تولید 550 تن ماهی تیلاپیا طی سال جاری در یزد
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش خبرگزاری مهر، ماهی تیلاپیا برای اولین بار در سال 1387 به منظور انجام پژوهش به مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور بافق وارد و مطالعات در خصوص امکان بومی سازی شرایط پرورش آن چندین سال به طول انجامید. مجوز پرورش ماهی تیلاپیا در سال 1397 در 5 استان کشور از جمله یزد از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان شیلات ایران صادر و باعث افزایش سرانه مصرف ماهی در استان شده است.
این ماهی به دلیل خواص فوق العاده خود مانند مقاوم در برابر بیماری ها، رشد بسیار سریع، تراکم پذیری بالا، امکان پرورش در شرایط مختلف پرورشی و مقاوم در برابر عوامل نامساعد محیطی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
محمدعلی حاتمی زاده رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد نیز در این رابطه اعلام کرد: ماهی تیلاپیا به عنوان دومین ماهی پرورشی در جهان از مزیت های پرورشی و اقتصادی زیادی برخوردار بوده از این رو ایجاد شهرک ماهی تیلاپیا، پیگیری اهداف برنامه های ابلاغی در دستور کار سال آینده قرار گرفته است.
وی افزود: از گذشته تاکنون فعالیتهای شیلاتی استان در زمینه فرهنگ سازی پرورش و مصرف ماهی منجر به تولید هزار و 735 تن ماهی از انواع ماهیان پرورشی مانند ماهی قزل آلای رنگین کمان، کپور معمولی، فیتوفاگ، آمور و سرگنده، ماهیان زینتی، خاویاری و تیلاپیا اشاره کرد.
به گفته این مقام مسئول با توجه به رسالت سازمان شیلات ایران برای افزایش سرانه مصرف ماهی در راستای اقتصاد مقاومتی، ماهی تیلاپیا گزینه پیشنهادی فائو برای ترویج و پرورش ماهی در مناطق کم آب با اقلیم گرم است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی در پایان خاطر نشان کرد: ارائه طرحهای اصلاحی استخرهای کشاورزی جهت پرورش، ایجاد پایلوت پرورش ماهی تیلاپیا در سیستم مدار بسته در بافق، ارائه روشهای نوین آبزی پروری، معرفی تیلاپیا به آبزی پروران و تامین زیرساختهای پرورش این ماهی از طریق اعطای تسهیلات و نظارت بیشتر بر تامین نهادههای شیلاتی از طریق تشکیل تشکل وتعاونیها، از اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش تولید تیلاپیا در استان است.
کد خبر 6368493
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲:۰۰
-
۸ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/696558/