خبر یزد

آخرين مطالب

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده اقتصادي

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / یک کارشناس اقتصادی درباره پیش بینی نرخ دلار در سال آینده توضیح داد که مهمترین عامل در پیشگیری از جهش های ارزی انضباط بخشی به رفتار مالی دولت و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های سفته بازانه است که می تواند در این بخش موثر باشد.
حسن حسن خانی با بیان اینکه افزایش قیمت دلار از چند وجه قابل بررسی است، گفت: یکی از دلایل افزایش نرخ دلار در روزهای اخیر روی کار آمدن مجدد ترامپ است؛ بنابراین درباره این افزایش نرخ ها می توان گفت که از خارج از مرزها دنبال می شود.
وی افزود: به خصوص برخی از مقامات واشنگتن هم رسماً و علنا اعلام می‌کنند که اگر من جای مردم ایران بودم یا اگر ما جای مردم ایران بودیم دارایی های خود را تبدیل به ارز خارجی یا تبدیل به دلار یا طلا می‌کردیم. بنابراین می توان آن را یک نوع توطئه و یک جنگ اقتصادی از سوی دولت جدید آمریکا تلقی کرد.
این کارشناس اقتصادی در ادامه گفت: تئوری اینکه چسباندن نرخ رسمی به نرخ غیر رسمی یا نرخ بازار آزاد می‌تواند جلوی شوک‌های ارزی را بگیرد، غلط است، وقتی نرخ رسمی ارز افزایش پیدا می کند در نرخ غیر رسمی جهشی صورت می گیرد که هیچ عاملی نمی‌تواند آن جهش را کنترل کند.
بازار
وی در پاسخ به این سوال که بازار دلار را برای سال آینده چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: مهمترین عامل در پیش‌بینی نرخ غیر رسمی دلار در سال آینده میزان انضباط مالی دولت است. اگر دولت بتواند بخش ارزی و بخش ریالی بودجه خود و بودجه شرکت‌های دولتی را مشخص کند، اگر بازگشت ارز حاصل از شرکت‌های پتروشیمی که عمدتاً دولتی هستند به چرخه رسمی اقتصاد در اختیار بانک مرکزی به موقع قرار بگیرد و شرکت های دولتی به خصوص شرکت ملی نفت و توابع نفت ارز حاصل از فروش نفت را به چرخه اقتصاد رسمی برگردانند و در اختیار بانک مرکزی قرار دهند و تعلل نکنند که البته شامل حال شرکت های پتروشیمی، فولادی، سیمانی، شرکت های بزرگ دولتی و شبه دولتی نیز می‌شود، به نظر می‌رسد که دلار 100 هزار تومانی اساساً در حد یک گمانه باقی خواهد ماند.
وی در ادامه گفت:اما اگر انضباط مالی دولت و شرکت‌های دولتی رعایت نشود و استقرار کامل نظام پرداخت به ذینفع نهایی محقق نشود و ابهام در عملکرد شرکت های دولتی و زیر مجموعه دولت وجود داشته باشد چه بسا نرخ غیر رسمی دلار نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
حسن خانی اظهار کرد: مهمترین عامل در پیشگیری از جهش های ارزی انضباط بخشی به رفتار مالی دولت و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های سفته بازانه است که هم می تواند در این بخش موثر باشد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/703927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین لژیونری که به تمرینات تیم ملی والیبال می‌آید‌

ساحلی‌بازان با گلباران اندونزی استارت زدند

کاهش 100 درصدی حوادث فوتی در جاده‌های یزد

لزوم حفظ حرمت رمضان در نوروز

واژگونی اتوبوس یزد- کرج؛ 21 نفر مصدوم شدند

توجه نداشتن راننده اتوبوس یزد-کرج به جلو حادثه آفرید/حال مصدومان حادثه مساعد است

خبری خوب درباره خط‌آهن شلمچه-بصره

سفره هفت سین ایرانی در فضا!

لژیونر پرسپولیسی روز بازی ایران گل کاشت

گیتی موسوی: احتمالاً دوباره هواپیما بکشم

ایران؛ بالاتر از آمریکا، سنگال و شاید حتی ژاپن

تشکیل اردوی تیم ملی تیر و کمان دانشجویان با حضور 20 کماندار

بررسی احتمالات صعود ایران به جام جهانی در بازی با ازبکستان

واژگونی وحشتناک اتوبوس در جاده یزد + فیلم

اتفاق تاریخی: یک زن رییس کمیته ملی المپیک شد

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی ایران و اندونزی از تلویزیون + شبکه ورزش ‌و پخش آنلاین

پخش زنده و خلاصه بازی ایران و اندونزی از تلویزیون + شبکه ورزش ‌و پخش آنلاین

دستور معاون استاندار یزد برای رسیدگی به حادثه واژگونی اتوبوس در مسیر یزد-میبد

صادرات ایران به قاره امریکا چقدر است؟

تاریخ انقضای اعتبار کالابرگ اعلام شد

شعری زیبا از حسن غزنوی

پیگیری مسائل حوزه اقتصاد و تولید استان در نشست استاندار با معاون وزیر صمت

پیام استاندار یزد به مناسبت آغاز سال نو

پیام استاندار یزد به مناسبت نام‌گذاری سال 1404 از سوی مقام معظم رهبری

کشف ترکیبی جدید برای مقابله با «قارچ‌های مقاوم به دارو»

هویلند: قصد تمسخر نداشتم، رونالدو الگوی من است

چشم‌های بوژوویچ از عملکرد ملی‌پوش‌ها برق زد!

کرستی کاونتری: ورزش، قدرت ایجاد اتحاد جهانی را دارد

نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با حضور یک ایرانی

انتخاب اولین رئیس زن تاریخ کمیته بین‌المللی المپیک/کاونتری: افتخاری بزرگ و مایه خرسندی است

کاهش 30 درصدی حجم برف کشور

پیش‌بینی فیلترینگ در سال آینده

کارشناس اقتصادی: پیش‌بینی اشتباه همتی، قیمت ارز را بالاتر برد

ابلاغ حقوق ورودی واردات موبایل در سال 1404

بازار سیاه بلیت هواپیما جمع شد؛ انسداد 500سایت غیرمجاز

یافته‌های جالب از جدیدترین گزارش جهانی شادی

کومان: عادلانه نبود، باید اسپانیا را می‌بردیم

همیلتون: امیدواریم به مک‌لارن برسیم!

تمرینات ریکاوری دنی کارواخال

واژگونی هولناک اتوبوس مسافری در یزد/ تعداد مصدومان اعلام شد

ورزش ایران در سال 1403؛رکوردشکنی ایران با 25 مدال پارالمپیک

دنیامالی: با مقصران قطعی برق در ورزشگاه آزادی برخورد خواهد شد؛ قدم رییس جمهور خیر بود

میرزازاده: کشتی بالاترین نمره را گرفت

معاون شهید امیرعبداللهیان: بخشی از پول ایران در اختیار چین قرار دارد که بهره آن را می‌گیریم

شاعرانه/نه می‌دانم چرا بار سفر بستم که بگشایم

ادعای وینیسیوس: حق من بود گل بزنم!

پیروزی دراماتیک برزیل بر کلمبیا با گلزنی زوج رافا - وینی

حسرت بزرگ علی قلی‌زاده مقابل امارات

گل‌های دیدار برزیل - کلمبیا

ماشاریپوف در مورد قطعی برق آزادی سخن گفت!