خبر یزد

آخرين مطالب

در همایش کشوری معاونان سلامت و توانمندسازی اجتماعی؛

قاضی‌زاده هاشمی: فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران باید بازآرایی شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

قاضی‌زاده هاشمی: فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران باید بازآرایی شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - دکتر قاضی‌زاده هاشمی در همایش کشوری معاونان سلامت و توانمندسازی اجتماعی گفت: فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران باید بازآرایی شود.

به گزارش «ایثار»، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای همایش کشوری معاونان سلامت و توانمندسازی اجتماعی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رییس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی، خطاب به معاونان سلامت و توانمندسازی اجتماعی گفت: شما همکاران عزیزم در سراسر کشور در یکی از اصلی‌ترین معاونت‌های بنیاد شهید کار می‌کنید، دوستانی که در معاونت بهداشت و درمان سابق مسئولیت داشتند عمدتا مدارک تحصیلی آنان مربوط به حوزه سلامت است.
رئیس بنیاد شهید و ‌امور ایثارگران افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران وظایف متنوعی دارد، در واقع ما تقریبا باید یک کشور را اداره کنیم. جامعه هدف ما از برخی کشورهای همسایه مان جمعیت بیشتری دارد و با قوانین باید این جامعه را اداره کنیم.
وی ادامه داد: مسئولیت جامعه هدف بر عهده ماست، در هر صورت باید پاسخگوی این افراد باشیم، ما از ابتدای کار تا الان مابه‌ازای بخش‌های مختلف واحد درست کردیم و به آن رسمیت دادیم. واحد ارائه خدمات به صورت مستقیم داریم، تولید خدمت کرده و خودمان هم خدمت می‌کنیم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی اضافه کرد: از طرفی واقعیت این است که این بنیاد به تنهایی نمی‌تواند به موازات تمام سازمان‌های رسمی که قدرت قانونی، سیاستگذاری و نظارت دارند و منابع مالی در اختیار آنان است، پاسخگو باشد.
رئیس بنیاد شهید و ‌امور ایثارگران ادامه داد: باید فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران را بازآرایی کنیم و بازآرایی سازمانی ما بر یک منطق استوار است، ما سه وظیفه برای بنیاد داریم؛ وظیفه راهبری، جلب پشتیبانی، و اقدامات راهبردی..رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران باید به عنوان معاون رییس‌جمهور به سراغ سازمان های مختلف رفته و نقش آنها را پررنگتر کرده و از آنان مطالبه گری کند. کار دوم بنیاد این است که وضعیت زندگی جامعه هدف را به لحاظ معنوی رشد دهد و در نهایت وظیفه سوم بنیاد این است که بتواند منابع مالی یا نیروی انسانی را به کار گرفته و تامین یا تزریق کند.
وی خاطرنشان کرد: باید به دنبال جریان‌های مردمی داوطلب برویم که بعنوان بازوان اجرایی بنیاد شهید در سراسر کشور تلقی می‌شوند و در گذشته به عنوان معتمدین معین بودند، همچنین باید جایگاه مشاوران ایثارگران ارتقا یابد و رویکرد ما به جای اینکه تخصص محور باشد، باید کل محور باشد.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه باید به سمت نیروهای چند ظرفیتی برویم که نیازهای مختلف جامعه را بر اساس فرم‌های استاندارد شده برآورده کنند و نقش یک رابط با تجربه و متخصص را ایفا کنند، تاکید کرد: مانند آنچه ما در برنامه پزشک خانواده دنبال می‌کنیم، هدف ما همین است.
وی ادامه داد: در ساختار بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمات و مسئولیت‌ها به توازن طراحی نشده بود و یک معاونت تمام وظایف را داشت و الباقی کمتر از 30 درصد وظایف را عهده دار بودند. از طرفی بخش خدمات در حوزه آموزش و تحقیقات حذف شده بود و این با نگاه امام و رهبری که هدف آنها تعالی و رشد این جامعه بود، منافات داشت، ما بر اساس مفهوم سلامت، معاونت سلامت را پایه گذاری کردیم که بتواند به تمام ابعاد سلامت خانواده ها توجه کند و بتواند خانواده ها را ارتقا دهد.
رئیس بنیاد شهید و ‌امور ایثارگران اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم به بیماری نسخه دهیم باید او را بشناسیم، زیرا در پزشکی پرونده فرد مورد بررسی قرار می‌گیرد و باید از حالا پیشگیری کنیم و همین موضوع درمورد بیماری های اجتماعی و اعصاب و روان هم صادق است. اگر ما مجموعه ابعاد وجودی یک فرد و خانواده او را به درستی شناسایی کنیم می‌توانیم برای رشد و تعالی او و خانواده اش برنامه‌ریزی کرده، او را شناخته و عوارض را کاهش دهیم.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: شما این کار را در حوزه پرونده سلامت جسمی و روانی تا حدی انجام دادید، اما اصل آن پرونده همه جانبه بودن آن است که باید آن را مورد بررسی قرار داد. ما نیاز به چنین اطلاعاتی برای جامعه هدف داریم و این کار باید توسط شما انجام شود. در گام اول باید پرونده سلامت الکترونیک را توسعه دهید برای تمام جامعه 3/5 میلیون نفری باید عوامل خطر شناسایی شوند، سپس به سیاست گذاری درست بپردازید و زیادی درگیر اجرا نشوید بلکه موسسات تابعه باید پیگیر آن شوند، مثل موسسات فرهنگی که به موسسه کوثر واگذار شد.
وی در خاتمه تصریح کرد: از شما همکاران محترم به خاطر زحماتی که کشیدید، بسیار تشکر می‌کنم، البته بیشترین زحمات را دوستان ما در شهرستان‌ها می‌کشند و از آنها تشکر ویژه کرده و آرزوی توفیق برای همه عزیزان دارم. ما در مکان بسیار مقدس و محترمی کار می‌کنیم و باید شکرگزار نعمت خداوند باشیم که در یک سازمان کاملا دینی و مقدس کار کرده و توسط خدمت به بهترین بندگان خدا دنیا و آخرت مان را آباد می‌کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/661511/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موج سرما در روزهای پایانی بهمن

ماهواره‌ای که تاریخ را تغییر داد

ماموریت شبیه‌سازی گرانش ماه پرتاب شد

«استارشیپ» تا سال 2029 به مریخ می‌رسد؟

لیگ برتر والیبال/ مهرگان نور - چادرملو اردکان؛ جدال همسایه‌ها برای رتبه چهارم جدول

لیگ برتر والیبال/ مهرگان نور – چادرملو اردکان؛ جدال همسایه‌ها برای رتبه چهارم جدول

اعزام 170 مبلّغ مذهبی به مناطق مختلف استان یزد

وزیر تعاون: برای رفع موانع اقتصادی در کنار صنایع خواهیم بود

تولید سالیانه 50 هزار متر مکعب پساب در تصفیه خانه روستای اسلامیه تفت

رونق کسب و کارهای بازار شازده فاضل با نصب فیبر نوری

افتتاح 158 پروژه برق رسانی در دهه فجر

تعیین تکلیف 180 میلیارد تومان کالای قاچاق در استان یزد

صادر شدن مجوز فعالیت برای 11 سرمایه گذار خارجی در استان یزد

تولید 550 تن ماهی تیلاپیا در یزد

حمایت ویژه از صنایع پاک و کم‌آبخواه در استان یزد

تصاویر/ اختتامیه جشنواره شعر دفاع مقدس و پنجمین جایزه ادبی یوسف در یزد

رزمایش کمک مومنانه غرفه داران میدان میوه و تره بار یزد

30 میلیون نفر قبل از ماه مبارک رمضان کالابرگ می‌گیرند

یک واحد شن و ماسه در شهرستان ابرکوه به دادگاه معرفی شد

شناسایی ذخایر 100 میلیون تنی سنگ‌آهن در معدن دشت‌یوز یزد

خبر مهم درباره توزیع کالابرگ رمضان

آغاز واکسیناسیون دام‌های سبک استان یزد

گلریزان دانش آموزان دبستان دخترانه شاهد حسین و فاطمه یزد جهت آزادی زندانیان غیر عمد

دیدار نماینده آجا در حفظ آثار استان یزد با سه نفر از جانبازان دوران دفاع مقدس+تصاویر

قیمت طلا | قیمت دلار | قیمت دینار عراق | قیمت مثقال طلا امروز 17 بهمن ماه 1403

دیدار مدیر سازمان دانش‌آموزی استان با مدیر اسناد و کتابخانه‌ ملی استان یزد

طرز تهیه خورشت قلیه ترش / یه غذای لذیذ محلی که طعم و مزش عالیه

«به زن که از تمام جهان عاشقانه‌تر می‌مرد» در یزد رونمایی شد

اینفوگرافی/ رایج‌ترین دلایل ریزش مو

یک واحد شن و ماسه در ابرکوه به دادگاه معرفی شد

پیش‌بینی بارش پراکنده برای استان یزد

شرط افزایش حقوق 1404 کارگران بالاخره اعلام شد

پدر شهیدان والامقام «داودی» از مازندران آسمانی شد

«کهکشان‌ها، کو زمینم؟»؛ دکلمه‌ای از حسین پناهی

نگاهی به کارنامه تئودور نولدکه، پژوهشگر قرآن و شاهنامه

کشف دایناسوری متعلق به 125 میلیون سال پیش که شباهت شگفت‌انگیزی به جوجه‌تیغی دارد

دیر نخوابید تا آلزایمر نگیرید

زمان قطعی برق یزد امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

لیگ برتر والیبال | مهرگان نور – چادرملو اردکان؛ جدال همسایه‌ها برای رتبه چهارم جدول

پرداخت تسهیلات به واحد‌های بومگردی در استان یزد

180 میلیارد تومان کالای قاچاق در یزد تعیین تکلیف شد

رقابت داغ تیم‌های دوم و سوم لیگ برتر والیبال در یزد

پیشرفت 87 درصدی جهاد آبرسانی به 58 روستای یزد

بخشی از کتاب/ یک خوراکی عجیب در خیابان‌های کازابلانکا

9 داستان کوتاه را در «کتاب زمینی» بخوانید

یک گروه جدید از ذرات کوانتومی مشاهده شد

فوری/ خبر مهم وزیر کار از تعیین حداقل حقوق وزارت کار | فرمول جدید محاسبه حقوق وزارت کار

ترجمه «خُزامی» چاپ شد؛ کشمکش‌های دو عراقی پناهنده به آمریکا

کالابرگ برای 30 میلیون نفر قبل از ماه رمضان

پایه حقوق کارگران 23 میلیون شد