دعوت مدیرکل بنیاد مازندران از جامعه ایثارگری استان در راهپیمایی یوم اله 22بهمن
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
خبر یزد - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از جامعه ایثارگری استان جهت شرکت و حضور گسترده در راهپیمایی یوم اله 22 بهمن دعوت کرد.
دهه مبارک فجر و یوم الله ٢٢بهمن، یادآور مجاهدت و ایثار ملت رشید ایران و پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل عظیم الشأن حضرت امام خمینی «قدس سره» و جانفشانی شهیدان سرافراز این سرزمین می باشد.
دهه فجر و یوم الله 22 بهمن، روز تبلور شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز ایران اسلامی است؛ در این روزهای عزیز، ملت خداجو، عدالت خواه، استقلال طلب و استکبار ستیز ایران اسلامی با لبیک به مقتدا و رهبر فرزانه خویش، کاخ ستم وابسته به اجانب را در هم شکست و حکومتی بر پایه احکام اسلامی و رهبری ولایت فقیه را بنا نهاد.
22 بهمن، نشانگر ایستادگی و مقاومت دلیر مردان ایران در طول دوران انقلاب اسلامی است. حضور پرشور در راهپیمایی این روز، نشان دهنده شکست توطئه های دشمنان، حمایت از مظلومان، خاصه مردم مسلمان فلسطین و به خصوص مردم بیگناه و مظلوم غزه است.
ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، از عموم مردم همیشه در صحنه به ویژه خانوادهای معزز شهدا، جانبازان و آزادگان سرافراز مازندران و کارکنان بنیاد شهید و امورایثارگران استان دعوت میشود با حضور شکوهمند خود در راهپیمایی 22بهمن، وحدت و همدلی و صلابت انقلابی خود را به نمایش بگذارند و ضمن پاسداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت یاد و خاطره 14 هزار و 500 شهید دیار علویان، دگر بار با مقام معظم رهبری امام خامنه ای پیمانی دوباره ببندند.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶:۰۷
-
۵۵ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/697400/