خبر یزد

آخرين مطالب

افزایش چگالی باتری‌های لیتیوم-گوگرد با فناوری‌نانو تایید شد علمي

افزایش چگالی باتری‌های لیتیوم-گوگرد با فناوری‌نانو تایید شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /شرکت سالیدئون تکنولوژی (Solidion Technology) اعلام کرده است که باتری‌های لیتیوم-گوگرد (Li-S) این شرکت به چگالی انرژی 380 وات‌ساعت بر کیلوگرم (Wh/kg) دست یافته‌اند. هدف بعدی این شرکت رسیدن به 450 وات‌ساعت بر کیلوگرم است. این دستاورد چشمگیر به‌تازگی توسط یک تولیدکننده پیشرو در صنعت باتری خودروهای برقی تایید شده است.
شرکت سالیدئون با توسعه مجموعه‌ای از راه‌حل‌های نوآورانه، موفق به رفع مشکلات اصلی در زمینه تجاری‌سازی کامل باتری‌های لیتیوم-گوگرد شده است. این راه‌حل‌ها شامل آند لیتیوم فلزی محافظت شده با گرافن/الاستومر، کاتد گوگرد محافظت‌شده با گرافن سه‌بعدی و الکترولیت‌های شبه‌جامد یا جامد هستند.
باتری‌های لیتیوم-گوگرد دارای چگالی انرژی نظری بسیار بالاتر از 600 وات‌ساعت بر کیلوگرم هستند و در حال حاضر تنها راه‌حل عملی ذخیره‌سازی انرژی هستند که قادرند چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم-یونی را که حدود 260 وات‌ساعت بر کیلوگرم است، دو برابر کنند. از آنجا که ماده اصلی کاتد در این باتری‌ها گوگرد است که ارزان و فراوان است، باتری‌های لیتیوم-گوگرد گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه و محیط‌زیستی‌تر نسبت به دیگر فناوری‌ها محسوب می‌شوند. این باتری‌ها برخلاف باتری‌های لیتیوم-یونی، هیچ‌یک از عناصر فلزی کمیاب و گران‌قیمت مانند کبالت، نیکل و منگنز را شامل نمی‌شوند.
ترکیب هزینه بسیار پایین گوگرد با چگالی انرژی استثنایی، این امکان را فراهم می‌آورد که قیمت تولید باتری‌ها به کمتر از 65 دلار به ازای هر کیلووات‌ساعت (kWh) برسد. به این ترتیب، هزینه باتری خودروهای برقی که برای یک پکیج 100 کیلووات‌ساعتی (100 kWh) که امکان مسافت 500 مایل را فراهم می‌آورد، به 6500 دلار خواهد رسید. این میزان هزینه به‌زودی قابل مقایسه با هزینه موتورهای احتراقی خواهد بود، که این موضوع به ارزان‌تر شدن خودروهای برقی کمک می‌کند و حتی بدون نیاز به یاری‌های دولتی، این خودروها به‌طور قابل توجهی قابل دسترسی‌تر خواهند بود.
باتری‌های لیتیوم-گوگرد با استفاده از گوگرد به عنوان ماده اصلی کاتد، که در مقایسه با فلزات گران‌قیمت همچون کبالت و نیکل مقرون‌به‌صرفه‌تر است، به‌عنوان گزینه‌ای زیست‌محیطی‌تر شناخته می‌شوند. همچنین، هزینه پایین‌تر تولید گوگرد و چگالی انرژی بالا، به همراه هزینه پایین باتری‌ها، این فناوری را به یکی از گزینه‌های مقرون‌به‌صرفه برای خودروهای برقی و راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی تبدیل می‌کند.
در حال حاضر، فناوری باتری لیتیوم-گوگرد همچنان در حال پیشرفت و بهبود است و از آنجا که سالیدئون به هدف بعدی خود یعنی 450 وات‌ساعت بر کیلوگرم نزدیک می‌شود، این فناوری پتانسیل بالایی برای تجاری‌سازی و استفاده گسترده در صنایع مختلف، به ویژه در صنعت خودروهای برقی و سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی دارد.
به نقل از ستاد نانو، دستیابی به چگالی انرژی بالا و هزینه پایین‌تر باتری‌های لیتیوم-گوگرد که توسط سالیدئون تکنولوژی به‌دست آمده، نشان‌دهنده پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه توسعه فناوری‌های ذخیره‌سازی انرژی است. این موفقیت به همراه راه‌حل‌های نوآورانه در زمینه آندها، کاتدها و الکترولیت‌ها، این امکان را فراهم می‌آورد که صنعت خودروهای برقی به سمت دستیابی به هزینه‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر و عملکرد بهتر پیش برود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/709703/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

بلوک هبلکس اردکان و سود آوری بیشتر در پروژه‌ های ساختمانی

تفنگ بادی، جان یک کودک در مهریز یزد را گرفت

نیکزاد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان نیر در اولویت است

هشدار زنگ خطر شیوع بیماری سرخک در یزد

بازداشت عوامل تخریب خط لوله انتقال آب به یزد

ورزش شدید شبانه موجب بدخوابی می‌شود

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد/ جزئیات

یزدی‌ها برای نخستین‌بار در 31 سالگی پدر می شوند!

وزش باد و تداوم سرمای شبانه در یزد

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

نشانه‌های حیات در فراسوی منظومه / کشفی تازه از سیاره K2-18b

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

نیمار یک ماه خانه‌نشین شد

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

مناسبت روز/ شنبه، 30 فروردین‌ماه

ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و اقتصاد ورزش در کشور

سیاست دولت چهاردهم فرصت دادن به بانوان است

آموزش مهارت‌های ورزشی در مدارس ،کلید طلایی کشف استعدادهای ورزشی است

درخشش بیمه دی در خدمات‌رسانی به ایثارگران؛ رتبه اول توانگری و پرداخت به‌روز مطالبات درمانی

توقف شماره‌گذاری خودروهای تولیدی ایران خودرو به دلیل به‌روزآوری سامانه‌های دولت و فراجا

پرداخت 50 میلیون تومان پاداش برای این افراد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

آیا هوش مصنوعی نژادپرست است؟

آنچلوتی قصد کناره‌گیری ندارد

عکس/ قول مهاجم اینتر به مردم ایران

وقتی دخل و خرج دولت باهم نمی خواند

یادگیری چگونه در مغز شکل می‌گیرد؟

راهکارهای بهبود وضعیت ورزش در مدارس کم‌برخوردار

درآمد روزانه ثروتمندترین و فقیرترین افراد در برخی کشورها

از خوش‌باشی‌های بیخودی تا ریاضت‌های تارک دنیایی

طارمی به مردم ایران قول داد + عکس

اورسجی: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از ما در بحرین مدال طلا می‌خواهند/ دختران کبدی در هند برای موفقیت ناگویا آماده می‌شوند