خبر یزد
نفرات برتر پیکارهای بین المللی اسکواش شیراز مشخص شدند
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 00:09:35
خبر یزد - به گزارش خبرنگار ایرنا، مرحله نهایی این مسابقات عصر جمعه با حضور امیرعزیزی پور رئیس فدراسیون اسکواش و عادل جاسم محمدالغریب نایب رییس کنفدراسیون آسیا برگزار شد و طی مراسمی جوایز نفرات برتر اهدا شد.
در این رده، مهرسا دری از تهران عنوان نخست را به دست آورد و همشهری‌اش مهرسا امامیان در جایگاه دوم قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مقام سوم مشترک نیز به سیده روشا عظیمی از فارس و هلما جوهری از اصفهان رسید.

خبر یزد

رده سنی زیر 13 سال: مهرگان غریب از استان مرکزی موفق شد عنوان قهرمانی را کسب کند. نیایش محمودی از تهران نایب‌قهرمان شد. مقام سوم مشترک نیز به السا زارعیان جهرمی از فارس و ترنم کارگر از یزد تعلق گرفت.
رده سنی زیر 15 سال: در این رده، باران روحانی از آذربایجان غربی بر سکوی نخست ایستاد. تیانا تورانی از فارس دوم شد و سانای اسدی به همراه آرینا خواننقاه، هر دو از آذربایجان شرقی، به صورت مشترک مقام سوم را از آن خود کردند.
رده سنی زیر 17 سال: پرنیان نجفی از اصفهان عنوان نخست را کسب کرد. شاینا امیری از تهران به مقام دوم رسید. فاطیماه قانعی و عسل محمدی، هر دو از استان مرکزی، به صورت مشترک سوم شدند.
رده سنی زیر 19 سال: پارمین نکوپایان از تهران قهرمان این رده سنی شد و نازنین تقی‌نژاد از یزد در جایگاه دوم ایستاد. مقام سوم مشترک نیز به ثمین حسن‌پور از فارس و باران محمدپور از تهران رسید.

خبر یزد

بخش آقایان در رده سنی زیر 11 سال: در این رده، پندار ترک‌زاد از کیش عنوان نخست را کسب کرد. ماهان مهاجر از تهران در جایگاه دوم قرار گرفت. مقام سوم مشترک به پویا حسن‌پور از فارس و آرین مطیع نوع‌پروری از آذربایجان شرقی رسید.
رده سنی زیر 13 سال: سامیار صفری از گیلان با عملکردی درخشان قهرمان شد. ماهان موجودی از استان مرکزی نایب‌قهرمان این رده سنی شد. امیرعطا محجل‌فرد از آذربایجان شرقی و آترین فروتن از خراسان جنوبی به صورت مشترک عنوان سوم را به دست آوردند.
رده سنی زیر 15 سال: رایان گلابیان از تهران توانست به مقام نخست دست یابد. امیررضا الوان‌ساز از یزد دوم شد. سید امین حسین رضایی از خراسان رضوی و سید امیرمهدی خراشادی از خراسان جنوبی نیز به صورت مشترک عنوان سوم را کسب کردن…
رده سنی زیر 17 سال: علی عزیزی بندرآبادی از یزد بر سکوی نخست ایستاد. علی رحیمی کاری از آذربایجان شرقی دوم شد. یوسف قرشی از یزد و سید آرین جعفرطیار از گیلان نیز به طور مشترک عنوان سوم را از آن خود کردند.
رده سنی زیر 19 سال: در این رده، محمد چنگانیان از اصفهان قهرمان شد. محمدصالح آخانی از استان مرکزی به مقام دوم رسید و سید مبین سیدان از یزد و امیرحسین رضازاده از خوزستان به صورت مشترک جایگاه سوم را به دست آوردند.

خبر یزد

اسکواش؛ ورزشی راکتی با سابقه‌ای تاریخی
به گزارش ایرنا، اسکواش یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های راکتی است که در زمینی شیشه‌ای به نام کورت انجام می‌شود. این ورزش سرعت، چابکی، استقامت و قدرت بدنی را به‌طور هم‌زمان تقویت می‌کند. توپ اسکواش از جنس لاستیک توخالی و به رنگ سیاه یا سفید است که با خال‌های رنگی، میزان سرعت و جهش آن مشخص می‌شود.
از زندان فلیت لندن تا فدراسیون جهانی
پیدایش اسکواش به زندانیان فلیت لندن در قرن نوزدهم بازمی‌گردد. این ورزش ابتدا با نام «راکتس» شناخته شد و بعدها در مدرسه هارو انگلستان توسعه یافت. اسکواش در سال 1874 رسمیت یافت و در سال 1967 با تأسیس فدراسیون جهانی شکل حرفه‌ای به خود گرفت.

خبر یزد

رشد اسکواش در فارس؛ از تمرین در یزد تا میزبانی بین‌المللی
در سال 1383 برای نخستین بار، این رشته در استان فارس به ریاست علی اکبر حجری آغاز به کار کرد. در سال 1387، پس از مصاحبه رئیس هیات اسکواش با ایرنا و اشاره به لزوم تمرین در یزد، پروژه ساخت نخستین کورت اسکواش (محل بازی اسکواش) در دوران مسئولیت رشید خدابخش در اداره کل ورزش و جوانان استان راه‌اندازی شد و در منطقه محمودیه شیراز افتتاح گردید تا ورزشکاران به جای سفر به یزد، در شهر خود تمرین کنند.
سپس این رشته توسعه یافت و چندین سالن از جمله مجتمع تجاری سینا در شیراز راه‌اندازی شد. در سال 1395 نیز خانه اسکواش فارس افتتاح گردید و برای نخستین بار، شیراز میزبان مسابقات بینالمللی اسکواش با حضور تیم‌هایی از چند کشور شد.
به گزارش ایرنا، 250 ورزشکار از سراسر ایران و اسکواش بازان کشورهای عمان، عراق و کویت در مسابقات بین‌المللی «شیراز جونیور» شرکت داشتند.
این رقابت‌ها از اول تا پنجم اردیبهشت‌ماه در خانه اسکواش شیراز برگزار ‌شد و در تقویم رسمی فدراسیون آسیایی اسکواش به ثبت رسیده است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/716607/نفرات-برتر-پیکارهای-بین-المللی-اسکواش-شیراز-مشخص-شدند
بستن   چاپ