خبر یزد

آخرين مطالب

حل مسئله اتباع یزد نیازمند سازوکار ملی است سیاسی

حل مسئله اتباع یزد نیازمند سازوکار ملی است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد در کارگروه اشتغال استان با حضور وزیر کار بر ایجاد سازوکاری ملی برای حل مسئله اتباع در یزد تاکید و سرمایه‌گذاری شستا در این استان را خواستار شد.
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال برگزاری است، بیان کرد: یزد استانی مولد است در حوزه‌های معدن، صنعت، گردشگری و حتی کشاورزی علی رغم محدودیت منابع آب در بسیاری از تولیدات رتبه‌های اول تا پنجم را در کشور داریم.
بابایی افزود: یزدی‌ها با روحیه سخت‌کوشی در هر عرصه‌ای وارد شدند مولد بوده و ارزش افزوده بالاتری هم در عرصه‌های مختلف نشان دانند.
وی یادآور شد: 41 درصد بیمه شدگان تامین اجتماعی در یزد غیربومی هستند و یزد بخشی از بار اشتغال کشور را به دوش می‌کشد و در حوزه درمان هم به همین شکل است و در حال حاضر استان‌های جنوبی و شرقی کشور برای درمان به یزد می‌آیند.
بابایی در ادامه اظهار داشت: یزد در بخش‌های مختلف به قدری متورم شده است و نیازمند نگاه ملی هستیم و آنگونه که باید توجه و نگاه ملی با توجه به ظرفیت و توانمندی‌های موجود به یزد کمتر صورت می‌گیرد.
جایگاه یزد در حوزه تسهیلات و منابع بانکی تقویت شود عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد تصریح کرد: اگر برخی از شاخص‌ها در یزد بالاتر از میانگین کشوری است به دلیل حضور و مشارکت خیرین در عرصه‌های مختلف است و به جای اینکه توجه بیشتری صورت گیرد، کم توجهی می‌شود.
بابایی افزود: اتباع بیگانه را نیز بار‌ها گفته‌ایم، اما 150 هزار تبعه بیگانه در یزد هستند و بعضی از درد‌های استان از جمله مسئله اتباع نیازمند ساز وکار ملی است.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: در وام‌های تبصره‌ای رقم‌‎های ناچیزی برای یزد در نظر گرفته می‌شود و انتظار داریم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در موضوعات مرتبط جایگاه مناسبی برای یزد با توجه به ظرفیت‌های موجود در نظر بگیرد.
محمدرضا بابایی در پایان گفت: در حوزه منابع بانکی و تسهیلات نباید به یزد کم توجهی شود و از دیگر سو با توجه به اینکه حدود 90 درصد از جمعیت یزد بیمه تامین اجتماعی دارند، اما شستا این غول عظیم سرمایه گذاری هیچ سرمایه گذاری حتی به میزان اندک در یزد انجام نداده است و خواستاریم که در این زمینه اقدام شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/696515/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروژه های جنجالی انتقال آب از دریای عمان؛ این‌بار مقصد آب تهران است

ماهواره هندی در فضا سرگردان شد

رقص رنگین‌کمان بر فراز اسپانیا

استفاده از باکتری‌های مهندسی‌شده برای حمله به تومور سرطانی

موشک‌ها آماده پرتاب شدند / در 24 ساعت آینده 5 موشک به پرواز درمی‌آیند

واگذاری شرکت رجا به وزارت کار از همان اول اشتباه بود

یزد رتبه اول را در تولید انرژی خورشیدی دارد

یادواره اولین شهید شهرستان میبد

افتتاح آموزشگاه 12 کلاسه چادرملو در اردکان با حضور دکتر قالیباف

با مشارکت بخش خصوصی، واحدهای راکد فعال می شوند

یزد الگوی موفق توسعه تعاونی‌ها در کشور است/ نیمی از رام‌های قطار غیرفعال هستند

جدول خاموشی برق یزد چهارشنبه 17 بهمن 1403 | زمان قطعی برق یزد چهارشنبه هفدهم بهمن 1403

جزییات قرارداد 4.7میلیاردی برای پرورش سریع 4000 حافظ قرآن

بازسازی 57 کیلومتر از راه آهن یزد-کرمان حدفاصل ایستگاه مورد تا ایستگاه سنگ

دستگیری کولبری که 19 کیلوگرم تریاک حمل می کرد

یزد پایتخت کار، تولید و تعاون کشور است

وزیر کار: مزد کارگران در سال 1404 را بر اساس تورم تعیین می‌کنیم

تولید 550 تن ماهی تیلاپیا طی سال جاری در یزد

فوری؛ وعده جدید وزیر کار: مزد کارگران بر اساس تورم تعیین می شود

خبر خوش وزیر کار برای کارگران / منتظر حقوق خوب باشید

اعلام جزییاتی از مزد کارگران در سال 1404

یزد نیازمند بهبود خدمات حمل‌ونقل ریلی است

وعده بزرگ وزیر کار در مورد دستمزد 1404: مزد کارگران در سال آینده را براساس «تورم» و «سبد معیشت» تعیین می‎‌کنیم!

جشن بزرگ علمداران انقلاب به مناسبت روز جانباز در بیجار برگزار شد

تکریم و تجلیل استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از جانبازان سرافراز نخاعی

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با سه تن از جانبازان سرافراز شهرستان سمنان دیدار و گفت و گو کرد.

چاپ دو کتاب از مجموعه «یک‌پرسش علمی»

نبودی در دلم انگار طوفان شد، چه طوفانی!

کتاب زندگینامه بیتا فرهی به چاپ دوم رسید

شعر خوانی زیبای حسین پناهی

«متا» توسعه هوش مصنوعی را متوقف می‌کند

رونمایی ناسا از ربات حفاری ماه

پرتاب رکوردشکنانه 5 موشک طی 24 ساعت

کشف قارچی که عنکبوت‌ها را به زامبی تبدیل می‌کند

قطعی برق شبانه در یزد ادامه‌دار است / بهره‌برداری از 158 پروژه همزمان با دهه فجر

صندوق بازنشستگی فولاد از عملکرد خوب بیمه تکمیلی در استان یزد خبر داد

بهره‌برداری بیش از 2000 میلیارد ریال پروژه آب و فاضلاب در استان یزد

واکنش تند استاد دانشگاه صنعتی شریف به کارآموزی وکالت سعید مرتضوی

کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در یزد تشکیل جلسه داد

بیش از 200 همت تسهیلات اشتغالزایی برای استان‌ها مشخص شده است

واحدهای راکد با مشارکت بخش خصوصی فعال می‌‎شوند

کولبر افیونی دستگیر شد

پایان مسیر قاچاق کولبر افیونی در یزد

ناظران و داوران هفته بیست‌وسوم لیگ برتر والیبال مردان

5002 واحد نهضت ملی مسکن در یزد افتتاح شد

بهره‌برداری از ٣ پروژه آبی با اعتبار ٢ هزار میلیاردی در یزد

حل مسئله اتباع یزد نیازمند سازوکار ملی است

دیدار استاندار هرمزگان با جانبازان سرافراز

پیام مهندس سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز جانباز

چهارمین جلسه «حکمت و بصیرت مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران» برگزار شد