خبر یزد

آخرين مطالب

فرصت فتح سه‌گانه؛ بارسا خوش شانس است ورزشی

فرصت فتح سه‌گانه؛ بارسا خوش شانس است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /به نظر می‌رسد که پیروزی بارسلونا برابر لگانس با شانس زیادی برای این تیم به دست آمده است.
بارسلونا می‌تواند تنها 12 بازی تا کسب یک سه‌گانه تاریخی در سال بی‌نقص 2025 فاصله داشته باشد؛ پس از پیروزی اخیرشان برابر لگانس که باید گفت با خوش شانسی بسیاری همراه بود. آخرین شکست آنها روی گل سورلوث در وقت‌های اضافه آخرین بازی سال گذشته بود و از آن زمان در 24 مسابقه بدون شکست مانده‌اند.
آنها در لالیگا با هفت امتیاز اختلاف بالاتر از رئال مادرید قرار دارند (نتیجه‌ بازی رئال برابر آلاوس هنوز مشخص نشده است). در لیگ قهرمانان هم پس از پیروزی 0-4 در بازی رفت برابر دورتموند به احتمال زیاد در نیمه‌ نهایی حضور دارند و در فینال کوپا دل‌ری نیز به مصاف رئال مادرید خواهند رفت که در تمام دیدارهای این فصل مقابلش پیروز شده‌اند. همه‌ چیز برای تیم فلیک خوب به نظر می‌رسد اما کاملاً روشن است که ادامه فصل دشوارترین بخش آن است.
این سرمربی آلمانی تقریباً هیچ چرخشی در ترکیب انجام نداد تا بار دیگر نشان دهد چه اهمیتی برای قهرمانی در لالیگا قائل است؛ چیزی که همیشه بر آن تاکید کرده است. لگانس در بازی رفت (1-0) بارسا را غافلگیر کرد و شب گذشته نیز در آستانه تکرار آن بود و در همان دقایق ابتدایی به گل نزدیک شد. دنی رابا در سمت راست یک حرکت عالی انجام داد و با سرعت از اینیگو مارتینز عبور کرد و یک پاس مرگبار به آلتیمیرا رساند اما شزنی با یک واکنش عالی مانع گل‌زنی شد.
شاگردان بورخا خیمنز در دقایق ابتدایی بارسلونا را به‌ خوبی کنترل کردند. اولین فرصت جدی بارسا در دقیقه 22 به دست آمد اما این تقریباً تنها موقعیت خوب بارسلونا بود، همراه با یک شوت از لامین یامال که به تور کناری دروازه خورد.
خبر بد نیمه اول، بدون شک مصدومیت عضلانی بالده بود که او را مجبور به ترک زمین کرد و جایش را به جرارد مارتین داد. یک شوت از رابا که با اختلاف کمی به بیرون رفت، سه‌گانه موقعیت‌های خطرناک نیمه اول را کامل کرد.
طبق انتظار، فلیک از عملکرد تیمش در نیمه اول راضی نبود و در آغاز نیمه دوم، دی‌یونگ را به‌ جای آرائوخو به زمین فرستاد و اریک را به قلب خط دفاعی بازگرداند. در همان شروع نیمه دوم، بارسلونا آنچه را که معمولا «شانس قهرمان» نامیده می‌شود، تجربه کرد و با یک گل به خودی از لگانس پیش افتاد.

خبر یزد


لگانس جلو کشید و این کاری‌ است که معمولاً مقابل بارسلونا جواب نمی‌دهد. فرمین می‌توانست چند دقیقه بعد بهترین گل عمرش را بزند اما ضربه نهایی‌اش به بیرون رفت. با گذشت دقایق، لگانس کنترل را در دست گرفت و از عقب‌نشینی بارسا بهره برد. در 15 دقیقه پایانی، منیر و دیه‌گو گارسیا وارد زمین شدند. دومی در اولین لمس توپش، پس از پاس خوب خوان کروز در آستانه زدن گل تساوی بود. لگانس نمی‌توانست تهاجمی‌تر از این عمل کند.
آخرین فرصت تیم میزبان هم نصیب منیر شد. او در موقعیت تک‌ به‌ تک با شزنی قرار گرفت اما اینیگو مارتینز با یک تکل دفاعی عالی شوت او را مهار کرد. با وجود تلاش در تمام دقایق، لگانس نتوانست در دیداری که به‌ شدت شایسته‌اش بود، گل بزند. هرچند، شانس قهرمان هم در این مسابقات نقش دارد و این بار به سود بارسلونایی ظاهر شد که انسانی عمل می‌کند و گاهی هم مانند این بازی نمایش‌های ضعیفی دارد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710669/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

سفر علی نظری جویباری به هلند؛ بازدید از امکانات برای اردوی تابستانی یا انتخاب سرمربی جدید؟

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

آغاز شمارش معکوس برگزاری رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

بازتاب هویت: از جریان‌های سیاسی تا بیان فرهنگی – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

گسترش تعاملات فرهنگی و هنری در دیدار مدیر کل بنیاد حفظ آثار با مدیر حوزه هنری +تصاویر

پدیده ایرانی جام را لمس کرد – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

پیروزی ایران بر سوریه با رکسانا و دلارام | افرا ورزش

همکاری قهرمان ایرانی کشتی المپیک با عربستان!

گزارش زنده: دورتموند 1-0 بارسلونا – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

ترکیب احتمالی استقلال؛ آخرین فرصت برای برد!

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

ریزگردها یزد را درنوردیدند؛ وضعیت اضطراری هوا در استان

بوژوویچ: باید رابطه‌مان با هواداران بهبود یابد – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

رتبه چهارم آسیا برای سیاه‌منصوری و طهرانی‌فرد | افرا ورزش

پخش زنده و خلاصه بازی پاری سن ژرمن و استون ویلا از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین

مربیان تیم ملی اینلاین هاکی بانوان مشخص شدند – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

آناهیتا زاهدی‌فر سهمیه جام جهانی گرفت | افرا ورزش

آرزو دارم هر محله یک زورخانه داشته باشد

قهرمان ایرانی کشتی المپیک در عربستان!

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

هشدار هواشناسی؛ طوفان گرد و غبار و باد شدید در راه یزد

تصاویری از خورشید گرفتگی در مریخ ثبت شده توسط کاوشگر ا

نمونه آزمایشی "ماه‌نورد" ایرانی در 1404 ساخته می‌شود

کدام افراد مشهور تا کنون با بلواوریجین به فضا رفته‌اند؟

برد زنان بسکتبال ایران در اولین گام از مسابقات غرب آسیا با درخشش برهمن

مطمئنم فحاشی به بیرانوند به سراسر ایران کشیده می‌شود!

ریزگردها یزد را درنوردیدند؛ وضعیت اضطراری هوا در استان+فیلم

تعامل با مردم و تقویت سرمایه اجتماعی اولویت مدیران باشد

برخورد قاطع با آلایندگی صنعتی در مهریز

ساعات قطعی برق یزد فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 | جدول خاموشی برق یزد چهارشنبه بیست و هفتم فروردین 1404 اعلام شد | جزئیات قطعی برق یزد