خبر یزد

آخرين مطالب

مربی تیم وزنه‌برداری: شرایط خوبی برای مسابقات جهانی داریم ورزشی

مربی تیم وزنه‌برداری: شرایط خوبی برای مسابقات جهانی داریم
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مهر /مربی تیم وزنه‌برداری جوانان ایران با اشاره به آخرین وضعیت این تیم برای حضور در مسابقات جهانی گفت: رکوردهای خوبی جهت حضور در مسابقات جهانی پرو ثبت کردیم و شرایط خوبی داریم.
علی نصرتی مربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان ایران درباره شرایط تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی پرو گفت: در دره سنی جوانان با تیم کامل اعزام می‌شویم و هفته گذشته هم آخرین رکوردگیری از وزنه‌برداران جوان انجام شد. در رده سنی نوجوانان هم حسین یزدانی را در دسته فوق سنگین اعزام خواهیم کرد که البته خیلی امیدوار هستیم او رکوردهای قابل قبولی ثبت کند.
وی گفت: فکر می‌کنم تیم 7 یا 8 اردیبهشت ماه راهی پرو خواهد شد، مسافت زیادی با این کشور داریم و مدت زیادی هم در پرواز هستیم. امیدوارم این موضوع روی عملکرد وزنه‌برداران تأثیر نگذارد. همه تلاشمان را به کار می‌گیریم تا عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. خدا را شکر در فصل زمستان در شهر امیدیه که خوش آب و هوا بود اردو برگزار کردیم. در حال حاضر اردو ما تا زمان اعزام در تهران پیگیری خواهد شد و برنامه‌ها را جلو می‌بریم.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان اظهارداشت: تا لحظات آخر وزنه‌برداران طبق برنامه جلو می‌روند تا از شرایط ایده‌آل خارج نشوند و در شرایط اردو باشند. رکوردها هم راضی کننده است و امیدواریم وزنه‌برداران بتوانند در مسابقه هم همین رکوردها را تکرار کنند.
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان در پاسخ به این سوال که چقدر شانس مدال آوری داریم و با توجه به اینکه در مسابقات دوره قبل به میزبانی اسپانیا تیم به خاطر برخی مشکلات به عنوان یازدهمی رسید، آیا در این دوره می‌توان امید به تکرار قهرمانی داشت، عنوان کرد: با توجه به اینکه کشورها به سمت جوانگرایی رفتند و به دنبال کشف استعدادهای جوان هستند و در رده پایه به دنبال کار علمی و اصولی هستند، پیش‌بینی در مورد رنگ مدال سخت است. رقبا قوی هستند و ما هم تمام تلاش خودمان را به کار می‌گیریم. تا به الان هم رکوردهای خوبی ثبت کردیم ولی همه چیز به روز مسابقه بستگی دارد تا ببینیم وزنه‌برداران در روز مسابقه چه رکوردی ثبت می‌کنند.
نصرتی در پاسخ به این سوال که در دوره قبلی در مسابقات جهانی اسپانیا مسائل مربوط به بازه زمانی تست دوپینگ رعایت نشد و مشکلاتی ایجاد کرد، در این دوره شرایط به چه صورت بود، گفت: خوشبختانه همه موارد با پیگیری‌های فدراسیون لحظه به لحظه انجام شد و از این بابت مشکلی نیست. تست دوپینگ از وزنه‌برداران گرفته شده و هیچ مشکلی نداریم. در این مسابقات برای اولین بار وزنه‌برداران روی دو تخته وزنه می‌زنند. یک تخته مختص به بانوان است و یک تخته دیگر برای آقایان است.
بازار
وی در مورد اولین تجربه مربیگری با سهراب مرادی در رده پایه عنوان کرد: سهراب سابقه خوبی در ورزش قهرمانی داشته و تسلط کافی دارد. ضمن اینکه تجربیات زیادی هم داشت و وزنه‌برداران توانستند ارتباط خوبی با او برقرار کنند. او با مسائل روحی و روانی وزنه‌برداران آشناست و به خوبی آن را می‌شناسد بنابراین حضورش به عنوان سرمربی در رأس کادر فنی بسیار اثرگذار بود. حضورش در تیم نوجوانان و جوانان باعث افزایش روحیه همه وزنه‌برداران شد. با علم روز دنیا پیش رفت و همین موضوع هم باعث شد وزنه‌برداران رکوردهای خوبی ثبت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710213/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شورای نگهبان صرفا ایراداتی نسبت به CFT داشته و درباره پالرمو ایرادی نداشته است

جشن 35 سالگی تلسکوپ «هابل» با یک برج غول پیکر از گاز و غبار

ربات و انسان در چین مسابقه دو دادند

اصالت یک شهاب‌سنگ مریخی در دانشگاه صنعتی اصفهان تائید شد

چشم انسان با تحریک شبکیه رنگ‌های جدیدی می‌بیند

بلندگویی که فقط صاحبش صدایش را می‌شنود

ایستگاه فضایی بین‌المللی همه چیز ماست!

ماموریت «PUNCH» ناسا عکس‌های نور اول خود را گرفت

سلول‌ها می‌شنوند

جواهری که لقمه گلوگیر بارسلونا شد!

اولین پیروزی شاگردان پیاتزا در پلی‌آف پنجمی سری A

سرشاخ مدعیان برای رسیدن به دوبنده ملی آمریکا

اعزام تیم ملی گلف به مسابقات رنکینگ جهانی بنگلادش

برگزاری اردوی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در گرگان

خیز گرگ پارسی برای شکار بزرگترین جایزه دلاری مستر المپیا

علی کفاشیان در کمیته ملی پارالمپیک پست گرفت

پیکار ووشوکاران جوان و نوجوان کشور در شیراز آغاز شد

جلسه وزیر ورزش با تقوی و عطایی

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

تکاپوی مدیران استقلال برای انتخاب سرمربی جدید در سفر اروپایی

اورونوف؛ استخوان چند میلیون دلاری در گلوی پرسپولیس

مدارس یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404​

شناسایی 3 مورد بیمار مبتلا به سرخک در یزد

برگزاری مانور اضطراری دوسالانه در فرودگاه یزد

محقق شدن بیش از 98 درصد درآمدهای عمومی مصوب قانون بودجه استان یزد

اتوبوس حامل تریاک متوقف شد

مصدومیت جوان ١٩ ساله بر اثر سقوط از کوه در مهریز

برگزاری مانور اضطراری در فرودگاه یزد

شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق

ایجاد بانک اطلاعاتی بیماران خاص در میبد

آمادگی مخابرات منطقه یزد برای اتصال سازمانها و دستگاههای اجرایی استان به فیبرنوری

تعطیلی ادارات استان یزد فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 | آیا فردا 31 فروردین ادارات یزد تعطیل است؟

خراسان جنوبی نیازمند تقویت ناوگان هوایی است

صنایع استان؛ ناترازی‌های انرژی را جهت طرح در هیات دولت گزارش کنند/ دعوت از فعالان اقتصادی یزد برای حضور در اکسپو 1404

واژگونی دم صبحی پژو مرگبار شد

سقوط از کوه جان جوان نوزده ساله را گرفت

یک فوتی بر اثر سانحه واژگونی پژو پارس در یزد

درخشش بانوی ورزشکار یزدی در رقابت‌های کشوری ددلیفت

قبل ورزش غذا بخوریم یا بعد ورزش؟

تلاش برای افزایش سرانه فعالیت بدنی

دختران جوان دوچرخه‌سوار در مهستان رکاب زدند | افرا ورزش

انسجام و هم‌افزایی عامل پیشرفت کاراته یزد است

تغییرات در فرمانداری‌های خوزستان و تأکید بر حمایت از ورزش بانوان

این اقدام در شب موجب بدخوابی می‌شود

هزینه‌کرد در حوزه ورزش سرمایه‌گذاری است

ظرفیت‌های کاراته استان باید به نحو احسن بهره‌برداری شود

ازبکستان حریف دختران تنیس روی میز ایران نشد | افرا ورزش

روز احساسی باشگاه رسانه ورزش مازندران در خانه سالمندان

استقلال در آستانه ورود به فوتسال بانوان

قاسمی طوسی : برگزاری رویدادهای فرهنگی و ورزشی در هویت فرهنگی و سواد سلامت تاثیرگذار است