خبر یزد

آخرين مطالب

ورزشگاه انقلاب هویت اصلی خود را از دست داده است ورزشی

ورزشگاه انقلاب هویت اصلی خود را از دست داده است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - محمدعلی ثابت قدم با بیان اینکه مجموعه آزادی ویترین بین المللی ورزش است، گفت: ورزشگاه انقلاب هویت اصلی خود را از دست داده است.
به گزارش ایسنا، نخستین نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی در سال جدید با حضور اکثریت اعضا و محمدعلی ثابت قدم رییس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و مرتضی وجداندار عضو هیات مدیره و معاون امور سرمایه گذاری این شرکت برگزار شد.
در ابتدای این نشست اسدالله بادامچیان رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با حضور در جمع اعضای کارگروه ورزش ضمن تبریک سال نو و عید فطر، از این مجموعه به عنوان تشکلی متخصص و صاحبنظر یاد کرد که جلسات آن با نظم و انضباط برگزار می‌شود. وی از مسئولین ورزش خواست دیدگاه‌ها و نقطه نظرات این مجموعه با تجربه و صاحب فکر را مورد توجه قرار دهند.
در ادامه جلسه محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه ضمن یادکردی از شادروان فرامرز ظلی ملی پوش اسبق فوتبال، گزارشی از برگزاری جلسات و حضور مهمانان طی سال 1403 ارائه کرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مسئولین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: عملکرد و فعالیت هایی که طی سال ها در شرکت توسعه انجام گرفته مطلوب جامعه ورزش نبوده و من امیدوارم مسئولین کنونی این مجموعه بتوانند با اقدامات مفید و موثر خود مسیر گذشته را تغییر دهند.
تهرانی با اشاره به وضعیت نامطلوب زمین شماره یک ورزشگاه شهید شیرودی تاکید کرد: قریب به هفتاد سال از این ورزشگاه خصوصا زمین شماره یک آن خاطره دارم. خاطره پیروزی دلچسب تیم ملی فوتبال کشورمان برابر اسراییل در قالب مسابقات قهرمانی آسیا و شادمانی مردم در اردیبهشت ماه سال 46 را هرگز فراموش نمی‌کنم. اخیرا فرصتی فراهم شد تا از نزدیک زمین شماره یک ورزشگاه مورد اشاره را ببینم که باید اذعان کنم از دیدن وضعیت آن متاثر شدم.
محمدعلی ثابت قدم رییس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی سخنران بعدی این نشست بود که در پاسخ به موارد مطرح شده و تببین فعالیت های این شرکت گفت: حدود 80 روز است که در شرکت توسعه مسئولیت پذیرفتم و طی این مدت تلاش کردم تا برآوردی از وضعیت این مجموعه، موقعیت فعلی و شرایط مطلوب آن داشته باشم. به نظر می رسد این مجموعه در طول زمان از هدف اصلی خود دور شده و اقداماتی که باید در آنجا انجام می شده تغییر شکل یافته است. ماهیت این شرکت مهندسی است اما برخی از پروژه هایی که اجرا شده با اساس آمایش سرزمینی مطابقت ندارد.‌
او ادامه داد: بسیاری از مجموعه ها به دلیل کمبود بودجه و کثرت آنها سال ها بلاتکلیف مانده‌اند و در شرایط کنونی امکان تکمیل آنها وجود ندارد. برخی از مجموعه ها به دلیل بی‌توجهی از ید شرکت توسعه خارج شده اند. برای تکمیل مجموعه های تحت مدیریت شرکت توسعه حدود پنجاه هزار میلیارد پول لازم داریم. البته رقمی معادل همین مقدار نیز دفتر فنی وزارت ورزش نیاز دارد تا پروژه ها را به بهره برداری برساند. بدیهی است چنین رقمی در حال حاضر موجود نیست لذا ناگزیریم در این رابطه اولویت بندی داشته باشیم. البته برای تامین هزینه‌ها نیز باید برخی از اماکن را که نیازی به آنها نداریم بفروشیم تا هزینه های مورد نیاز را تامین کنیم.
وی افزود: موضوع دیگر، هزینه های جاری قابل توجه شرکت است که بخش زیادی از آن صرف حقوق پرسنل می‌شود. در واقع ما حدود 400 نیروی فراتر از ساختار داریم که در طول زمان به این مجموعه اضافه شده‌اند. بخش اعظم این نیروها از تخصص لازم برخوردار نیستند و ما مجبوریم برخی از کارها را برون سپاری کنیم. بدیهی است که نظر بنده این نیست که آنها کنار گذاشته شوند بلکه باید تدبیری اندیشیده شود تا نیروهای مازاد بی آنکه آسیبی ببینند ساماندهی شوند.
وی ادامه داد: الان به جهت تامین هزینه‌ها بسیاری از سالن های ورزشی به بخش خصوصی واگذار شده و طبیعی است آنها به منظور کسب در آمد، تمام وقت امکانات سالن را در اختیار می گیرند و فضا برای پرورش استعدادهای ورزشی وجود نخواهد داشت. الان اغلب ساختمان های فدراسیون های ورزشی با معیارهای استاندارد مطابقت ندارد. مجموعه ورزشی انقلاب که باید محل اصلی ورزش باشد هویت اصلی خود را از دست داده و تبدیل به محل گردش و تفریح شده، این همه مکان غذا خوری و امکانات متعدد غیر مرتبط فضا را از ورزش گرفته است. اساس فعالیت شرکت توسعه مبتنی بر تامین زیرساخت های ورزش است اما متاسفانه در گذر زمان این وظیفه تغییر پیدا کرده است. تلاش خواهیم کرد، کارکرد شرکت را به ریل اصلی خود باز گردانیم.
ثابت قدم در ارتباط با بازسازی ورزشگاه آزادی خاطرنشان کرد: کار بازسازی بخوبی انجام گرفته و به موقع تحویل داده شد تا مشکلی برای فوتبال ایجاد نشود. البته ممکن است کاستی های جزئی وجود داشته باشد که یک نمونه آن یعنی جایگاه اهالی رسانه بود که برخی از اعضای حاضر به آن اشاره کردند. تلاش می‌شود این کم و کاستی‌های جزئی هم مرتفع شود. فکر می‌کنم در مجموع کار بازسازی با سرعت و دقت مناسب به پایان رسید و این ورزشگاه که ویترین بین المللی ورزش ما محسوب می شود در حال حاضر سرویس دهی مطلوبی دارد.
رییس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در پایان تصریح کرد: مطلوب این است که فضای ورزشی مناسبی در اختیار جامعه قرار گیرد اما این امر باید از استانداردهای قابل قبول برخوردار باشد. موافق نیستم کیفیت را فدای کمیت کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شورای نگهبان صرفا ایراداتی نسبت به CFT داشته و درباره پالرمو ایرادی نداشته است

جشن 35 سالگی تلسکوپ «هابل» با یک برج غول پیکر از گاز و غبار

ربات و انسان در چین مسابقه دو دادند

اصالت یک شهاب‌سنگ مریخی در دانشگاه صنعتی اصفهان تائید شد

چشم انسان با تحریک شبکیه رنگ‌های جدیدی می‌بیند

بلندگویی که فقط صاحبش صدایش را می‌شنود

ایستگاه فضایی بین‌المللی همه چیز ماست!

ماموریت «PUNCH» ناسا عکس‌های نور اول خود را گرفت

سلول‌ها می‌شنوند

جواهری که لقمه گلوگیر بارسلونا شد!

اولین پیروزی شاگردان پیاتزا در پلی‌آف پنجمی سری A

سرشاخ مدعیان برای رسیدن به دوبنده ملی آمریکا

اعزام تیم ملی گلف به مسابقات رنکینگ جهانی بنگلادش

برگزاری اردوی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در گرگان

خیز گرگ پارسی برای شکار بزرگترین جایزه دلاری مستر المپیا

علی کفاشیان در کمیته ملی پارالمپیک پست گرفت

پیکار ووشوکاران جوان و نوجوان کشور در شیراز آغاز شد

جلسه وزیر ورزش با تقوی و عطایی

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

تکاپوی مدیران استقلال برای انتخاب سرمربی جدید در سفر اروپایی

اورونوف؛ استخوان چند میلیون دلاری در گلوی پرسپولیس

مدارس یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

شناسایی 3 مورد بیمار مبتلا به سرخک در یزد

برگزاری مانور اضطراری دوسالانه در فرودگاه یزد

محقق شدن بیش از 98 درصد درآمدهای عمومی مصوب قانون بودجه استان یزد

اتوبوس حامل تریاک متوقف شد

مصدومیت جوان ١٩ ساله بر اثر سقوط از کوه در مهریز

برگزاری مانور اضطراری در فرودگاه یزد

شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق

ایجاد بانک اطلاعاتی بیماران خاص در میبد

آمادگی مخابرات منطقه یزد برای اتصال سازمانها و دستگاههای اجرایی استان به فیبرنوری

تعطیلی ادارات استان یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات یزد تعطیل است؟

خراسان جنوبی نیازمند تقویت ناوگان هوایی است

صنایع استان؛ ناترازی‌های انرژی را جهت طرح در هیات دولت گزارش کنند/ دعوت از فعالان اقتصادی یزد برای حضور در اکسپو 1404

واژگونی دم صبحی پژو مرگبار شد

سقوط از کوه جان جوان نوزده ساله را گرفت

یک فوتی بر اثر سانحه واژگونی پژو پارس در یزد

درخشش بانوی ورزشکار یزدی در رقابت‌های کشوری ددلیفت

قبل ورزش غذا بخوریم یا بعد ورزش؟

تلاش برای افزایش سرانه فعالیت بدنی

دختران جوان دوچرخه‌سوار در مهستان رکاب زدند | افرا ورزش

انسجام و هم‌افزایی عامل پیشرفت کاراته یزد است

تغییرات در فرمانداری‌های خوزستان و تأکید بر حمایت از ورزش بانوان

این اقدام در شب موجب بدخوابی می‌شود

هزینه‌کرد در حوزه ورزش سرمایه‌گذاری است

ظرفیت‌های کاراته استان باید به نحو احسن بهره‌برداری شود

ازبکستان حریف دختران تنیس روی میز ایران نشد | افرا ورزش

روز احساسی باشگاه رسانه ورزش مازندران در خانه سالمندان

استقلال در آستانه ورود به فوتسال بانوان

قاسمی طوسی : برگزاری رویدادهای فرهنگی و ورزشی در هویت فرهنگی و سواد سلامت تاثیرگذار است