خبر یزد

آخرين مطالب

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش تره کردستان اجتماعي

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش تره کردستان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ این خورش معمولا با گوشت گوسفندی درست می‌شود اما اگر محدودیت مصرف گوشت دارید، می‌توانید از مرغ در این غذا استفاده کنید. این خورش ایرانی طعم بسیار لذیذی دارد و روش تهیه آن هم بسیار ساده و آسان است.
بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه آش کشکک یا حلیم قرمز نهاوند آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی با رب گوجه فرنگی در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش ما طرز تهیه خورش تره و نکات پخت و خوشمزه شدن خورش تره را برای شام و ناهار به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه خورش تره کردی (برای 4 نفر)
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
تره نیم کیلوگرم
گوشت گوسفندی 400 گرم
لوبیا سفید یا لوبیا چیتی 2/3 لیوان فرانسوی دسته‌دار
نعناع خشک یا شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 2 عدد
پیاز (برای پیاز داغ) 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 عدد
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
برنج برای سرو خورش تره
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت خورشت تره کردی: 2 تا 2/5 ساعت
مراحل طرز تهیه خورش تره کردستان خورش تره یک خورش خوشمزه و مجلسی کردی و مهابادی است. در ادامه مراحل طرز تهیه خورش تره کردی مرحله به مرحله را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
ابتدا لوبیاها را پاک کنید و بشویید. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و به آنها در حدی آب اضافه کنید که روی لوبیاها را بپوشاند و لوبیاها را به مدت 8 ساعت یا یک شب تا صبح بخیسانید. گوشت را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهد. گوشت را در تکه‌های 2 تا 3 سانتی‌متری خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
در صورت تمایل می‌توانید انواع حبوبات مثل لوبیا سفید و لوبیا چیتی و گوشت گوسفندی را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.
مرحله دوم: مواد خورشت را تفت دهید
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس پیازها را در روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ و طلایی شود. بعد از اینکه پیازها سرخ شدند، تکه‌های گوشت را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و سفید شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. برای چند ثانیه ادویه‌ها را با گوشت تفت دهید تا طعم خام آنها گرفته شود.
پیاز داغ آماده، انواع ادویه معطر غذا و روغن سرخ کردنی را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش می‌توانید تهیه کنید.
مرحله سوم: گوشت را بپزید
در این مرحله، رب گوجه فرنگی (طرز تهیه رب گوجه) را در قابلمه بریزید و با گوشت و ادویه‌ها تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خام آن گرفته شود. سپس به اندازه 3 لیوان فرانسوی دسته‌دار، آب جوش به خورش اضافه کنید.
لوبیاها را هم آبکش کنید و در قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت‌ و لوبیا به مدت 1 ساعت بپزند. در این مدت، بقیه مواد را آماده کنید.
برای خرید رب گوجه فرنگی باکیفیت می‌توانید از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: تره را تفت دهید
تره‌ها را بشویید و در آبکش بگذارید. وقتی تره‌ها آب اضافی خود را از دست دادند، آنها را روی تخته آشپزی، با چاقوی تیز، به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
روغن که داغ شد، تره‌ها را در تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. بهتر است مثل سبزی قورمه، تره را با روغن جامد تفت دهید تا خورشت تره کردی حسابی به روغن بیفتد.
مرحله پنجم: تره را به خورش اضافه کنید
بعد از گذشت 1 ساعت از پخت گوشت‌ها و نیم پز شدن آنها، تره سرخ شده و نعناع یا شنبلیله خشک را در قابلمه بریزید. مواد را هم بزنید و دوباره در قابلمه را بگذارید. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید گوشت و سبزیجات بپزند.
شما می‌توانید انواع سبزی خشک معطر را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.
مرحله ششم: چاشنی‌ها را اضافه کنید
در این فاصله، روی پوست لیمو عمانی‌ها را با نوک چاقو، سوراخ کنید. لیمو عمانی‌ها را در یک کاسه آب بیندازید و 15 دقیقه صبر کنید تا تلخی آنها گرفته شود. در 20 دقیقه پایانی پخت، لیمو عمانی‌ها را اضافه کنید. بعد از نرم شدن گوشت، نمک غذا را بیفزایید.
لیمو عمانی را می‌توانید از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های اینترنتی و حضوری خریداری کنید.
مرحله هفتم: سیب زمینی و گوجه فرنگی را آماده کنید
در فاصله جا افتادن خورشت، سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. گوجه فرنگی‌ها را هم بشویید. سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی باریک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
سپس سیب زمینی‌های خلالی شده را در تابه سرخ کنید. سیب زمینی‌ها را بعد از سرخ شدن از تابه بیرون بیاورید و گوجه فرنگی‌ها را به صورت درسته یا از وسط نصف شده، در تابه تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.
سیب زمینی خلالی منجمد را می‌توانید به روش‌های حضوری و اینترنتی از افق کوروش تهیه کنید.
مرحله آخر: خورش تره را سرو کنید
وقتی خورش تره پخت و جا افتاد و حسابی به روغن افتاد، آن را در ظرف سرو بریزید. سپس روی خورش مقداری سیب زمینی خلالی و سرخ شده و گوجه فرنگی بگذارید و خورش را با برنج چلو یا برنج کته سرو کنید.
برای خرید انواع برنج ایرانی و خارجی باکیفیت از فروشگاه‌های افق کوروش به روش حضوری و اینترنتی می‌توانید اقدام کنید.
روش تهیه خورش تره کردی با مرغ اگر می‌خواهید خورش تره با مرغ درست کنید، کافی است برای 4 نفر، حدود 600 گرم گوشت ران یا سینه مرغ در نظر بگیرید. به جای گوشت گوسفند، تکه‌های مرغ را با پیاز، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی تفت دهید و با مقداری آب بپزید. لوبیاها را هم اضافه کنید.
حدود 15 دقیقه بعد، تره‌های تفت داده شده را اضافه کنید. اجازه دهید خورش تره با مرغ بپزد و در 15 دقیقه پایانی، لیمو عمانی‌های خیسانده و آبکش شده را هم اضافه کنید. در آخر نمک و چاشنی‌های خورش تره را اندازه کنید. وقتی خورش تره جا افتاد و غلیظ شد، آن را به همراه برنج، سرو کنید.
گوشت مرغ را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش می‌توانید خریداری کنید.
در طرز تهیه خورش تره کردستانی، علاوه بر تره، از 1 قاشق غذاخوری شنبلیله یا نعناع خشک هم استفاده می‌شود تا عطر بیشتری به این خورش دهد.
اگر می‌خواهید به جای نعناع یا شنبلیله خشک از سبزیجات تازه استفاده کنید، به ازای هر 1 قاشق غذاخوری از این سبزیجات خشک، به اندازه 100 گرم سبزی تازه خرد و ساطوری شده استفاده کنید.
در صورت استفاده از نعناع یا شنبلیله تازه، آنها را همراه با تره، تفت دهید.
به جای لیمو عمانی می‌توانید 1 یا 2 قاشق غذاخوری آبغوره یا آبلیمو به عنوان چاشنی در خورش تره کردی و در 15 دقیقه پایانی پخت خورش،‌ اضافه کنید.
به جای لیمو عمانی، می‌توانید از پرک لیمو در خورش تره استفاده کنید. در این صورت نیازی به خیساندن پرک لیمو نیست.
فوت و فن های خوشمزه شدن خورش تره کردی چرا خورش تره تلخ می‌شود؟
تره بیش از اندازه سرخ شده است.
میزان شنبلیله یا نعناع خشک، زیادتر از حد معمول بوده است.
تلخی لیمو عمانی گرفته نشده است.
لیمو عمانی برای مدت زیادی در خورش پخته و آن را تلخ کرده است.
لوبیا مناسب برای خورش تره سنندج چیست؟
معمولا در تهیه خورش تره از لوبیا سفید استفاده می‌شود ولی می‌توانید از لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا چیتی هم استفاده کنید.
انتهای پیام/
کد خبر: 1252803 برچسب‌ها آموزش آشپزی

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/688459/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارش باران در برخی نقاط کشور تا پنجشنبه

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

تهدید علیپور و لیموچی از طرف کاظمیان

عبور امباپه از رکورد متعلق به پلاتینی

هشدار زرد هواشناسی؛ یزدی‌ها منتظر باران، رگبار برف و تگرگ باشند

نشست مشترک استاندار یزد با وزیر کشور

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 21 اسفندماه

ارز در حبس صادرکنندگان بزرگ

بیت‌کوین از ترس رکود ریزش کرد

آغاز طرح جدید سهمیه بنزین با کارت بانکی در تهران

دادگستری تهران: برای خرید مطمئن طلای آنلاین، از سکوهای معتبر خرید کنید

پیام مدیر کل بنیاد سمنان به مناسبت 22 اسفند، روز ملی بزرگداشت شهدا

اعلام برنامه‌های مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفته بزرگداشت شهدا

پوستر معرفی موزه‌های شهدا منتشر شد

سه ضلع مهم حوزه کتابخوانی از نگاه وزیر ارشاد

«شهدا مظهر وفاق، مقاومت و همدلی»

جانباز 70 درصد کرمانشاهی به همرزمان شهیدش پیوست

همایش پیشگامان ایثار و تولید با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیانیه خانواده‌های شهدای جامعه کار و تولید و کارگران به مناسبت روز شهید

بخش اول صحبت‌های قاسم دهنوی سرمربی سابق شهرداری آستارا درباره محرومیت و حکم کمیته انضباطی

بخش سوم صحبت‌های قاسم دهنوی سرمربی سابق شهرداری آستارا درباره محرومیت و حکم کمیته انضباطی

بخش دوم صحبت‌های قاسم دهنوی سرمربی سابق شهرداری آستارا درباره محرومیت و حکم کمیته انضباطی

کارشناسی داوری چادرملو - پرسپولیس

علل شکست استقلال از النصر از زبان صادقی

ماجرای نیامدن بیرانوند به استقلال از طرف خودی‌ها!

بیک‌زاده: ده بازیکن استقلال باید بروند!

خلاصه بازی وستهم 0 - نیوکسل 1

حکم سنگین علیه شهرداری آستارا و قاسم دهنوی به دلیل شرط بندی

کارشناسی داوری گل گهر - خیبر خرم آباد

کارشناسی داوری دیدار سپاهان - استقلال خوزستان

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس نباید برای هم در آسیا کری بخوانند، چون درد آن ها مشترک است

بخش پنجم نظر علیرضا منصوریان درباره عملکرد استقلال مقابل النصر

استقلال با حجت کریمی به بالاترین افتخارات دست پیدا می‌کرد

صادقی: رزومه‌ای از موسیمانه در اینترنت پیدا نکردم

کارشناسی داوری دیدار شمس آذر - مس رفسنجان

ضربات پرتعداد سپاهان به تیر دروازه در این فصل لیگ برتر

انتقاد محمدحسین میثاقی از سفر پرتعداد اعضای مدیریت باشگاه استقلال به عربستان

محمدحسین میثاقی: با احترام به همه بازیکنان، استقلال از بازیکنان معمولی پر شده است

منصوریان: قضیۀ حضور ماتزاری در استقلال تمام شده، مردم را سرکار نگذارید

منصوریان: هیئت‌مدیرهٔ استقلال روزهٔ سکوت بگیرند

مقصر شکست امشب استقلال مقابل النصر چه کسی بود؟

تشویق بازیکنان استقلال توسط خبرنگاران سعودی

بوژوویچ: گل زودهنگامی که دریافت کردیم سرنوشت بازی را عوض کرد

اشتباهات فردی کمر استقلال را شکست؛ حذف نماینده ایران با نسخه "رونالدو" و "دوران"

دانشمندان چینی مدعی پیشرفت در ساخت واکسن برای حمله و سکته قلبی شدند

سبک تشویق هواداران النصر با نور چراغ گوشی موبایل

سیو عالی از سید حسین حسینی روی موقعیت عالی النصر

لاجامی پس از دبل جان دوران روی سر او تاج گذاشت

گل سوم النصر به استقلال توسط جان دوران

بیک‌زاده: نمی‌دانم بین بازی رفت و برگشت چه اتفاقی افتاده!