خبر یزد
ظرفیت‌های کاراته استان باید به نحو احسن بهره‌برداری شود
شنبه 30 فروردين 1404 - 14:26:44
خبر یزد - به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سید احمد هاشمی در نشست انتخاباتی هیئت کاراته استان یزد ضمن تبریک هفته ترویج فرهنگ پهلوانی، اظهار داشت: افرادی که در این نشست حضور دارند، چکیده ورزش کاراته استان هستند و همین جمع می‌توانند برای ورزش کاراته برنامه‌ریزی کرده و در جهت بهبود آن مطالبه‌گری داشته باشند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد افزود: این اقدام می‌تواند با همفکری و همراهی تمامی اعضا، زمینه‌ساز برداشتن قدم‌های بسیار مؤثر در جهت پیشرفت کاراته استان باشد.
کاراته یزد ظرفیت‌های بسیاری دارد و این توانمندی می‌تواند به رشد چشمگیر این رشته کمک کند. هاشمی همچنین با تقدیر از دکتر کریمی، رئیس پیشین هیئت کاراته استان یزد، خاطرنشان کرد: در طول چهار سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در هیئت کاراته استان صورت گرفت و اکنون باید این مسیر با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با تاکید بر اینکه هر اقدامی که در راستای ورزش انجام شود گامی مهم در زمینه سلامت جامعه است، بیان کرد: برای دستیابی به اهداف بلندمدت، استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در این زمینه ضروری است.
وی تأکید کرد: نیاز است که همگی در کنار هم با برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با توانمندی‌های موجود، به توسعه بیشتر کاراته پرداخته و آن را به جایگاه واقعی‌اش برسانیم.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/713981/ظرفیت‌های-کاراته-استان-باید-به-نحو-احسن-بهره‌برداری-شود
بستن   چاپ