خبر یزد

آخرين مطالب

اعتبار کالابرگ امروز واریز می‌شود اقتصادي

اعتبار کالابرگ امروز واریز می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - فارس /به گفته سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت رفاه، اعتبار بخش دوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی امروز واریز و از فردا قابل استفاده و خرید می‌شود.
سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی،‌ اعلام کرد،‌ امروز عصر اعتبار بخش دوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی برای دهکهای یک تا سوم افراد غیر تحت پوشش نهادهای حمایتی واریز و از فردا پنج شنبه قابل استفاده و خرید می‌شود.مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی هفته قبل از پنج شنبه و بعد از عید فطر برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی آغاز شد.در مرحله اول کالابرگ الکترونیکی نیز 55 میلیون نفر توانستند از کالابرگ استفاده کننند.مرکز روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از واریز اعتبار گام دوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم و اجرای آن از فردا خبرداد.مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی (بهزیستی و کمیته امداد) از تاریخ 13 فروردین 1404 آغاز شد. در ادامه گام دوم از مرحله دوم برای دهک‌های درآمدی اول تا سوم فردا چهارشنبه 20 فروردین پرداخت می شود. خانوار‌های مشمول درآمدی چهارم تا هفتم از سومین گام مرحله دوم دهک‌های چهارم الی هفتم می‌توانند از تاریخ چهارشنبه 27 فروردین به بعد می‌توانند از اعتبار تخصیصی برای خرید کالا‌های اساسی به ازای هر نفر 350 هزار تومان استفاده کنند.
این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم اجرا می‌شود. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر 500 هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر 350 هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد. این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد.ویژگی‌های طرح کالابرگ الکترونیک:- مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیازشان کالا‌های تعیین‌شده را خریداری کنند.- محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری خاصی وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.- مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.- اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خرداد ماه سال 1404 قابل استفاده و برداشت است.- خریداران می‌توانند محصولات تولیدکنندگان مختلف را از گروه‌های کالایی مدنظر انتخاب کنند.- مبنای دهک خانوار های مشمول، براساس یارانه پرداختی اسفند ماه 1403 است.طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 230 هزار فروشگاه عمده، خرد و 11 فروشگاه زنجیره‌ای (افق کوروش، اتکا، جانبو، دیلی مارکت، رفاه، گندم، مینومارت، هایپر‌فامیلی، هفت، شیرین عسل و وال‌مارکت) اجرا می‌شود.
به منظور تسهیل در فرایند آگاهی از موجودی اعتبار طرح کالابرگ میزان موجودی از طریق سرشماره V. Refah برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود.این پیامک فقط شامل میزان «اعتبار کالابرگ» بوده و فاقد هر گونه «لینک» است.مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هموطنان خواست همچنان مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/709227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

قابل توجه یامال؛ مسی با عینک رنگی جشن نگرفت!‏

شهرداری گرگان؛ فاتح نخستین بازی فینال بسکتبال

پایان بوکس نوجوانان آسیا با کسب 7 مدال توسط ایران

تغییرات روی صندلی ریاست چادرملو: عطایی رفت

مدیرعامل جدید چادرملو اردکان انتخاب شد

بابایی مدیر عامل چادملو شد؛ عطایی: برکناری نه، خودم استعفا کردم

دیدار وزیر ورزش با پیشکسوت پرسپولیس – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دیدار وزیر ورزش با محمود خوردبین/ مرد محترمی که فوتبال با او محترم‌تر شد

جلسه ستاد سی و دومین یونیورسیاد دانشجویان جهان برگزار شد | اخبار ورزشی

رکورد عجیب عربستان همه را غافلگیر کرد!

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

دنبال علم و دانش نرو!

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

دو نماینده قلعه‌نویی در قطر چه می‌کنند

درخشش تیم‌های ایرانی در تکواندو جام باشگاه‌های آسیا

ثبت‌نام 18 نفر در انتخابات فدراسیون کاراته

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

آنالیز تک گل پاریسی‌ها مقابل آرسنال

مهربان: کشتی سعی می‌کند با تیم کامل به بازی‌های کشورهای اسلایم برود

هم‌نظری مثبت وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال؛ هر کس سر جای خودش بنشیند!

برگزاری بازی چوگان در میدان امام (ره) (نقش‌جهان) اصفهان

سرانه فضای ورزشی در بهشهر 101 سانتی متر است

ورزشی به نام ایران به کام عربستان

مسئولان موی‌تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال از وضعیت خود گفتند

کشتی در مسیر درستی حرکت می‌کند/ لزوم حمایت از موی‌تای

بریکس دلار را دور زد

ایران به بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا وصل شد

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

ارزش تولیدات صنعتی منطقه آزاد چابهار به 52 هزار میلیارد تومان رسید

داستانک/ مرد فلج

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

کشف 6 دستگاه ماینر از 2 واحد مسکونی در یزد

مسئولان و کادر فنی موی تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال از وضعیت خود برای حضور در ریاض می‌گویند

مسئولان و کادر فنی موی تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال از وضعیت خود برای حضور در ریاض می‌گویند | اخبار ورزشی

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با رشته های موی تای،کشتی،ورزش های آبی و هندبال برگزار شد

تحول در زیرساخت‌های ورزشی مشهد با بهره‌برداری از نخستین زمین چمن مصنوعی استاندارد

«صبح و ورزش» با رویکردی تازه و هوش مصنوعی روی آنتن رفت

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با رشته های موی تای،کشتی،ورزش های آبی و هندبال برگزار شد | اخبار ورزشی

دنیامالی: فدراسیون فوتبال باید به اهالی فوتبال سپرده شود+ فیلم

سود بازرگانی انواع لاستیک سواری 20 درصد شد