خبر یزد
حمایت 500 میلیون دلاری قزاقستان از راه‌آهن تورغندی-هرات
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 10:20:18
خبر یزد - معاون نخست وزیر قزاقستان در دیدار با وزیر خارجه حکومت طالبان در کابل از حمایت و سرمایه‌گذاری 500 میلیون دلاری کشورش در پروژه راه‌آهن تورغندی-هرات خبر داد. - اخبار بین الملل -
به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «امیر خان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان «سریک ژومانگارین» معاون نخست‌وزیر قزاقستان طی دیداری در کابل درباره روابط سیاسی و اقتصادی دوجانبه، به‌ویژه در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، تجارت، ترانزیت و حمل‌ونقل بحث و تبادل نظر کردند.
ژومانگارین اظهار داشت قزاقستان قصد دارد مبلغ 500 میلیون دلار در پروژه راه‌آهن تورغندی-هرات سرمایه‌گذاری کند.
به گفته وی، این پروژه بخشی از تلاش‌های قزاقستان برای گسترش ارتباطات ترانزیتی با افغانستان و منطقه به‌شمار می‌رود.
همچنین معاون نخست‌وزیر قزاقستان از راه‌اندازی یک مرکز حمل‌ونقل و لجستیکی در ولایت هرات خبر داد و هدف از آن را تسهیل صادرات و واردات و بهبود زیرساخت‌های ترابری عنوان کرد.
سفر معاون نخست وزیر قزاقستان به کابل برای گفتگو با طالبانقزاقستان: امنیت افغانستان راه را برای تجارت باز کرد امیرخان متقی نیز ضمن ابراز رضایت از روند رو‌به‌رشد روابط دوجانبه، سرمایه‌گذاری قزاقستان در بخش راه‌آهن را مفید و ارزشمند دانست. 
وی تأکید کرد که امارت اسلامی افغانستان آماده همکاری در زمینه‌های مختلف، به‌ویژه حمل‌ونقل و ترانزیت منطقه‌ای است.
وزیر خارجه افغانستان همچنین خواستار تسهیلات بیشتر در زمینه صدور روادید برای تاجران افغان شد تا روند تجارت میان دو کشور آسان‌تر گردد.
در پایان، هر دو طرف بر ضرورت تداوم گفتگوها و افزایش سفرهای متقابل برای تقویت همکاری‌های سیاسی و اقتصادی تأکید کردند.
انتهای پیام/.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/715249/حمایت-500-میلیون-دلاری-قزاقستان-از-راه‌آهن-تورغندی-هرات
بستن   چاپ