روش تهیه خورش کنگر تهرانی ؛ راز خوشمزگی خورش کنگر را بدانید
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 02:39:59
|
|
خبر یزد - به گزارش آفتاب نو، خورش کنگر یکی از غذاهای مجلسی و محبوب فصل بهار است که با عطر و طعم بینظیرش، به سفرههای تهرانی ها رنگ و بو بخشیده است. این خورش لذیذ، ترکیبی از سبزیجات بهاری و گوشت تازه است که با ادویههای معطر و لیمو عمانی، طعمی منحصربهفرد پیدا میکند. اگر میخواهید یک غذای اصیل تهرانی را تجربه کنید، این دستور پخت خوشمزه را از دست ندهید. مواد لازم برای خورش کنگر تهرانی برای 5 نفر – کنگر پاکشده: 700 گرم – گوشت گوسفندی یا گاوی (ترجیحاً راسته یا سردست): 400 گرم – پیاز متوسط: یک عدد – جعفری تازه: 200 گرم – نعنا خشک یا تازه: 50 گرم – رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری – لیمو عمانی: 3 عدد – زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم – زعفران دمکرده: به میزان دلخواه – روغن مایع یا دنبه: به مقدار لازم خورش کنگر تهرانی ؛ طعم بهاری اصیل در سفرههای ایرانی طرز تهیه خورش کنگر به سبک تهرانی مرحله اول: آمادهسازی کنگر 1. برگهای سفت و خارهای کنگر را جدا کنید. 2. پوست قسمت انتهایی ساقه (که ترد و نرم است) را بگیرید و کنگرها را به صورت مورب خرد کنید. 3. برای جلوگیری از سیاه شدن، کنگرهای خردشده را در آب سرد با کمی نمک یا آبلیمو قرار دهید. مرحله دوم: تفت گوشت 1. گوشت را به تکههای متوسط خرد کنید. 2. در یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و گوشت را با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود. 3. زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن بلند شود. مرحله سوم: تفت پیاز و ادویهها 1. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. 2. فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن خارج شود. مرحله چهارم: اضافه کردن کنگر و طعمدهندهها 1. کنگرهای آبکششده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید. 2. لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کنید و به مواد اضافه کنید. ( تلخی لیمو عمانی را چگونه بگیریم ؟ | روش های ساده و موثر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی ) 3. رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت دهید و سپس به قابلمه بیفزایید. مرحله پنجم: افزودن آب و پخت نهایی 1. آب گرم را به اندازهای اضافه کنید که مواد کاملا پوشیده شود. 2. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به آرامی بپزد (حدود 2 ساعت). مرحله ششم: اضافه کردن سبزیجات معطر 1. در نیم ساعت پایانی پخت، جعفری و نعنا را ساطوری کرده و به همراه زعفران دمکرده به خورش اضافه کنید. 2. نمک و فلفل را در این مرحله تنظیم کنید. نکات کلیدی برای پختن خورش کنگر ایدهآل برای غلظت بیشتر: میتوانید کمی آرد نخودچی یا لپه تفتداده شده به خورش اضافه کنید. جایگزین گوشت: اگر مایلید، میتوانید از مرغ بهجای گوشت استفاده کنید. در این صورت، مرغ را با پیاز و ادویه تفت دهید و سپس بقیه مراحل را ادامه دهید. ترش مزه کردن: اگر دوست دارید خورش ترشتر شود، میتوانید از آبلیمو تازه یا لیمو عمانی بیشتر استفاده کنید. امیدواریم با این دستور پخت، یک خورش کنگر خوشمزه و بهاری را در خانه آماده کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید! منبع خبر: همشـهری آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید. «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویشهای ملی؟ تلفات جادهای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/715642/روش-تهیه-خورش-کنگر-تهرانی-؛-راز-خوشمزگی-خورش-کنگر-را-بدانید
|