خبر یزد

آخرين مطالب

کاهش ارزش پول ملی باید متوقف شود/ مذاکره مشکلی از ما حل نمی‌کند سیاسی

کاهش ارزش پول ملی باید متوقف شود/ مذاکره مشکلی از ما حل نمی‌کند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد- امام جمعه بخش مرکزی یزد بر لزوم توقف کاهش ارزش پول ملی تاکید کرد.
به گزارش امتداد، آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این هفته با بیان روایات اخلاقی به اهمیت مدح و فضیلت حفظ و قرائت قرآن پرداخت و عنوان کرد: باید به افرادی که مانع گسترش فرهنگ قرآنی و حفظ قرآن هستند تذکر داد؛ متاسفانه در هفته اخیر در فضای مجازی شاهد انتشار برخی از مطالب از سوی افراد معلوم‌الحالی بودیم که به بهانه افشاگری از اسناد آشکارا که در سایت‌های رسمی نیز وجود داشت، مبارزه با طرح‌های مرتبط با اشاعه فرهنگ قرآنی را آغاز کردند.
وی افزود: مسئولان استانی باید از افرادی که در تضاد با فرهنگ قرآنی هستند، فاصله گیرند و در ارتباط با این افراد نباشند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دهه فجر انقلاب اسلامی فرصتی است تا آنچه که باعث این رویداد مهم شد را یادآور شویم، گفت: در حقیقت علت مبقیه انقلاب علت محدثه انقلاب است که علت محدثه انقلاب نیز مردم، رهبر، اسلام و خواص جامعه بودند که با فرهنگ استکبارستیزی و اسلام‌خواهی با انگیزه اجرای قوانین و رفع اختلاف طبقاتی بود.
وی ادامه داد: امروز نیز باید همین عناصر و افراد در جامعه نقش موثر ایفا کنند و باید اشاره کرد که استکبارستیزی یکی از مهمترین عناصر در رخداد انقلاب اسلامی بود.
مدرسی تصریح کرد: به صورت گوناگون در هفته‌های اخیر متذکر شدیم که مذاکره به شیوه‌های مختلف مشکلی را از ما حل نخواهد کرد و این نیز به تجربه به همگان ثابت شده بود؛ امروز نیز مقام معظم رهبری در فرمایشات خود در جمع همافران و پایوران هوانیروز به صراحت تاکید کردند که مذاکره با آمریکا مشکلی را از ما حل نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه در دهه 90 مذاکراتی انجام شد که نه تنها آنان تعهد نکردند بلکه موارد را پاره کردند، گفت: امروز نیز به تعبیر مقام معظم رهبری اگر آمریکا ملت ایران را تهدید کند، ما نیز آنان را تهدید خواهیم کرد، اگر آنان تهدید خود را عملیاتی کنند ما نیز تهدید خود را عملیاتی خواهیم کرد و اگر بخواهند سلب امنیت از ملت ایران کنند، سلب امنیت از خودشان خواهد شد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به افتتاح پروژه‌های عمرانی در یزد گفت: شکی نیست که انقلاب ما از لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی رو به پیشرفت است، اما عده‌ای تمایل ندارند تا مردم نیز این لذت‌ها را بچشند و مردم نیز با توجه به کاهش ارزش پول ملی نیز تمام این لذت‌ها برای آنان در حال کمرنگ‌ شدن هستند.
وی ادامه داد: مردم باید لذت این پیشرفت را احساس کنند، سفره‌های مردم نیز باید سفره‌های بهتری باشد؛ این کاهش ارزش پول ملی نیز باید متوقف شود و حل مشکلات به صورت عینی در کشور انجام شود.
مدرسی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) در خصوص جانبازان گفت: جانباز یعنی شهید زنده و تدریجی که به مقام ایثارگری رسیده است، و تمام وجود خود را در راه اسلام وقف کرده و اسوه و الگوی شجاعت و ایثار است.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره اینکه مسئولان نباید فقر خود را اظهار کنند، گفت: در روایات آمده است که کسی که اظهار فقر کند، قدر خود را ذلیل کرده است.
مدرسی در پایان به دلیل جریان کثیف ایجاد شده در جشنواره فجر به وزیر فرهنگ و ارشاد اعتراض کرد و گفت: در پاسخ به این حرکت ناشایست وزیر فرهنگ و ارشاد باید دست کم مراسم را ترک می‌کرد و به نشانه حمایت از احکام الهی در آن مجلس نیز نمی‌نشست.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/697035/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل اول تاتنهام توسط اودوبرت؛ تاتنهام 1-0 آلکمار

سپاهان و تراکتور باهم وارد دعوا نشوند تا یک تیم خاص سود ببرد

شیرهای آبی لندن 120 ساله شدند!

شهردار یزد: شبکه قنات‌های زیرزمینی پروژه ساخت مترو را پیچیده‌تر می‌کند

ناوگان جدید امدادی به هلال‌احمر یزد اضافه می‌شود

با حضور پرتعداد بانوان در گود، یکی از رکوردهای ورزش ایران شکسته شد/ باید سرانه ورزشی گناباد افزایش یابد

انفجار در یک واحد مسکونی بر اثر نگهداری مواد محترقه

بیانیه یوفا در مورد پنالتی خولیان آلوارز

گل اول رئال سوسیداد به منچستریونایتد توسط اویارزابال

داستان یک بازی، لیورپول - پاری‌سن‌ژرمن

گل اول منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

بزرگترین زورخانه شرق کشور با ظرفیت 800 تماشاگر در گناباد افتتاح شد

وزیر ورزش در آیین افتتاح زورخانه شهید سلیمانی: با حضور پرتعداد بانوان در گود، یکی از رکوردهای ورزش ایران شکسته شد/ باید سرانه ورزشی گناباد افزایش یابد

زورمان برای قهرمانی کم است و برای سلامتی ورزش میکنیم

رونمایی شرکت Unitree از ربات کونگ فو کار G1

گل اول رم توسط پاردس از روی نقطه پنالتی؛ بیلبائو 3-1 رم

کریمی کاپیتان سپاهان: پیش بینی می کنم قهرمان لیگ پرسپولیس یا تراکتور است

داستان جهانی شدن (رَمَدان موبارک) جهانی شد؟

دانشگر: ما و تراکتور اشتباه کردیم با هم جنگیدیم، سودش به جیب تیم دیگری می رود

دوئل سعید ها به سود دقیقی!/ ناکامی های چادرملو ادامه دار شد

پیروزی خیبر خرم آباد برابر چادرملو اردکان

بهره برداری از مجموعه ورزش‌های آبی کاشمر در حضور وزیر ورزش

با حضور پرشور بانوان تماشاگر؛ زورخانه شهید قاسم سلیمانی در گناباد افتتاح شد

«گنجشکک و حوض آرزوها» چاپ هفتمی شد

ربات‌ها 24 ساعته بدون نیروی انسانی مشغول کارند؛ عصر «کارخانه‌های تاریک» در چین

ماجرای گرمایش 10 درجه‌ای که زمین را متحول کرد!

آغاز رقابت 20 تیم کشتی ساحلی ایران در بندر چابهار

بیانیه فدراسیون کوه‌نوردی درباره اظهارات برادر الناز رکابی

حضور میلاد تقوی و رسول خطیبی در فینال دوم لیگ برتر والیبال بانوان

سایپا قهرمان لیگ برتر زنان والیبال شد

صندلی طبقه دوم آزادی هم کنده شد!

خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2 – چادرملو اردکان 0

آزادسازی زندانیان از گود زورخانه | زورخانه کن میزبان خیران شد

بهره برداری مجموعه ورزش های آبی کاشمر در حضور دنیامالی

کمبود منابع و بودجه در وزارت ورزش

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

معنی ضرب المثل "یک پرنده در دست، بهتر است از صد پرنده در حال پرواز"

این داغ بین ، که بر دل خونین نهاده ایم

سرطان پانکراس در موش‌ها با کمک فناوری‌نانو بهبود امیدوارکننده‌ای یافت

کین گل نزند هم بازیکن مهمی برای بایرن است!

جایگاه زنان پرسپولیس پیش‌فروش شد

فهرست ژاپن برای قطعی کردن صعود به جام جهانی

حسینی دوباره به خط دفاعی برمی‌گردد

یووه به فکر تغییر؛ سایه مانچو روی نیمکت موتا

مدیران پی‌اس‌جی همچنان بی‌خیال تمدید با دوناروما!