خبر یزد

آخرين مطالب

پیش‌بینی یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز اقتصادي

پیش‌بینی یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایلنا / عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: توافق میان ایران و امریکا می‌تواند در کوتاه‌مدت وضعیت کنونی اقتصاد ایران را بهبود ببخشد و فضایی را برای تنفس اقتصادی ایجاد کند، انتشار اخبار حاکی از توافق می‌تواند نرخ ارز را در بازار آزاد البته به صورت هیجانی تا 30 درصد کاهش دهد چنانچه انتشار خبر مربوط به برگزاری زمان مذاکره طرفین به کاهش هفت درصدی نرخ ارز انجامید.
مهراد عباد، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، پیش‌بینی خود را از آنچه در صورت توافق ایران و امریکا روی خواهد داد تشریح کرد و گفت: مشکلاتی که اقتصاد ایران و در زیرمجموعه آن تجارت کشور با آنها روبه‌روست از تحریم‌های خارجی برمی‌آید که در چند دهه اخیر به اقتصاد ما تحمیل شده، اما علاوه بر تحریم‌های خارجی ناکارآمدی‌های داخلی و ضعف‌های مدیریتی نیز به سهم خود تجارت را با مشکل روبه‌رو کرده است و این دو جریان مانع از تحقق یک رشد اقتصادی مطلوب در کشور شده و به افزایش نرخ تورم دامن زده و سبب شده ارزش پول ملی ما روزانه کاهش پیدا کند. تا جایی که امروز شاهد هستیم ارزش این پول یک‌شبه از یک کامنت یا توئیت به میزان قابل‌توجهی تاثیر می‌پذیرد. 
وی در گفت‌وگو با ایلنا افزود: در این شرایط توافق میان ایران و امریکا می‌تواند در کوتاه‌مدت وضعیت کنونی اقتصاد ایران را بهبود ببخشد و فضایی را برای تنفس اقتصادی ایجاد کند، انتشار اخبار حاکی از توافق می‌تواند نرخ ارز را در بازار آزاد البته به صورت هیجانی تا 30 درصد کاهش دهد چنانچه انتشار خبر مربوط به برگزاری زمان مذاکره طرفین به کاهش هفت درصدی نرخ ارز انجامید. 
عباد ادامه داد: خواسته دیپلمات‌های ایرانی رفع تمام تحریم‌های ناعادلانه‌ای است که علیه ایران وضع شده با این حال حل چالش‌های برآمده از تحریم‌های امریکا علیه ایران حتی با فرض توافق در کوتاه‌مدت انجام نمی‌شود و به طور مثال موضوعی مانند پیوستن ایران به اف‌ای‌تی‌اف دست‌کم تا دو سال زمان می‌برد مگر اینکه دولت امریکا با حکم حکومتی زمینه تعجیل امور را فراهم آورد. 
بازار
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: فارغ از تحریم‌های خارجی در داخل کشور سیاست‌ها نهادگرا است، حدود 90 درصد اقتصاد ایران دولتی است و بنابراین برای رشد اقتصادی علاوه بر حل مشکل تحریم‌های خارجی نیاز به تحولات داخلی نیز وجود دارد.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر تاثیر توافقات بر بازار ارز کشور یادآور شد: نرخ ارز را باید بازار تعیین کند با این حال توافق می‌تواند به ریزش قیمت ارز در بازار آزاد و کاهش شکاف نرخ در بازارهای رسمی و غیررسمی هر چند به صورت هیجانی بینجامد. هر چند رئیس بانک مرکزی هنوز هم تصریح دارد که بازار آزاد ارز در کشور اصلا وجود ندارد با این حال بدیهی است که توافق از شدت نوسانات ارزی کم خواهد کرد.
عباد گفت: خواسته ما به وجود آمدن بستر مناسب برای تعامل تجاری سازنده با دنیاست ایران پتانسیل‌های زیادی دارد، اما متأسفانه به دلیل تحریم‌ها، بسیاری از این ظرفیت‌ها در نطفه خفه شده اما با کنار رفتن تحریم‌ها، اقتصاد ایران بار دیگر این فرصت را پیدا خواهد کرد که در عرصه‌های بین‌المللی با محدودیت‌های کمتری فعالیت کند و در راستای منافع خود گام بردارد. 
وی اظهار کرد: در سال‌های گذشته برای تولید و صادرات با بحران‌هایی مواجه بوده‌ایم و کنار رفتن تحریم‌ها به یقین می‌تواند تغییرات ملموسی به همراه داشته باشد از جمله اینکه شرکت‌های خارجی به همکاری با شرکت‌های ایرانی رغبت پیدا می‌کنند و بستری به وجود می‌آید تا با جذب سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی برای بهبود کیفیت کالاهای ایرانی اقدام شود. 
عباد در پایان تصریح کرد: ناگفته نماند که هر توافقی در صورتی می‌تواند پایدار باشد که برد برد باشد و طرفین در جریان توافق به یکدیگر امتیازاتی بدهند باید دید جریان مذاکرات چگونه پیش می‌رود. 

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/709694/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

تفنگ بادی، جان یک کودک در مهریز یزد را گرفت

نیکزاد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان نیر در اولویت است

هشدار زنگ خطر شیوع بیماری سرخک در یزد

بازداشت عوامل تخریب خط لوله انتقال آب به یزد

ورزش شدید شبانه موجب بدخوابی می‌شود

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد/ جزئیات

یزدی‌ها برای نخستین‌بار در 31 سالگی پدر می شوند!

وزش باد و تداوم سرمای شبانه در یزد

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و اقتصاد ورزش در کشور

سیاست دولت چهاردهم فرصت دادن به بانوان است

آموزش مهارت‌های ورزشی در مدارس ،کلید طلایی کشف استعدادهای ورزشی است

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

آیا هوش مصنوعی نژادپرست است؟

آنچلوتی قصد کناره‌گیری ندارد

عکس/ قول مهاجم اینتر به مردم ایران

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

یادگیری چگونه در مغز شکل می‌گیرد؟

راهکارهای بهبود وضعیت ورزش در مدارس کم‌برخوردار

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

طارمی به مردم ایران قول داد + عکس

اورسجی: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از ما در بحرین مدال طلا می‌خواهند/ دختران کبدی در هند برای موفقیت ناگویا آماده می‌شوند