خبر یزد

آخرين مطالب

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم فرهنگی

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور از همکاری معاونت علمی و وزارت آموزش و پرورش برای آموزش یک میلیون دانش‌آموز و یکصدهزار معلم در سراسر کشور خبر داد.
به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین در نشست هم اندیشی با وزارت آموزش و پرورش با اشاره به همکاری معاونت علمی و آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش آموزان و معلمان به عنوان گامی آینده‌نگرانه برای تربیت نیروی متخصص حوزه هوش مصنوعی گفت: فاز نخست برنامه آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز، از تابستان 1404 آغاز می‌شود و به طور همزمان، یکصد هزار معلم نیز در حوزه فناوری هوش مصنوعی آموزش می‌بینند.
وی، برنامه ویژه آموزش رایگان هوش مصنوعی را شامل بخش‌های نوآورانه و متنوع به منظور ایجاد جذابیت و آشناسازی متخصصان آینده این حوزه عنوان کرد و گفت: این برنامه به شکلی ویژه و جذاب طراحی شده است به طوری که شامل بخش‌های عملی نیز خواهد بود. از ابتدای سال تحصیلی آینده، یک میلیون دانش‌آموز در سنین 7 تا 15 سالگی را تحت پوشش قرار دهد. این برنامه به صورت کاملاً عملی و جذاب طراحی شده است.
افشین تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص را یکی از مؤلفه‌های اساسی در توسعه و پیشرفت کشور در فناوری هوش مصنوعی دانست و افزود: با آغاز فعالیت دولت چهاردهم، موضوع آموزش و یادگیری را با جدیت دنبال شد و در همین راستا، در نخستین گام فراخوانی اعلام کردیم که از تدریس هوش مصنوعی توسط استادان دانشگاه، حمایت کنیم. مجوز تدریس دو واحد درسی را از وزیر علوم هم دریافت کردیم تا هوش مصنوعی، مستقل از این‌که دانشجو در چه رشته‌ای تحصیل می‌کند، به عنوان واحدهای موظف، ثبت شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، با اشاره به تدریس سرفصل‌های دانشگاهی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها گفت: این کلاس‌ها از مهر تا دی ماه امسال برگزار شد که نسخه ضبط شده کلاس‌ها، به صورت رایگان در پلتفرم‌های آموزش مجازی در حال بارگزاری است تا دانشجویان از سراسر کشور، بدون محدودیت به این منابع آموزشی دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه کوانتوم عنوان کرد: همین فرآیند مجددا در سال تحصیلی جدید اجرا خواهد شد ضمن این‌که با استفاده از همین سازوکار، از تدریس سرفصل‌های درسی و آموزش دانشجویان در حوزه فناوری کوانتوم نیز حمایت می‌کنیم.
افشین، با اشاره به حمایت از استادان به ازای تدوین سرفصل‌های درسی در حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم گفت: علاوه بر تدریس این دوره‌ها، از تدوین سرفصل‌های درسی حمایت می‌کند به طوری‌که برای هر سیلابس هوش مصنوعی 100میلیون تومان و به ازای هر سیلابس درسی کوانتوم 150 میلیون تومان به اساتیدی که تدریس کرده و کلاسشان را ضبط کنند، تعلق می‌گیرد.
وی در ادامه عنوان کرد: معاونت علمی به طور گسترده و دقیق، تجربه کشورهای مختلف از جمله روسیه و چین در تدریس هوش مصنوعی را مورد بررسی و مطالعه قرار داد و کتاب‌های درسی و مدل‌های آموزشی مختلف را ارزیابی کرد. در این ارزیابی‌ها، ویژگی‌های فرهنگی و بومی هر کشور و روش آموزشی اتخاذشده نیز مد نظر قرار گرفت. همچنین مدل‌هایی که در سایر کشورها پیاده شده است مانند آموزش از طریق بازی را در کشور بومی‌سازی کردیم.
افشین، با بیان این‌که رویکرد معاونت علمی، «فناوری هوش مصنوعی برای همه» است و ناظر به همین رویکرد، از یادگیری علاقمندان هوش مصنوعی، از هر قشر و گروه سنی، حمایت می‌کند، ادامه داد: باید همین آموزش را برای والدین نیز پیاده‌سازی کنیم زیرا وقتی کودک هوش مصنوعی را می‌آموزد، پرسش‌هایی در ذهن او ایجاد می‌شود که پدر و مادر باید قادر باشند به این پرسش‌ها پاسخ بدهند.
وی افزود: این آموزش‌ها در دسترس همگان است و والدین هم می‌توانند از این آموزش‌ها استفاده کنند. حمایت‌ها به گونه‌ای طراحی شده است که بهترین اساتید علاقمند به آموزش هوش مصنوعی کشور، این حوزه را تدریس کنند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/703881/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عرفان حیدری سرمربی تیم ملی تکواندو ویتنام شد – خبرگزاری ورزش ایران

سرمربی قرقیز: بیرون از خانه مشکل داریم!

درخواست ملی پوشان از هواداران تیم ملی

توانایی بازیکنان استقلال همین است که می‌بینید! – خبرگزاری ورزش ایران

ماه از نیمکره شمالی و جنوبی!

دولت چین از دیپ‌سیک برای بهبود خدمات دولتی و اجرایی بهره می‌برد

سفره مردم و خانواده‌ها هر سال خالی‌تر از قبل می‌شود/ هر روز سرقت‌های خیابانی بیشتر می شود/ امیدوارم با کارتال قهرمان شویم

چگونه در ماه رمضان ورزش کنیم و سلامت بمانیم؟

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

خاکستری تر از دو سه سال گذشته ام

دانشمندان «ژن زبان انسانی» را به موش‌ منتقل کردند؛ نتیجه شگفت‌انگیز بود

بازیکن امارات: انتظار دیدار دشواری داریم

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین 1404

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

داستانک/ درویش و خواجه

ماژول آتنا در ماه را ببینید!

حاشیه هایی از آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با امارات

محمد قربانی در حاشیه تمرین تیم ملی: شرایط خوبی داریم و تمرینات منظمی داریم

بازیکنان یزد با حمایت می‌توانند در المپیک افتخارآفرین باشند

حججی: تجهیزات حرف اول‌ را در ترای‌اتلون می‌زند؛انحصار باید از بین برود

علی دایی: مشکل اقتصادی مشکل امنیتی می‌آورد/ مگر ما مملکت فقیری هستیم؟

خبر جدید دولت برای فرهنگیان/ بودجه وزارت آموزش و پرورش برای سال 1404 چقدر است؟

حججی: تجهیزات حرف اول‌ را در ترای‌اتلون می‌زند؛انحصار باید از بین برود – آفتاب نو | اخبار ورزشی

انتخاب بانوان شایسته در ورزش قابل تقدیر است | اخبار ورزشی

اسکواش یزد آینده بسیار خوبی در ایران و جهان دارد

حججی: تجهیزات حرف اول‌ را در ترای‌اتلون می‌زند/ باید انحصارطلبی را در ورزش از بین برد

افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 1404

بخشنامه مهم وزارت کار درباره دستمزد 1404 کارگران

وقت عیدی دادنه! با آکادو، یه هدیه خاص دیجیتال به عزیزانت بده

سبد بدهم نارنج می چینی؟

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم

بحران در آرژانتین؛ لائوتارو به بازی اروگوئه نرسید

اعلام رسمی پایان همکاری استقلال با نوازی

باشگاه پرسپولیس: کارتال لیست ورود و خروجی نداده است

مادرید میزبان فینال لیگ قهرمانان

بهترین زمان سفر به یزد

آیین تجلیل از جوانان برتر استان کرمان

بازدید معاون استاندار از مراکز امدادی یزد در چهارشنبه سوری

رکوردشکنی های پیاپی مصرف بنزین در نخستین روزهای تعطیلات نوروزی

تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر نظارت مستمر بازار شب عید

یک کتاب خوب/ تغییر ممکن است سخت باشد

بزرگترین سیاهچاله در کیهان

حضور خانم‌ها در سطح مدیریت ورزش، عدالت جنسیتی را رقم می‌زند

ورزش ایران در سالی که گذشت

سهم 11 میلیارد یورویی برای واردات کالاهای اساسی و دارو در بودجه 1404

سال رکورد زنی طلا؛ از پیش فروش سکه تا رونق صندوق‌های بورسی

آیین تجلیل از فرزندان شهدای شاغل در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد