خبر یزد

آخرين مطالب

چالش امروز کشور ناترازی در تصمیم‌گیری‌ها است فرهنگی

چالش امروز کشور ناترازی در تصمیم‌گیری‌ها است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - رئیس کل دادگستری استان یزد با بیان اینکه در مسائل مختلف، قانون فصل‌الخطاب است گفت: نباید به بهانه‌های مختلف قوانین را به دو دسته خوب و بد تقسیم کرد و چالش امروز کشور ناترازی در تصمیم‌گیری‌ها است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، حجت‌الاسلام حسین طهماسبی در دهمین جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال 1403 که با حضور نمایندگان بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف برگزار شد، اظهار کرد: ناترازی در تصمیمات، مشکلات عدیده‌ای را برای کشور ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل امروز، نداشتن برنامه به دلایل مختلف است، گفت: هر سال به بهانه اینکه داشتن یک برنامه مدون نیازمند زمان است با طرح‌های زودگذر و سطحی سال‌ها را یکی پس از دیگری طی می‌کنیم در حالی که با برنامه‌ریزی می‌توانستیم همان مشکل را دو یا سه ساله به طور اساسی حل کنیم.
رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: برای رفع ناترازی انرژی به عنوان مهمترین چالش کشور می‌توان با برنامه‌ریزی کارهای مختلف و مؤثری انجام داد اما عزم جدی مبتنی بر برنامه در این ارتباط دیده نمی‌شود.
طهماسبی افزود: تبدیل تهدیدها به فرصت در گرو حرکت و داشتن برنامه است وگرنه با نشستن روی صندلی نمی‌توان انتظار حل مشکلات را داشت، بلکه فرصت‌ها هم به تهدید تبدیل می‌شود.
وی با بیان اینکه بحث ناترازی انرژی بحث ملی است، بیان کرد: اما این دلیل نمی‌شود در سطح استانی همچون یزد با وجود صنایع مختلف معطل ماند، بلکه باید یک برنامه استانی برای عبور از این چالش طراحی کرد.
رئیس کل دادگستری استان خطاب به صنعتگران و نخبگان یزد بیان کرد: باید استان یزد مانند سایر حوزه‌ها که در کشور پیشتاز بوده با یک کار مطالعاتی قوی و مدون مشکل ناترازی انرژی را حل کند.
طهماسبی با اشاره به اینکه عده‌ای در کشور قوانین را به دو دسته بد و خوب تقسیم می‌کنند گفت: قانون در همه حوزه‌ها فصل‌الخطاب است برای مثال نمی‌توان برخورد با بی‌حجابی را خوب ارزیابی کرد اما در حوزه گردشگری به بهانه حضور توریست آن را بد و غیر قابل اجرا دانست یا به عکس مقررات مربوط به گردشگری را به عنوان تولید ثروت خوب و قابل اجرا دانست ولی پیوست‌های فرهنگی آن من جمله حجاب را غیر قابل اجرا دانست.
وی گفت: در همه کشورها جهان از جمله کشورهای موفق در صنعت توریسم، قوانین آن کشور در همه حوزه‌ها برای مسافران هم لازم‌الاجرا است و اگر در کشور ما در این زمینه موفق عمل نشده از ناتوانی ما در مدیریت است.
رئیس کل دادگستری استان یزد در پایان با اشاره به اجرای طرح مولدسازی اظهار داشت: مولدسازی هم لازم است و هم خطرناک لذا قوه قضائیه به سهم خود همراه است تا این طرح در مسیر خود و به صورت صحیح اجرا شود.
کد خبر 850036

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/703306/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصمیم وزارت ورزش و افزایش ابهامات؛ ثبت‌نام مجدد از نامزدها قانونی است؟ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اعلام ساعت جدید و ظرفیت تماشاگران مسابقه پرسپولیس – تراکتور – خبرگزاری ورزش ایران

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد

ناراحتی و گلایه «حسن یزدانی» از بازتاب بد حرف‌هایش درمورد پاداش المپیک

چادرملو اردکان؛ امیدِ یزدی‌ها و پدیده جدید لیگ برتر فوتبال در نخستین فصل حضور

آرزوهای ورزشکار رکوردشکنی که از کشتی به پرتاب وزنه رفت

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

اختصاصی: پیاتزا با میلاد و سید تماس گرفت!

جام رمضان گچین؛ یادواره‌ای به نام شهدا، به کام ورزشکاران+عکس

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

تردد خودرو در بافت تاریخی یزد محدود شد

صدور حکم اعدام برای عامل قتل نیان دختر 7 ساله بوکانی

افزایش فعالیت‌ها و ورزش‌های همگانی در کنگان

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند

پیش‌بینی شدت بیماری کووید 19 با استفاده از روش‌های یادگیری عمیق

تلومرها؛ سپری فعال در برابر سرطان

طلوع زمین از مدار ماه

خشم هانسی فلیک از تاریخ بازی‌ معوقه بارسا

41 بازیکن به اردوی تیم ملی والیبال دعوت شدند

متلاشی شدن 60 باند اصلی سرقت در استان یزد

کامبک بی‌رحمانه بارسلونا و شکست تلخ اتلتیکومادرید با صدرنشینی – خبرگزاری ورزش ایران

افشاگری محمود فکری علیه آرش برهانی: با استفاده از روابطشان وارد فوتبال می‌شوند – خبرگزاری ورزش ایران

نشست اولین و جوان ترین بانوی مدال آور پارالمپیک با دنیامالی

مروری بر مهم‌ترین دیدارهای جام‌جهانی باشگاه‎‌های فوتبال – خبرگزاری ورزش ایران

تجمع اهالی دوومیدانی مقابل وزارت و ورزش علیه احسان حدادی

صدرنشینی اینترمیامی با هنرنمایی مسی – خبرگزاری ورزش ایران

آرین سلیمی: هنوز زمین اهدایی خود را دریافت نکرده ام

کاهش 30 درصدی تاخیر پروازها در فرودگاه امام خمینی

شرایط ثبت نام متولدین 1402 در صندوق‌های قابل معامله بورس

امکان صفر کردن صادرات نفت ایران وجود ندارد

اولین اظهارنظر وزیر کار بعد از تعیین حداقل حقوق کارگران

بودجه 1404 در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

پژوهش جدید؛ نگاه‌کردن به تصاویر طبیعت می‌تواند درد را تسکین دهد

ابتکار پژوهشگران چینی برای ترمیم آسیب نخاعی

شناسایی ژن‌های بیماری‌زا در نخود

حمله رابیو به الخلیفی؛ شخصیت خریدنی نیست!‏

روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را به دنیامالی گفتند

بسکتبال کردستان در مسیر پیشرفت/تلاش‌هایی که نتیجه داد

جلسه معارفه اعضای هیات رئیسه کمیته سندبوردینگ برگزار شد – خبرگزاری ورزش ایران

ملاقات «اولین» و «جوان‌ترین» بانوی مدال‌آور پارالمپیک ایران با وزیر ورزش و جوانان

شاهرود میزبان اردوی ملی‌پوشان تکواندو و نونهالان کشور شد – خبرگزاری ورزش ایران