خبر یزد

آخرين مطالب

جلیقه‌ای که کولر دارد علمي

جلیقه‌ای که کولر دارد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /یک جلیقه نوآورانه به نام کوجک(Koojack) برای روزهای گرم و داغ تابستان طراحی شده تا افراد را در هنگام راه رفتن و دویدن در هوای گرم، خنک نگه دارد. این جلیقه قادر است ظرف چند ثانیه فرد را خنک کند.
چه در فضای بیرون و خارج از منزل کار می‌کنید یا فقط در حال آرام قدم زدن در هوای گرم تابستان باشید، حفظ تعادل دمای بدن در یک روز گرم و داغ تابستانی می‌تواند مشکل‌ساز باشد.
به نقل از نیو اطلس، اکنون یک ابتکار جدید، راهکاری برای خنک‌سازی سریع اما پایدار افراد ارائه می‌دهد.
///


جلیقه کوجک(Koojack) یک جلیقه خنک کننده سبک وزن است که از فناوری نیمه‌رساناها برای ارائه یک اثر خنک کننده از طریق قطعات داخلی خود استفاده می‌کند که با فشار یک دکمه در دسترس قرار می‌گیرد.


مبدع این پروژه توضیح می‌دهد که این ایده بر اساس اثر ترموالکتریک طراحی شده است، بدین ترتیب که یک طرفِ قطعات مخصوص روی این جلیقه سرد می‌شود، در حالی که طرف دیگر گرما آزاد می‌کند.
هر یک از شش قطعه خنک کننده روی این جلیقه دارای پنکه مخصوص به خود برای خروج گرما هستند. این جلیقه با شش پنکه داخلی خود که همگی با هم کار می‌کنند، خنک کنندگی کارآمدی دارد و گرما را به سرعت دفع می‌کند و اثرات خنک کنندگی عالی را تضمین می‌کند.
با این جلیقه تنها سه تا پنج ثانیه طول می‌کشد تا پوشنده سرما را احساس کند.
همچنین یک سیستم کنترلی در این جلیقه تعبیه شده است که می‌تواند دما را در 25 درجه سانتی‌گراد حفظ کند تا آسایش فرد را فراهم کند. ضمن اینکه دمای این جلیقه قابل تنظیم است.
///


جلیقه کوجک(Koojack) یک جلیقه خنک کننده سبک وزن است که از فناوری نیمه‌رساناها برای ارائه یک اثر خنک کننده از طریق قطعات داخلی خود استفاده می‌کند که با فشار یک دکمه در دسترس قرار می‌گیرد.

" alt="خبر یزد" width="100%" />

گفتنی است که این جلیقه از پُلی‌اِستر تنفسی ساخته شده است و گزارش شده که از مواد موثر رسانای گرما و ساختاری با طراحی عالی برای توزیع یکنواخت خنک کنندگی استفاده می‌کند.
یک سیم داخل جیب زیپی سمت چپ این جلیقه برای اتصال آن به یک باتری قابل حمل(پاوربانک) 5000 میلی‌آمپر ساعتی وجود دارد که انرژی مورد نیاز سیستم خنک‌کننده این جلیقه را تامین می‌کند. وسایل ضروری کوچک را می‌توان در جیب دیگر این جلیقه قرار داد.
گفتنی است که این پاوربانک می‌تواند حدود دو ساعت خنک شدن را با هر بار شارژ فراهم کند.
پنکه‌های داخلی این جلیقه LED هم دارند، بنابراین می‌توانند برای دوچرخه سواران یا دوندگان در شب و نور کم کمک کننده و نجات دهنده باشند.
اگر هم به این ویژگی نیازی نباشد، می‌توان جلیقه را پشت و رو پوشید، بدون اینکه بر عملکرد آن تأثیر بگذارد.
///


جلیقه کوجک(Koojack) یک جلیقه خنک کننده سبک وزن است که از فناوری نیمه‌رساناها برای ارائه یک اثر خنک کننده از طریق قطعات داخلی خود استفاده می‌کند که با فشار یک دکمه در دسترس قرار می‌گیرد.

" alt="خبر یزد" width="100%" />

" alt="خبر یزد" width="100%" />

این جلیقه دو رو در شش اندازه مختلف برای طیف وسیعی از کاربران عرضه می‌شود و می‌توان آن را با دست یا ماشین لباسشویی شست. برای این کار ابتدا باید پنکه‌های آن را جدا کرد و همچنین باتری موجود در جیب آن را خارج کرد. ضمن اینکه خود پنکه‌ها را می‌توان با استفاده از یک پارچه مرطوب و یک برس نرم تمیز کرد.
جلیقه Koojack در حال حاضر از قیمت 129 دلار قابل پیش‌سفارش است. اگر همه چیز طبق برنامه‌ریزی پیش برود، تخمین زده می‌شود که عرضه این جلیقه منحصر به فرد به هر نقطه از جهان از ماه سپتامبر 2024 آغاز شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/658121/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روندها و نوآوری‌های حوزه نانوحباب در سال 2025 چگونه است؟

آنچلوتی: جنجال اتلتیکو مهم نبود چون ما بردیم

فهرست هلند برای شکست قهرمان یورو 2024

سیف‌الله‌پور: سپاهان از سکوت و احترام نساجی سوء استفاده نکند

برگزاری نشست کارگروه فنی فوتسال آسیا با حضور مربی تیم ملی

صعود صادقی به رده‌بندی و حذف 4 کاراته‌کا در لیگ جهانی چین

تخریب بخش دیگری از بافت تاریخی و ملی ابرکوه +فیلم

حضور چهره‌های بزرگ ورزشی در افطاری کار گروه ورزش حزب موتلفه اسلامی

علی نژاد: تلاش ما موفقیت در بازی‌های آسیایی و جهانی است/ کمیته المپیک دخالتی در امور فدراسیون‌ها ندارد

سرنوشت مبهم مشهورترین هتل ورزشی ایران

علی نژاد: تلاش ما موفقیت در بازی‌های آسیایی است/ کمیته المپیک دخالتی در امور فدراسیون‌ها ندارد

انتقاد امام جمعه خلیل‌آباد از عدم سفر وزیر ورزش به این شهرستان

علی‌نژاد و نبی در ضیافت افطار کارگروه ورزش حزب موتلفه

پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته سال 1403

رئیس اتاق اصناف تهران: کالاهای عرضه‌شده در نمایشگاه‌های بهاره بی کیفیت نیستند

انتشار سری جدید ایران‌چک 200 هزار تومانی

بررسی نگاه سعدی به «طلب عمر جاودانه» به استناد به اشعار وی

دستکاری نانولوله‌های کربنی مسیرهای تازه‌ای برای الکترونیک نسل آینده باز می‌کند

شهلا بهروزی‌راد: شروع خوبی در سال جدید خواهم داشت

100 گل و پاس گل؛ هالند آماده شکستن رکورد جدید

درخشش طباطبایی با شکست رقیب قدرتمند آمریکایی

علی‌نژاد و نبی در ضیافت افظار کارگروه ورزش حزب موتلفه

پایان سفر وزیر ورزش و جوانان به 2 استان/ زمین چمن شهرستان ششتمد هم افتتاح شد

کاهش عجیب تعداد واحدهای صنفی مصالح‌ فروشی از سال 90

تولید 20 میلیون قطعه لوازم خانگی در سال 1403

خودروسازان، پسته‌ فروش شدند؛ صادرات 25 میلیون دلار پسته

کاهش ساعات کاری بخش خصوصی؛ فشار مضاعف به تولید

شاعرانه/ در اصل نام دیگر دنیا اسارت است

استخراج 99.99 درصد لیتیوم از باتری‌های قدیمی با آمینواسید

قضاوت بی‌نقص موعود در جدال حساس

رکورد دست‌نیافتنی پادشاه در NBA

احضار فوری چهار سپاهانی به کمیته انضباطی

پیام خطرناک حذف به تیم پرستاره والیبال ایران

شرایط خط انتقال آب یزد تحت مدیریت است

واکنش وزیر ورزش به تعویق انتخابات

مسئولان جهت رفع دغدغه مردم در موضوع معیشت تلاش جهادی داشته باشند

محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان : رشته‌های ورزشی مدال‌آور بانوان از 12 به 20 رشته افزایش می‌یابد

بازدید وزیر ورزش و‌جوانان از ورزشگاه 10 هزار نفری فوتبال سبزوار

خانه‌تکانی نوروزی دنیامالی در وزارت ورزش؛ خداحافظی با 130 کارمند بازنشسته/ معاونان وزیر هم رفتنی شدند؟

جوادی: باشگاه‌داران یار و همراه اداره کل ورزش و جوانان تهران هستند

وزیر ورزش: فعلا برنامه‌ای برای تغییر در راس ورزش خراسان رضوی نداریم

وزیر ورزش: توجه به ورزش زورخانه‌ای موجب ترویج مشی پهلوانی است

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

زنگ خطر برای اقتصاد ایران به صدا درآمد

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

شاعرانه/ هیچ‌چیز بازنمی‌گردد و نه هیچ‌چیز که تکرار شود

قابلیت «پژوهش عمیق» هوش مصنوعی گوگل در دسترس همگان قرار گرفت

طارمی در لیست خروج اینتر

استفاده ردبول از هوش مصنوعی در اعتراضات فرمول یک

برگزاری نماز جمعه در یزد