خبر یزد

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی در مجمع عمومی فوق العاده شرکت: تا پایان سال حدود سه برابر بودجه مصوب، تحقق سود خواهیم داشت بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی در مجمع عمومی فوق العاده شرکت: تا پایان سال حدود سه برابر بودجه مصوب، تحقق سود خواهیم داشت
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرعامل بیمه دی با اشاره به روند مثبت و رو به رشد عملکرد این شرکت٫ گفت؛ به نظر می رسد تا پایان سال حدود سه برابر تحقق سود خواهیم داشت.به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه دی؛ طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی در مجمع این شرکت گفت: بیمه دی در ماه های گذشته گام های موثری در جهت نیل به اهداف کلان شرکت برداشته است. اهم اقداماتی که انجام شده شامل تحقق حدود 80 درصدی بودجه سال جاری تاکنون و تحقق 136 درصدی خرده فروشی که نشان می دهد این شرکت به خوبی در مسیر خود حرکت می کند.
وی افزود: نرخ تمدید قرارداد های بیمه دی بالاتر از میانگین صنعت که 65٪ است، قرار دارد، همچنین در شش ماهه نخست سال جاری در شاخص تولید حق بیمه در رتبه دوم شرکت های خصوصی صنعت بیمه قرار گرفتیم. علاوه بر این در شاخص های پرداخت خسارت و ضریب خسارت نیز نسبت به میانگین صنعت بیمه موفق عمل کرده ایم.
مدیرعامل شرکت بیمه دی در جمع سهامداران این شرکت با تاکید بر مقوله سرمایه گذاری تصریح کرد: در بحث سرمایه گذاری نیز این شرکت بیش از بودجه مصوب خود را توانسته است محقق نماید که به نظر می رسد تا پایان سال حدود سه برابر تحقق سود خواهیم داشت، که می تواند خبری مثبت برای سهامداران عزیز باشد.
وی اذعان کرد: در همین راستا و برای تحقق سود آوری پایدار، از سودهای غیرمستمر و حبابی دوری کرده ایم، چرا که اینگونه سودها علی رغم رضایتمندی که ممکن است ایجاد نماید، شرایط سهم شرکت را دچار نوسان خواهد کرد.
موهبتی همچنین با تاکید بر حرفه ای گری در بیمه دی اظهار داشت: 80 درصد سبد پرتفوی بیمه دی را حوزه درمان و سلامت تشکیل داده که این مسئله ناخودآگاه مبنای سنجش بیمه دی محسوب می شود و معتقدیم رابطه معناداری بین تحقق پرتفو و سود شرکت با خوش حسابی و رضایتمندی بیمه گذاران وجود دارد. بر همین اساس علاوه بر افزایش مراکز طرف قرارداد به 2600 مرکز در سراسر کشور، مدت زمان پرداخت هزینه های درمان را نیز کاهش داده ایم. ضمن اینکه وصول مطالبات قرارداد بیمه درمان تکمیلی خانواده معزز شهدا و ایثارگران نیز به جدیت در دستور کار قرار گرفته است که بتوانیم پرداخت ها به مراجع و بیمه گذاران را به روز نماییم و تاکنون تمامی مطالبات مراجع تا یک مهرماه تسویه شده که این سرعت پرداخت ها به نوبه خود کم نظیر است. همچنین طلب هزار میلیارد تومانی بیمه دی که از سالهای قبل باقی مانده نیز طی رایزنی های انجام شده به زودی وصول می شود.
گفتنی است، در این مجمع افزایش سرمایه شرکت با اکثریت آرای حاضرین از مبلغ 5٫950 به 20٫000 میلیارد ریال طی دو مرحله، به تصویب مجمع رسید. همچنین در ادامه آقایان طاهر موهبتی زهان، حمیدرضا صفی خانی، محمد سپاهی، عباسعلی بنی صفار و عبدالرضا عباسپور به عنوان اعضای اصلی و آقایان افشین مقصودی شقاقی و علیرضا شباهنگ به عنوان اعضای علی البدل هیأت مدیره با اکثریت آرا انتخاب شدند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/636443/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ورزش دشتی حمایت می‌شود

شجاعی: نگاه ویژه وزیر ورزش به بانوان باعث موفقیت در میادین بین‌المللی خواهد شد/ به آینده استقلال در 1403 خوش بینم

مناف هاشمی: در ناگویا به فکر ارتقا جایگاه ایران هستیم/ وظیفه حمایت و تامین هزینه‌های مدال‌آوران را داریم

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

شجاعی: نگاه ویژه وزیر به بانوان باعث موفقیت در میادین بین‌المللی خواهد شد/ به آینده استقلال در 1403 خوش بینم

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

پیگیری عارف برای حل مشکلات آب اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری

پیام تسلیت احمد دنیامالی به مناسبت درگذشت فرامرز ظلی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش: در ناگویا به فکر ارتقا جایگاه ایران هستیم/ وظیفه حمایت و تامین هزینه‌های مدال‌آوران را داریم

پیر شدن از کدام قسمت بدن آغاز می‌شود؟￸

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

داستانک/ زندگی دوباره

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

تداوم صدرنشینی سینر با وجود محرومیت

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

بازیکن سابق موناکو سپاهانی شد؛ مهاجم خروس ها در اصفهان

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

بیش از 48 هزار مسافر نوروزی در مدارس استان یزد اسکان یافتند.

گرامیداشت روز شهرستان خاتم

تراکتور نماد غیرت آذربایجان در حوزه ورزش است

تلاش دسته جمعی ورزش این است که پرچم ایران صدها بار برافراشته شود

مرغ گران شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

این بود زندگی؟

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

استان قم به یاری یزد آمد؛ اعزام تانکرهای آبرسانی

نظارت ویژه بر تامین و توزیع آب آشامیدنی بهداشتی در شهر جهانی یزد

اعمال محدودیت‌های آمد و شد در روز طبیعت

استقبال مسافران از سوغاتی‌های شهر جهانی یزد

غربالبیز جاذبه‌ای طبیعی و زیبا در دل کویر

دنیامالی: می‌خواهیم صدها بار پرچم ایران را برافراشته کنیم

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند/ تلاش‌مان برافراشته شدن صدها بار پرچم ایران است

ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند