه ورزش در فارس فراهم شود.

رئیس هیات اسکواش فارس نیز در این نشست اظهار داشت: هیات اسکواش استان فارس از دوم تا پنج اردیبهشت ماه میزبان مسابقات « شیراز جونیور» است.
امین مولایی اضافه کرد: از ٣١ استان کشور و 6 کشور خارجی نیز ورزشکاران در این مسابقات شرکت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه این رویداد در تقویم فدراسیون آسیایی قرار گرفته است، تصریح کرد: در این رویداد ٦٥ ورزشکار در مجموع ٢٥٠ ورزشکار حاضر از کشور، به عنوان نماینده فارس به رقابت خواهند پرداخت.
به گفته این مقام مسئول ١٨ داور در این رویداد کار قضاوت را بر عهده خواهند داشت.
مولایی در پایان تاکید کرد: یکی از استانداردهای مهم در برگزاری مسابقات بین المللی ایجاد زیرساخت است که شیراز با افتخار با دارا بودن ٥ کورت استاندارد موفق به برگزاری این رویداد ورزشی شده است.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/713408/برای-نخستین-بار-مسابقات-بین-المللی-اسکواش-در-شیراز-برگزار-می-شود