خبر یزد

آخرين مطالب

شهرهای کشور از نظر تاثیر تغییر اقلیم طبقه‌بندی می‌شوند سازمان حفاظت محیط زیست

شهرهای کشور از نظر تاثیر تغییر اقلیم طبقه‌بندی می‌شوند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: شهرهای کشور از نظر تاثیر تغییر اقلیم بر روی بخش‌های مختلف آنها طبقه‌بندی و سپس راهکار ارائه می‌شود.

مسعود تجریشی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار محیط زیست ایرنا افزود: تغییر اقلیم موضوعی است که همه دنیا را درگیر خود کرده و ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، از این رو در حال بررسی شهرها هستیم تا بفهمیم که تغییر اقلیم چه آسیب ها و خساراتی را به زیرساخت های شهرها وارد کرده و یا در آینده وارد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه این کار با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و پژوهشکده حمل و نقل دانشگاه صنعتی شریف انجام می شود، گفت: در تلاشیم تا شهرها را از لحاظ تاثیرات تغییر اقلیم و مشکلات ناشی از آن طبقه بندی و بعد از آن بر اساس تجربه جهانی بهترین راهکار را برای برون رفت هر شهر از مشکلات ناشی از تغییر اقلیم و کاهش آسیب پذیری مشخص کنیم.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: کار بسیار خوبی است و تاکنون تجربه آن را در کشور نداشتیم و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته گزارش نهایی این کار اردیبهشت سال آینده منتشر خواهد شد.
وی اظهار داشت: این مطالعه برای همه شهرهای کشور اجرا می شود، به این صورت که ابتدا مشخص می کنیم کدام شهرها آسیب پذیری بیشتری دارند و بعد آنها را اولویت بندی می کنیم که به نظر می رسد تا دو ماه آینده کار اولویت بندی شهرها تمام شود، بعد از آن به دنبال راهکار خواهیم رفت در نهایت یک شهر را انتخاب می کنیم تا کاملا با جزییات آن را مورد مطالعه قرار دهیم که احتمالا آخر اسفند امسال یا اوایل فروردین سال آینده شهر مورد نظر را انتخاب می کنیم.
تجریشی گفت: به این صورت بررسی می کنیم که تغییر اقلیم مثلا در شهرهایی مانند تهران، کرمان یا شیراز چه تاثیراتی داشته و کدام زیرساخت های این شهرها تحت تاثیر تغییر اقلیم قرار گرفتند و یا در آینده قرار خواهند گرفت، بعد شهرها را رتبه بندی می کنیم و در مرحله بعدی به سراغ تجربیات جهانی برای یافتن راهکار می رویم و می گوییم برای اینکه تاب آوری شهرها افزایش یابد چه راهبردهایی باید انتخاب کنیم که تقریبا یک نسخه می شود.
وی افزود: چنین کاری با این وسعت و دقت که برای همه شهرهای یک کشور اجرا شود در دنیا سابقه نداشته، البته سایتی جهانی وجود دارد که حدود 6 سالی است وارد این فضا شده، می گویند که شهرهای خود را عضو این شبکه کنید و از تجربیات همدیگر استفاده کنید اما نخواستیم وارد آن شویم و تصمیم گرفتیم که خود این کار را برای کشور انجام دهیم ایده ما این است که به مرور بتوانیم شهرها را از لحاظ میزان بارش، خشکسالی و یا گرد و غبار شناسایی و سپس طبقه بندی کنیم و در نهایت برای آنها برنامه عمل تهیه کنیم تا در آینده شهرها کمترین آسیب را از تغییر اقلیم ببینند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/162468/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران آب، استان یزد را در روزهای شنبه و یکشنبه به تعطیل کشاند

گل اول آث میلان به اینتر توسط آبراهام

گل اول لیورپول به اورتون توسط ژوتا

گل اول اینتر به آث میلان توسط چالهان اوغلو

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

فوری/ این استان شنبه و یکشنبه تعطیل شد

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

ربات انسان‌نمای هنگ‌کنگی به عنوان معلم بر سر کلاس درس دانش‌آموزان آلمانی حاضر شد

بحران آب در یزد | ادارات و مدارس تعطیل شدند

تعطیلی مراکز دولتی و آموزشی یزد در پی بحران آب

ترفند درست کردن سوسیس کدوسبز | برای یه بار هم شده باید این دستور رو امتحان کنی

بازی‌های بومی محلی، میراثی از فرهنگ و هویت ملی ایران است

گود زینل خان، آماده میزبانی رویداد خاص کشتی

به استقلال 404 امیدوارم!

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

فعال‌سازی تمام چاه‌های آب شرب یزد در پی قطع خط انتقال آب

تکذیب یک شایعه خبرساز درمورد آب یزد

اسفراین آماده میزبانی بزرگ‌ترین رویداد کشتی باچوخه کشور

آیین اختتامیه مسابقات فوتسال مداحان و ذاکرین اهل بیت «جام رمضان» کاشان برگزار شد

ادعای سایت عراقی؛ کارلوس کی روش از استقلال پیشنهاد دارد/ دروغ سیزده یا بازارگرمی؟

آب انتقالی کوهرنگ در یزد تنها برای مصارف شرب استفاده می‌شود

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

یک رمان امنیتی در بازار نشر

آبفای یزد: مصرف غیرشرب آب انتقالی به یزد کذب است/ در طول این سال‌ها هیچگاه آب انتقالی به یزد به کشاورزی یا کشت گلخانه‌ای اختصاص نیافته/ حجم آب انتقالی به یزد در مجموع 5 درصد آب زاینده رود است

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

نوجوانان ایران با شعار ویژه استارت زدند

اولین پیام هالند به هواداران: برمی‌‌گردم

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

صدای «‎جنگ آب» در ایران شنیده شد

٣5 میلیارد ریال زکات فطره و کفاره در یزد جمع‌آوری شد

پیش بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا یزد فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای یزد با سامانه بارشی جدید

خبر فوری؛ زلزله در روز سیزده بدر؛ این استان لرزید

وضعیت بحرانی آب در این استان / تانکر و بطری آب معدنی هم کم آمد

اجرای 30 برنامه جهادی توسط بسیج دانشجویی یزد در ماه رمضان

اتحاد در باشگاه مس/ دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

کاروان بارسا با یک سورپرایز به مادرید رسید