خبر یزد - به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یزد؛ نماینده رهبر معظم انقلاب در استان و امام جمعه یزد عنوان کرد؛
دشمن به دنبال ایجاد تفرقه بین ارتش و سایر نیروهای مسلح است/ ارتش امروز مقتدر تر از گذشته
صبح امروز رئیس ستاد گروه رزمی 55 توپخانه اصفهان و جمعی از نمایندگان ارتش در استان یزد با آیت الله محمدرضا ناصری دیدار کردند.
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان و امام جمعه یزد در این دیدار با بیان اینکه امام راحل نسبت به ارتش نگاه وسیع و عمیقی داشت گفت: امام خمینی (ره) حتی در دوران قبل از انقلاب هم با برخی از نیروهای مومن ارتش نامه نگاری میکرد و پس از انقلاب هم محکم پای ارتش ایستاد.
آیت الله محمد ضا ناصری یزدی افزود: زمانی که بحث ادغام ارتش توسط عده ای مطرح شد امام راحل و حضرت آیتالله خامنه ای در برابر این جریان ایستادند و حتی رهبر انقلاب آن جریان را قانع کرد که باید استقلال ارتش حفظ شود و بدین گونه امام ارتش را تثبیت کرد.
وی ادامه داد: شخصیت های نظیر شهید صیاد شیرازی در دوران دفاع مقدس با عملکرد خود عامل انسجام بخشی و وحدت در جبهه ها بین سپاه و ارتش شد و این یگانگی منجر به عملیات های بی نظیری شد.
امام جمعه یزد با اشاره به تلاش های دشمن برای ایجاد تفرقه بین ارتش و سایر نیروهای مسلح ابراز داشت: امروز دشمن به واسطه ترس از ارتش مقتدری ما و انسجام نیروهای مسلح تلاش خود را برای القای تفرقه به کار بسته اما به لطف خدا و وجود جوانان مومن و متعهد در بدنه ارتش، ارتشیان دوشادوش سپاه و نیروی انتظامی در عرصه های علمی و نظامی پیشرفت کشور را رقم زده اند.
آیت الله ناصری علت دشمنی دشمنان با ملت ایران را تبعیت نکردن از استکبار جهانی دانست و گفت: جمهوری اسلامی تحول بزرگی در عالم ایجاد کرد و آن جایگزینی حاکمیت خدا به جای حاکمیت پوشالی استکبار و پاره کردن زنجیر استبداد در ایران است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به وجود برخی افراد ضعیف النفس در بدنه دولت اظهار داشت: متاسفانه برخی با پیغام و پسغام آمریکایی ها شال میشوند و همه آمال و آرزوهای خویش را در تسلیم شدن میبینند اما خدا پشتیبان ماست و باید با اتحاد و یگانگی در ابعاد مختلف حرکت کرده و پرچم این کشور را به دست صاحب اصلی آن برسانیم.
وی در پایان با اشاره به این مطلب که امروز نیروهای مسلح ما از اقتدار بالایی برخوردارند بر تلاش برای حفظ اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
سرهنگ کولانی هم در این با اشاره به تلاش استان برای برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش در مردادماه گفت: استان دارالعباده یزد 504 شهید ارتشی به کشور تقدیم کرده و قصد داریم امسال دومین اجلاسیه را برای این عزیزان برگزار کنیم.
رئیس ستاد گروه رزمی 55 توپخانه اصفهان با تاکید بر این نکته که ارتش جمهوری اسلامی روز به روز پیشرفته تر و قویتر می شود اذعان داشت: با اتکا به مدد الهی و فرمانبرداری از رهبر انقلاب از چنان آمادگی برخوردارند که دشمنان حتی نتوانند فکر غلط اضافی در ذهن داشته باشند.
سرهنگ دشت آبادی نیز در این دیدار با اشاره به رشادت های ارتشیان در دوران دفاع مقدس گفت: بحمدالله جنابعالی در آن سال ها در جبهه ها حضور داشتید و شاهد فداکاری های ارتش بوده آید.
ارشد نظامی ارتش در استان یزد «حمله صادق یک» نشان از اقتدار ایران و شکستن هیمنه رژیم صهیونیستی در عالم دانست و ابراز داشت: در عملیاتهای وعده صادق یک و دو فقط بحث حمله به پایگاه نظامی مطرح نبود بلکه شکستن هیمنه اسرائیلی ها بود چرا که مدعی امن ترین آسمان دنیا بودند و به گنبد آهنین خود میبالیدند اما این عملیات ها هویت پوشالی آنان را به جهانیان نشان داد.





/انتهای پیام
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/713637/دیدار-رییس-ستاد-گروه-رزمی-55-توپخانه-اصفهان-با-نماینده-ولی-فقیه-و-امام-جمعه-یزد--تصاویر