خبر یزد

آخرين مطالب

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند فرهنگی

کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در دیدار با مدیرکل و کارکنان بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران، گفت: کارکنان بنیاد از لحاظ رضایت‌مندی نسبت به سایر دستگاه ها بالاترین نمره را داشته باشند.

به گزارش ایثار، آیت اله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و عضو خبرگان رهبری در دیدار با مدیرکل و جمعی از همکاران بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران، گفت: به امید خدا باصداقت کار خود را بشناسید و با اخلاص انجام دهید، تبعیض‌های ناروا بدترین سم و از مهمترین عوامل نارضایتی مردم از دستگاه‌ها است، باید براساس قانون و ضابطه عمل شود.
وی با بیان اینکه باید در میزان رضایت‌مندی، کارکنان بنیاد شهید نسبت به هر اداره دیگر بالاترین نمره را داشته باشد، اظهار کرد: باید به جامعه هدف هم از نظر رسیدگی به جسمشان و همچنین به بعد روحی و روانی؛ رضایت‌مندی، آرامش خاطر و نبود اضطراب و دلهره توجه و برطرفش کنید، پیشگیری، درمان و جبران آسیب‌ها در دستور کار قرار بگیرد.
آیت اله محمدی لائینی افزود: نگذارید که آسیب‌های اجتماعی و مظاهر فرهنگ غرب در جامعه ایثارگری رسوخ کند، اینجا دغدغه‌های معنوی حجاب و عفاف جدی گرفته شود، همچنین مسئله مسکن را جدی بگیرید که بی‌سرپناه نباشند، حقوق و مزایا متناسب با شرایط روز و تورم باشد.
جذب 453 فرزند شاهد و جانباز بالای 70سال در دستگاه‌های اجرایی
سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در این دیدار، اظهار کرد: شهدا مظهر وفاق و همدلی هستند، 20 تا 26 اسفند ماه تحت عنوان هفته شهید نامگذاری شد، روز 22 اسفند ماه در تقویم اسلامی روز شهید نام گرفته است.
وی افزود: ما در یک تراز بالاتر از سایر دستگاه‌ها وظیفه داریم، نوع رفتار با جامعه ایثارگری که باید با کرامت باشد برایمان ملاک و سرلوحه کار همکاران است.
کهن سال با بیان اینکه ارائه خدمت بی‌وقفه حتی باوجود ناترازی انرژی در دستور کار قرار داشته و دارد، خاطرنشان کرد: حسب امضای تفاهم‌نامه معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران با استانداری مازندران، تلاشمان را برای تکمیل و پیگیری پروژه‌های نیمه تمام و مشکلات جامعه ایثارگری به‌کار بسته‌ایم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به پیشرفت 80درصدی مرکز توانبخشی جانبازان نخاعی و تکمیل 82 درصدی ساماندهی گلزارهای شهدا، گفت: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران آسیب‌های اجتماعی داریم که در قالب پایش سلامت و روان در این راستا در تلاش برای مقابله هستیم.
کهن سال در پایان عنوان کرد: در حوزه اشتغال برای فرزندان جانبازان 70درصد و شهدا تاکنون دو آزمون برگزار شد، از تعداد 671 بیکار 453 اشتغال ایجاد شد مابقی هم در اردیبهشت ماه آزمون داریم که انشالله جذب دستگاه‌های اجرایی شوند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/703432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش خطر سرطان در نوزادان با «نقص مادرزادی قلب»

موشک «الکترون» 5 ماهواره را به مدار زمین برد

گلر تیم ملی الجزایز مدیون پرسپولیس است

اعزام ملی‌پوش دوومیدانی به مسابقات جهانی داخل سالن

تغییر وزن حسن یزدانی و بازگشت کامران قاسمپور به وزن 86 کیلوگرم کشتی

دیدار فرزانه فصیحی با وزیر ورزش

کارتال: پرسپولیس مسن‌ترین تیم لیگ است

برنامه و اسامی کشتی‌گیران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

کاهش 15 درصدی سرقت و افزایش 56 درصدی کشفیات در یزد

دوگانگی وزارت ورزش درمورد بازنشسته‌ها؛معاونان ماندند و چند چهره رفتند! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دوگانگی وزارت ورزش درمورد بازنشسته‌ها؛معاونان ماندند و چند چهره رفتند!

پایان 25 سال همکاری با نایکی: توپ‌های پوما در لیگ برتر!

تجلیل از قهرمانان ورزشی کرمانشاه

انتخاب علی نصیری قهرمان کیک بوکسینگ آسیا (واکو آسیا) به عنوانِ جوان سال استان کرمان

دوگانگی وزارت ورزش با بازنشسته‌ها؛ معاونان ماندند و چند چهره رفتند!

پیشگیری از افسردگی پس از زایمان با این راهکارها

علی فراهانی سرپرست معاونت اجرایی آکادمی ملی المپیک شد – خبرگزاری ورزش ایران

یزد در مسیر توسعه گردشگری

آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ مردم الان خرید کنند یا نکنند؟

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «بخشی‌زاده»

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

چرا تور یزد آراس پرواز را انتخاب کنیم؟

مهدوی: با چادرملو هم به راحتی بازی می‌کنیم؛ شهداب یک پای فینال است

جدایی بلانکو و فلاح از استقلال – خبرگزاری ورزش ایران

زمان پخش مسابقه مردان آهنین امروز 28 اسفند از تلویزیون + شبکه 3، ورزش و ساعت تکرار

افزایش 45 درصدی مزد، مشکل بیکاری ارادی را حل می کند؟

آخرین یارانه نقدی سال1403 واریز شد

پیامدهای مثبت و منفی افزایش دستمزد کارگران

چرا سود سهام عدالت برای برخی کمتر واریز شد؟

داستانک/اسب و خاک

ارمغان 2 ستاره جوان برای سحابی پروانه‌ای

تقدیر را باور نکن!

بحران‌سازی در فدراسیون بدنسازی و رسیدن از عرش به فرش/ از برگزاری مسابقات بین‌المللی در کیش تا تعلیق و فلاکت!

تصمیم وزارت ورزش و افزایش ابهامات؛ ثبت‌نام مجدد از نامزدها قانونی است؟ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

اعلام ساعت جدید و ظرفیت تماشاگران مسابقه پرسپولیس – تراکتور – خبرگزاری ورزش ایران

مسابقه «سنگ کاغذ قیچی» حسن یزدانی و کامران قاسمپور جنجالی شد

پژمان درستکار خبر داد: «حسن یزدانی» دیگر در 86 کیلو کشتی نمی‌گیرد

ناراحتی و گلایه «حسن یزدانی» از بازتاب بد حرف‌هایش درمورد پاداش المپیک

چادرملو اردکان؛ امیدِ یزدی‌ها و پدیده جدید لیگ برتر فوتبال در نخستین فصل حضور

آرزوهای ورزشکار رکوردشکنی که از کشتی به پرتاب وزنه رفت

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

اختصاصی: پیاتزا با میلاد و سید تماس گرفت!

جام رمضان گچین؛ یادواره‌ای به نام شهدا، به کام ورزشکاران+عکس

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

تردد خودرو در بافت تاریخی یزد محدود شد