خبر یزد

آخرين مطالب

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز اقتصادي

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / یکی از متولیان واردات خودروهای جانبازان، ضمن انتقاد از مشکلات تخصیص ارز برای واردات خودروهای ویژه جانبازان، هدف از واردات این خودروها را کمک به معیشت جانبازان عنوان کرده و تاکید کرد که قیمت‌گذاری نهایی توسط بازار تعیین خواهد شد.
به گزارش ایسنا، شامگاه امروز (یکشنبه شب) مراسم رونمایی از اولین خودرو وارداتی جانبازان به همت اتحادیه نمایشگاه‌دارن و فروشندگان خودرو که موفق به ترخیص از گمرک شده و پلاک ملی شده است، در حضور رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو و نایب رئیس اتاق اصناف تهران، رونمایی شد.
جهانگیر امیراصلانی- واردکننده خودرو جانبازان- در این مراسم، در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به ورود خودروهای برندهای معروف از جمله بنز، BMW و تویوتا به کشور، اظهار کرد: که این خودروها به گمرکات تهران و بندر لنگه وارد شده‌اند. خودروهایی نظیر بنز GLB، C200، A180، BMW X2، GLA200 و همچنین تویوتا کمری و رافور وارد کشور شده‌اند. این خودروها در چین تولید شده‌اند اما سهام عمده آن‌ها (51 درصد) در اختیار کمپانی‌های اصلی بوده و 4٩ درصد به دست چینی هاست که در رده کیفی تقریباً برابر با استانداردهای اروپا تولید می‌شوند.
بازار
وی مشکلات مدیریتی در زمینه واردات خودروهای جانبازان به‌ویژه در تخصیص ارز، تصریح کرد: در حقیقت ما دو مشکل اصلی داریم؛ یکی اینکه بنابر بر تشخیص، واحد خودرو را به مدیریت واردات خودرو سپرده شده و از زیر نظر معاونان و... خارخ شده وهمین موضوع باعث شده که این بخش از زیر نظر مستقیم وزیر خارج شود. این مدیریت جدید به تعهدات خود به‌خوبی عمل نمی‌کند و فرآیند تخصیص ارز نیز به‌شدت کند و پیچیده است.
امیراصلانی دیگر مشکل را مسائل مربوط به تخصیص ارز عنوان کرد و گفت: ما تنها دو تخصیص ارز از 108 دستگاه خودرو داشته‌ایم و همین موضوع باعث شده بسیاری از خودروها به دلیل شرایط آب‌وهوایی و شرجی بودن محیط گمرکات، دچار مشکل شوند. حتی یکی از خودروها به خاطر فضله پرندگان معیوب شده بود اما خوشبختانه توانستیم یکی از خودروها را سالم ترخیص کرده و امروز از آن رونمایی کنیم.
وی در رابطه با موضوع قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی گفت: قیمت‌های پیشنهادی ما برای بنز GLB و C200 حدود 24 میلیارد تومان، A180 حدود 17 میلیارد تومان و تویوتا کمری و رافور حدود 11 میلیارد تومان است. این قیمت‌گذاری‌ها صرفاً پیشنهادی هستند و در حقیقت قیمت نهایی را بازار تعیین خواهد کرد.
این واردکننده خودرو جانبازان تأکید کرد: هدف از اعلام این قیمت‌ها و تلاش برای واردات، کمک به معیشت جانبازان است؛ برخی از جانبازان به دلیل نیازهای مالی، امتیاز واردات خود را با قیمت‌های بسیار پایین به فروش رسانده‌اند. ما تلاش کردیم با تعیین قیمت‌های مناسب و اطلاع‌رسانی به جامعه، ارزش واقعی این امتیازات را حفظ کنیم.
وی همچنین درباره تأثیر شرایط اقتصادی کشور بر قیمت‌گذاری‌ها تصریح کرد: قیمت خودروهای وارداتی در ایران به‌طور میانگین 10 برابر قیمت آن‌ها در کشورهای همسایه است. برای مثال، خودروی لندکروزی که در ایران 15 میلیارد تومان قیمت دارد، در عمان و امارات حدود 1.5 میلیارد تومان ارزش دارد. با توجه به این اختلاف قیمت‌ها، ما نرخ پیشنهادی خود را برای خودروهای جانبازان به‌گونه‌ای تعیین کردیم که بخشی از مشکلات مالی آن‌ها را حل کند.
امیر اصلانی پیرامون آینده بازار خودروهای وارداتی، ابراز امیدواری کرد که با آزادسازی واردات و افزایش عرضه خودروها به بازار، قیمت‌ها به‌تدریج کاهش پیدا کند و این صنعت از رکود خارج شود؛ در حال حاضر بازار خودرو دچار رکود تورمی شده و خرید و فروش به‌ندرت انجام می‌شود. رونق بازار به نفع همه از جمله جانبازان خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/702995/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مناسبت روز/ دوشنبه، 27 اسفندماه

من به خاطر حضور در اردوها در اسنپ کار می کنم/ مسئولان ورزش به مشکلات ما رسیدگی کنند

دستمزد؛ کمتر از سبد معیشت، بالاتر از خط فقر

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

تکمیل ورزشگاه پانزده هزار نفری ارومیه نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است

اتومبیل ستاره فوتبال ایران واژگون شد/ همه اهالی ورزش، نگران تصادف سرمربی اسبق پرسپولیس

ارتباط مستقیم ورزش با خواب سالمندان

اولین مرکز نوآوری هوش مصنوعی ورزش کشور افتتاح شد

سکوی رقابت‌های انفرادی، تمام ایرانی شد – خبرگزاری ورزش ایران

با انگیزه برای اعتلای ایران تلاش می‌کنیم/ به فولاد اکسینی بودنم افتخار می‌کنم

معاون علمی رئیس جمهور: پیگیری‌های وزیر ورزش برای من انگیزه بود/ بحث هوش مصنوعی 20 میلیارد دلار ارزش دارد

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

منصوریان: همین الان می‌توانم مسلمان را به لیگ بازگردانم

علیرضا منصوریان: ارتباط گرفتن با دهه هشتادی ها بسیار سخت است!

شعری که در روز خداحافظی علیرضا منصوریان از فوتبال در ورزشگاه می خواندند

برخی از مشهورترین جملات قصار و حرکات علیرضا منصوریان!

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

افشاگری منصوریان از عصبانیت و چَک‌زدن قلعه‌نویی

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

بیرانوند: لس بووووو، شب‌ بخیر!

مهرداد محمدی: فرزندم به دنیا آمد و دوست داشتم در ایران بازی کنم

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

شهداب با شکست پیکان راهی نیمه‌نهایی لیگ والیبال شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

صعود شهداب به نیمه‌نهایی با شکست پیکان

رونمایی از 24 خودرو امدادی و 16 ست جمعیت هلال احمر یزد

شهداب با شکست پیکان به نیمه نهایی لیگ برتر والیبال رسید

جادوگر والیبال ایران را بشناسید!