خبر یزد

آخرين مطالب

تهرانی: رییس آینده فدراسیون فوتبال، امید به جامعه ورزش تزریق کند سیاسی

تهرانی: رییس آینده فدراسیون فوتبال، امید به جامعه ورزش تزریق کند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرگزاری ایپنا ؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین حسنخانی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان به همراه دکتر مددی مشاور این حوزه مهمان هفتگی کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی بودند. در این نشست که به بررسی وضعیت فرهنگی و توسعه همگانی ورزش اختصاص داشت ابتدا محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی اظهار امیدواری کرد فضای آرام و امیدوارکننده ای که در بخش فرهنگی وزارت ورزش ایجاد شده همچنان ادامه پیدا کند و ما شاهد تسری آن به بخش های دیگر باشیم.
وی با اشاره به نزدیکی انتخابات فدراسیون فوتبال و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی گسترده آن در میان مردم، خطاب به معاون فرهنگی وزارت ورزش و جمع حاضر گفت: انتظار داریم‌ فردی به عنوان رییس فدراسیون فوتبال انتخاب شود که علاوه بر پاکدستی و فساد ستیزی امید را به جامعه ورزش تزریق کند. 
در ادامه جلسه تعدادی از اعضای کارگروه ورزش در ارتباط با مواردی چون ضرورت بازنگری در مسائل فرهنگی ورزش، اهمیت ورزش همگانی و لزوم گسترش آن، ضرورت افزایش بودجه فرهنگی، پایین آوردن هزینه ورزش برای عموم مردم، فقدان فلسفه حکمرانی در ورزش، بی توجهی فدراسیون ها نسبت به امر فرهنگ، تقویت الگوهای ورزشی و نکات دیگر را مورد اشاره و بررسی قرار دادند.
معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به موارد مطرح شده و دغدغه حاضرین اظهار داشت: حضور در نشست اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی نخستین جلسه برون سازمانی من است و این امر نشان از احترام ویژه بنده نسبت به بزرگان این حزب ریشه دار و اعضای کارگروه ورزش آن است.
وی ادامه داد: از دوران نوجوانی عللافه مند به ورزش و خودم ورزش می کردم. از همان ابتدا و بعدها طی دوران جوانی و کسوت طلبگی دغدغه ورزش داشتم. محرومیت و فقر ورزش را هم با تمام وجود درک کرده ام.به جرات می توانم اذعان کنم در یک زمانی، بدترین اداره شهر قم همانا اداره ورزش بود که در مکانی محقر قرار داشت من از همان دوران که خودم ورزش می کردم نسبت به پیشبرد این مقوله حساس بودم. بعدها توفیق داشتم با مدیری لایق، مکتبی و خلاق به نام یزدانی خرم که ریاست فدراسیون والیبال را بر عهده داشت آشنا شوم. اولین همکاری با آن بزرگوار را طی مسابقات آسیا و اقیانوسیه که به میزبانی ایران برگزار می شد تجربه کردم. وی مدیری بود که نیاز به مسئول فرهنگی نداشت چون خودش بهتر از هر کسی این مسیر را طی می کرد و کلیه اقداماتش در راستای ارتقا فرهنگ ورزش بود.
معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: عرصه ورزش بسیار گسترده است و اولین گام در این عرصه شناخت خود ورزش است. تا زمانی که بین بازی و ورزش تفاوت قائل نباشیم در شناخت ابعاد، کارکرد و تاثیر آن با مشکل روبرو خواهیم بود. ورزش را نمی توان صرفا تربیت بدنی تلقی کرد زیرا وقتی در میان افراد جامعه نشاط یا غرور ایجاد می کند موضوع روانشناختی نیز در آن مستتر است. ورزش در کشور ما بیش از هشتاد میلیون مخاطب دارد. این یعنی امر گویای آن است که ورزش با جامعه شناسی،سیاست و اقتصاد هم مرتبط است. باید قبول کنیم ما این ظرفیت عظیم را نادیده گرفته ایم. وقتی امام بزرگوار اوایل انقلاب می فرماید عرصه مبارزه شما ورزشکاران میدان مسابقه است یا مقام معظم رهبری از ایران قوی،ورزش قوی سخن به میان می آورد یعنی اینکه آن دو بزرگوار به نقش و اهمیت ورزش اشراف کامل دارند. وقتی بودجه وزارت بهداشت و وزارت ورزش را با هم مقایسه می کنیم تازه مشخص می شود ما چقدر در ترویج ورزش همگانی کم کاری کرده ایم. وقتی به ازای یک تا سه میلیون سرمایه گذاری در ورزش می توانیم تا بیست برابر بهره وری داشته باشیم چرا باید این فرصت را از دست بدهیم؟ بدیهی است اقدامات هدفمند و برنامه ریزی شده در ورزش بهره وری به همراه دارد. در غرب از ورزش خصوصا فوتبال پول در می آورند اما ما فقط در آن هزینه می کنیم. قطر کشور کوچکی است اما جام جهانی برگزار می کند چون اهداف بلندی در سر دارد. عربستان هم وقتی چهره های شاخص فوتبال را جذب می کند قصد دارد از طریق پر مخاطب ترین ورزش، اهداف دیگری را دنبال کند. بنده قدرشناس اقدامات مسئولین گذشته هستم اما معتقدم علی رغم تلاش های انجام شده آنها، نتوانسته ایم از پتانسیل بالایی که داریم بهره لازم را ببریم. به نظر من اینکه بخواهیم فرهنگ را به ورزش تزریق کنیم درست نیست چون خود ورزش یک مقوله فرهنگی است. ورزش فرهنگ خواه نیست بلکه فرهنگ ساز است. نقشی که ورزش می تواند در فرهنگ اجتماع و خانواده ایفا کند را نمی توان انکار کرد.
در حال حاضر نزدیک به 20 درصد جامعه ما ورزش می کنند که پیش بینی شده مطابق برنامه ریزی و با طرح ویزه “ورزش و مردم”، تعداد جمعیت ورزشکاران را به 40 درصد برسانیم. در این طرح پی گیری خواهیم کرد تا سالن های خالی را بطور رایگان در اختیار مردم بگذاریم.
نگاه مدیریتی استفاده از ظرفیت بین بخشی است که این مهم با تعامل و همکاری بین وزارت ورزش و نهادهای دیگر از جمله آموزش و پرورش به بار خواهد نشست.
حجت الاسلام حسنخانی با اشاره به اهتمام وزارت ورزش جهت گسترش ورزش همگانی گفت: با دکتر دنیا مالی از قبل همکاری نداشتم اما شهادت می دهم دغدغه ایشان احیای جایگاه ورزش است. در همین راستا بر دو اصل قانونمداری و فساد ستیزی تاکید دارد. طی مدت کوتاه ورزشگاه آزادای به زیبایی بازسازی شد. فدراسیون ها و اماکن ورزشی از پرداخت مالیات معاف شدند و اقدامات دیگری انجام شده که پیامدهای آن در آینده نزدیک نمود عینی پیدا خواهد کرد. در نظر است طی برنامه یک ساله و سه ساله دغدغه جامعه ورزش به حداقل برسد. نیاز داریم هر دو حوزه فرهنگی و ورزش همگانی را باز تعریف کنیم. مسئولین نظام نیز بر این امر تاکید دارند که جایگاه ورزش ارتقا پیدا کند اخیرا طی جلسه ای که با دکتر قالیباف داشتیم ایشان وعده داد با تمام وجود به گسترش ورزش همگانی کمک خواهد کرد. رییس جمهور محترم نیز نگاه ویژه ای نسبت به ورزش دارد. وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند ورزش همگانی ضرورت است جای هیچ حرفی باقی نمی ماند که ما با تمام توان در این راستا گام برداریم. فدراسیون ها نباید در عرصه فرهنگی و گسترش ورزش همگانی کم کاری کنند. ما می توانیم از ظرفیت عظیمی که در کشور داریم استفاده کنیم. با وجود بزرگان و ستارگان ورزش که سرمایه هایی این مملکت محسوب می شوند به مربی فرهنگی نیاز نداریم. می توانیم از معلمان ورزش به نحو مطلوب استفاده کنیم. مدارس در سال بیش از 150 روز تعطیل اند طی این مدت می توان از همین معلمان ورزش در سالن های آموزش و پرورش به بهترین وجه کمک گرفت.
ایشان در پایان تاکید کرد: ما نیازمند انقلاب در حوزه ورزش هستیم. باید باور کنیم عرصه ورزش عرصه ضرورت است.‌ متاسفانه عده ای دیوار ورزش را کوتاه می بینند و علاقه دارند شرایط بر وفق مراد آنها پیش برود اما وزیر ورزش با جدیت پی گیر اقتدار حکمرانی در ورزش است. ما تنها متولی فرهنگ یک بخش از جامعه هستیم. طلبکار هیچکس نیستیم بلکه خودمان را بدهکار جامعه ورزش می دانیم. تمام سعی و تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در راستای فرهنگ سازی از طریق ورزش و علاقه مند کردن جامعه به ورزش همگانی از هیچ کوششی فروگذار نکنیم. خوشبختانه ابزار و امکانات این مهم نیز فراهم است تا اثر مثبت از خود به یادگار بگذاریم. 
لازم به ذکر است در ابتدای این نشست دکتر دستگردی دبیر فدراسیون شطرنج گزارش کوتاهی در ارتباط با انتخابات پیش روی این فدراسیون ارائه کرد. وی با اشاره به تایید صلاحیت مدیریتی سه نامزد انتخابات به نام های کمال جوانمرد، شادی پریدر و محمد نیکو کار، اظهار امیدواری کرد پس از 22 ماه بلاتکلیفی و چند بار تعویق انتخابات در نهایت 14 اسفند رییس فدراسیون برگزیده شود.
همچنین در خلال این جلسه لوح تقدیری که از سوی محمد رضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی به نمایندگی از سوی اعضای کارگروه تهیه شده بود به رسم قدردانی و یادبود توسط معاونت فرهنگی وزیر ورزش تقدیم محمود شهباز عکاس با سابقه و پرتلاش عرصه ورزش و تصویرگر جلسات کارگروه ورزش شد.
251256
The post تهرانی: رییس آینده فدراسیون فوتبال، امید به جامعه ورزش تزریق کند first appeared on خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا.
+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/703688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فردا 30 اسفند، اعتدال بهاری و آغاز رسمی نوروز 1404

دیدار میرشاد ماجدی با مشاور وزیر امورخارجه درباره حضور اتباع در فوتبال

بودجه کمیته ملی المپیک و پارالمپیک اعلام شد

اولاد: تلاشم کسب سکو در دو ماده دیسک و وزنه در جهانی هند است

برپایی ایستگاه‌های توزیع افطار در ورزشگاه آزادی

36 بسته مدیریت مصرف برق رونمایی شد

پیش‌بینی شرایط جوی پایدار و دمایی متعادل در یزد

علی دایی: نوروز با سفره خالی شور و شوقی ندارد/ مشکل امنیتی همراه مشکلات اقتصادی است/ با توریسم نیازی به نفت و گاز نداریم/ فوتبال 5 درصد دلخوشی مردم هم نبود/ حضور در AFC و فیفا؟ سن و سالم بالا رفته!/ به ورزش و فوتبال خیانت می کنند/ درباره پرونده ویلموتس از

جهش بیمه دی در بازار سرمایه با مجوز افزایش 111 درصدی سرمایه شرکت

جزئیات بیمه گوشی و لب تاپ دانشجویان

منظور: دو‌ دهک بالا، نیمی از انرژی را مصرف می‌کنند

گفتگوی تلفنی نفت را ارزان کرد

شرط اعمال بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده

نفت ایران؛ از استعمار تا استقلال

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت: حذف برق و گاز ایران، نصف عراق را به خاموشی می‌برد

سهم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و مسکن در بودجه 1404 چقدر است؟

عارف: حل ناترازی آب اولویت اصلی در 6 ماه آینده است

جدیدترین قیمت برنج خارجی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار شد: ضرورت تشکیل تیم مددکاری توسط فرزندان شاهد شاغل در بنیاد

هوش مصنوعی جدیدی که قدرت استدلال مغز را شبیه‌سازی می‌کند

لطف بزرگ به پی‌اس‌جی با دستکاری تقویم!

روسیه با قهرمانان جهان و المپیک خود در کشتی آزاد قهرمانی اروپا

بودجه وزارت ورزش در سال 1404 اعلام شد

واکنش ITIA به اتهامات انجمن جوکوویچ

چه کسی رئیس IOC می‌شود؟

قالیباف جداول بودجه 1404 را ابلاغ کرد

قیمت اونس طلا می‌تازد

دستورالعمل ثبت‌نام مجردها در طرح‌های حمایتی مسکن ابطال شد

بخشنامه دستمزد 1404 کارگران ابلاغ شد

سخنان جالب دکتر قمشه ای

درگیری هوش مصنوعی با خواندن ساعت و تقویم

جواد خیابانی: هیچ دشمنی‌ای با قلعه‌نویی ندارم

خیابانی: هر کدام از تیم‌های لیگ‌ برتر به جای تیم ملی بودند، صعود می‌کردند

رستوران اسطوره یونایتد با بدهی هنگفت تعطیل شد

ورزشگاه‌های دیدارهای لیگ قهرمانان فوتبال آسیا مشخص شد

قهرمان ایرانی کشتی المپیک، یک طلای دیگر می‌خواهد

علی‌اکبری: از رسانه‌ای کردن ماجرای توله شیر پشیمانم

پیش بینی آب و هوای یزد برای فردا پنجشنبه 30 اسفند 1403

پرداخت خسارت افت قیمت خودرو در حق بیمه شخص ثالت لحاظ نشد

دولت عیدی معلولان را قطع کرد؟

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی: در ایام عید حتما کارت سوخت همراه داشته باشید

طی یک هفته دولت چقدر حقوق پرداخت کرد؟

رفتار و منش فرزندان شهدا برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است

تا بوده همین بوده!

پرسپولیس برترین تیم نیم فصل دوم لیگ برتر

ادعای عجیب علی پروین: نمی‌دانم جام‌ها کجاست!

کاهش چشمگیر مصدومان چهارشنبه‌سوری در یزد

رونمایی از 36 بسته مدیریت مصرف برق برای تابستان

آمار مصدومان چهارشنبه‌سوری در یزد به 39 نفر رسید

سرعت‌بخشی به پروژه‌های ورزشی در البرز